Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~168

• 50 348
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
   Ле, ле, ле, ле......пак не мога да ви   настигна.  големи фурии сте.  Браво на вас.

АНИ, - скъпа, първо - големите благодарности  за новата тема.  Както винаги - стилна, издържана, интелигентна, вълшебна и  всякаква  друга.
               Да си ни жива и здраве, защото докато станеш  на 106  години  все        ще я правиш. Хиляди целувки.
               Сега..... за  оная кукла -  Министърката на  семейството - нали писах за нея, че тя няма да позволи да убият едновременно  и  Дилара и  Джихан.

Сега ще ви преведа репликите от  фрагмана на  фин.серия.

В имението - Дилара, Джихан,  Хазал и  Джансу.
Дилара  -  Хазал????

Хазал  - Не се приближавай до мен.  Аз дойдох  тук не по   собствено  желание. Докараха ме насила /става въпрос  за  баща й/.
               Вие можете да ме заключите в  къщи и да правите  всичко, което ви е угодно, но аз  няма да се откажа от  любовта си към  него.

Дамир  и   Арзу  пътуват  в  колата на  задната седалка.
Дамир  -  Прави това, което аз ти казвам, или сама  знаеш  какво ще се  случи  с   теб.

Явуз в  кафето. Озан е също там, но се е скрил зад колоната и го  наблюдава.
                               Чете си телефона и не знам на кого говори.

Явуз  -  Аз  опаковах  Азра и я   изпратих на  брат  Дамир.
             Б.М.  Тук  сказуемото   "опаковах"  може да се  тълкува и  "положих в  ковчег",  а има и   превод  "убих".
                       Не знам   Явуз точно  какво иска да каже, но за мен е  за   убииството  на  Азра.
                       Според  мен  Озан  вече  разбра какъв  подлец и  убиец  е  приятелят  му  Явуз.
                       Но не знам  Озан ще  навърже ли  смъртта на  момичето, мъртвото до него , че е дело  на  Дамир, за да може да се ожени  за  Хазал.

Джихан и  Далара  в  работния  кабинет.

Джихан  -  Ти не си  сама, имаш ме и мен,  Дилара.
                   Не се притеснявай,  нищо  няма да се  случи.

Дамир е  при  Джихан  в  офиса му.

Секретарката  -   върви след Дамир в  коридора.  -  Простете, но при  г-н  Джихан не  може да се  влиза без   записване .

Дамир  -  И Вие и аз много  силно  обичаме  един   човек  -  Хазал.

Джихан  -  Ако ти не оставиш  дъщеря ми  Хазал  на  мира, или ти ще умреш,  или аз ще  умра.

# 31
Темата към трета страница клони,
Бриз обаче още спи, smile3555
е, не спи, а проверява
ред по ред тетрадки зачервява. Mr. Green

Ама малко и бактиса  yes
и във темата се вписа!
Гледа, имало озет,
ама не е сладък като мед. Thinking

Снимки новички на Ози,
да спре Гости, тук да се тревожи, Praynig
че тормозел Сюрея,
след като му станала жена. ooooh!

Деси, Бончева, уплашихте момчето,
няма я усмивката му на лицето Naughty
Вкарахте го във беда-
зъболекаря да сменя баш сега! Mr. Green

И докато дреме при зъбаря,
Есма брака ще събаря. #2gunfire
Със Ипекче ще се уговори
глупости да наговори. no

И от ревност Фа ще се къздиса #Cussing out
Сю от яроста му ще се слиса.
Пепелянките направо ще празнуват  yesyes yesyes
за  победата си ще ликуват.

Дано олумът, султанката да приземи-
с гневни думи да я награди. People No Good
После да спечели пак любимата жена,
нека да възтържествува любовта!  loveuuu dancing

Привет, сладуранки! Hug Hug Hug Hug

Ани, тешеккюллер за новата прекрасна тема!
Майсторица си ни тииииии - еллерине сааол!

Жу,    Бриз я познаваш – няма нужда от представяне.
             Нервачееееееее, златни ви ръце, джанъм беним!!!!!!!!!
Бризче,  страхотно!  Как ги редиш думи думичките и изглежда тоооолкова лесно bouquet bouquet bouquet bouquet
Жу,  добре дошла при нас ! Тук е винаги уютно, има приятелски шеги и закачки, има толерантност и всичко е наред...
Нерви, сърдечно благодаря на теб и момичетата ! Помогни моля, не ми се отваря във вком-а лика за преведения епизод... Sad Cry
Отворих го... Flutter Flutter

Последна редакция: вт, 21 мар 2017, 20:45 от dessislawa1

# 32
  • Плевен / София
Жу Hug още веднъж добре дошла.....аз имам регистрация във vk и не знам дали се отваря без регистрация Thinking
Гледайки превода , за което отново голямо Благодаря на момичетата за превода bouquet bouquet bouquet bouquet и ми прави впечатление грозното поведение на тези от "висшата" класа...като започнем с Есма и завършиш със майката на Ипек и самата Ипек....по всякакъв начин искат да наранятСюрея и следят за нейната реакция.....да нараниш сираче е най големия грях на този свят...и се надявам всичко да им се върне като бумеранг.....Може Сюрея да прекали с веселбата в заведението, но тя беше сред своите приятели...спокойна, отпусната с любимия мъж до себе си....и отново ме подразни, че аршина за нейното поведение и това на Фарук макар и в миналото е различен Peace но спирам, че пак ще изляза от обувките си Wink
Бризче страхотна си....винаги ме  караш да се усмихвам четейки римите, които редиш Party

# 33
https://www.youtube.com/watch?v=ZoykYa9brsI
Епизода в ютуб който няма регистрация в бокса.
Бризче неизчерпаем извор си, жива и здрава бъди!

# 34
Ани, можете да ме наричате Джу или ju - няма да се разсърдя, което и да си изберете.  Hug
Нерви, благодаря ти за линка!  Hug
Гости, добре заварила!  Hug
За екипа по превода и субките - една голяма  love001

# 35
Епизода в ютуб който няма регистрация в бокса.
Бризче неизчерпаем извор си, жива и здрава бъди!

Нерви прощавай, ама ще сложа видеото да се вижда от всички....

Истанбулска невеста еп. 3 Бг.суб.

И аз предпочитам да го гледам тук, защото мога да си се разхождам без проблем с мишката напред назад... Wink

Сиси благодаря за преведения фрагман на Парченцата...На края може да се гръмнат и двамата - Джихан и Дамир...И Хазал пак ще направи опечалената физиономия....

Джу - така ми е по-лесно да изписвам името ти  Hug

Гости - вече можеш да събуваш обувките - нали си в къщи.....

Боби добре, че погледнах постовете назад, че щях да те изпусна  Embarassed

Момичета, много съм изморена, така, че предварително се извинявам ако напиша някоя глупост  Praynig

Тази вечер излъчват "Майка" и ще вляза към края на епизода, да видя дали ще пуснат нов фрагман на Невестата....

# 36
Жу Hug още веднъж добре дошла.....аз имам регистрация във vk и не знам дали се отваря без регистрация Thinking
Гледайки превода , за което отново голямо Благодаря на момичетата за превода bouquet bouquet bouquet bouquet и ми прави впечатление грозното поведение на тези от "висшата" класа...като започнем с Есма и завършиш със майката на Ипек и самата Ипек....по всякакъв начин искат да наранятСюрея и следят за нейната реакция.....да нараниш сираче е най големия грях на този свят...и се надявам всичко да им се върне като бумеранг.....Може Сюрея да прекали с веселбата в заведението, но тя беше сред своите приятели...спокойна, отпусната с любимия мъж до себе си....и отново ме подразни, че аршина за нейното поведение и това на Фарук макар и в миналото е различен Peace но спирам, че пак ще изляза от обувките си Wink
Бризче страхотна си....винаги ме  караш да се усмихвам четейки римите, които редиш Party

Гости в момента го гледам с превода и съм в булчинския салон .Леле тези пепелянки на какво подложиха Сюрея  ooooh! ooooh! ooooh! няма прошка за тези нагли същества  Naughty Есма султан е за  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Отвсякъде я настъпват и притискат все едно те са ........ #Crazy #Crazy #Crazy ох с кеф ще им гледам падението когато дойде момента и на трите грации. NaughtyЛелята и тя се омотала като някоя мумия как можа да я остави на тези вълци сама при положение ,че ги вижда отношението им към племенницата и.Крайно време е да заеме някаква отбранителна позиция в полза на Сюрея и аз да съм няма да издържа на този психически тормоз. Фикрет и той злобен силни думи каза на Фарук хич него е и еня ,че абито му се бори в името на бизнеса.Показа си злобата  Thinking връщане назад няма на всички трябва да им е ясно ,че фамилията Боран не се представлява от едно име.Май си заслужава избраницата Ипек а пък като разбере ,че е влюбена и тя в абито  още по ще полудее от злоба.Жалко е ,че ще бъде наранен но съм сигурна ,че няма да съжалявам когато му дойде всичко това до главата .До момента Фарук не е показал ни най-малко неуважение към него .Заболя го от думите му. Thinking Моментите между Фарук и Сюрея са прекрасни  Hug не ми се иска толкоз рано да ни ги  прекъснат  Tired искам Ипек да се пука от яд като ги гледа толкова щастливи и влюбени. Praynig Продължавам да гледам предстоят още хубави моменти и хубава музика май съм по средата на серията  newsm78

# 37
Миме коментара ти е излязъл направо от сърцето  Hug Усеща се вълнението ти....
Ама кои са тези от висшето общаство - Есма, Ипек и Къймет ли....Ама те ми приличат като на махленски клюкарки. Научени са всичко да става така, както те искат....Направо си ги представям, как стоят и мислят какво да си пожелаят....Есма ми прилича с гласа си на една чобанка, която подвиква след овцете....Буквално със слугите си се държи като с животни....А пък какво удоволствие й доставя Нургюл да й носи клюките...А да се бягат - какво висше общество може да са тези змии.....

Тази снимка е малко замъглена, но ми се струва, че на часата са Дилара, Адем - той се вижда добре и Сюрея....Мисля, че точно това ще предизвика гнева на Фарук.....

# 38
Ани няма какво да прощавам от телефона мога само линка да дам.
Нито Сю нито Фарук са виновни и двамата се учат да живеят заедно и тепърва ще се напасват сами със себе си и с живота около тях. Думите на очилаткото на терасата към Сю са най точни.

# 39
Миме, Hug! И аз гледам преведения епизод, но съм едва в началото, когато Сурея търсеше леля си и се обади на Дилара. После Фарук си я гушна Embarassed Embarassed и я метна в леглото.... Та тогава тя започна да му се извинява, че си е помислила и е приела евентуалната му сватба с Ипек. Колко била глупава, че така си помислила.... Малко ме изнанада реакцията на фарук, замълча, не каза нищо и сякаш се замисли за нещо...Какво мислите вие?
Продължавам..

# 40
Привет момичета!  Hug
Два дена ме нямаше и вече имаме обещаната тема в цвят сив  bouquet bouquet bouquet
Ани вълшебница си! Благодаря  Hug bouquet
Нерви благодаря за превода с удоволствие ще изгледам 3ти епизод. bouquet Hug
Бризче ама как си ги наредила  Joy hahaha   bouquet
Добре дошли на Светлито  Hug Джу  Hug
Гости,Деси ,Злати,Миме , Боби,Лу,Сиси  bouquet

# 41
Миме, Hug! И аз гледам преведения епизод, но съм едва в началото, когато Сурея търсеше леля си и се обади на Дилара. После Фарук си я гушна Embarassed Embarassed и я метна в леглото.... Та тогава тя започна да му се извинява, че си е помислила и е приела евентуалната му сватба с Ипек. Колко била глупава, че така си помислила.... Малко ме изнанада реакцията на фарук, замълча, не каза нищо и сякаш се замисли за нещо...Какво мислите вие?
Продължавам..

Деси за мен Фарук е наясно с чувствата на  Ипек . Thinking Той и затова попита брат си откога са им чувствата пък Фикрет го залъга отдавна били  ooooh! бла бла бла..... тя Ипек само с поглед изяжда Фарук. Шило в торба не стои та има време да се издъни.В началото  на серията когато Ипек си тръгна и всички им честитяха Фарук пак не я удостои с поглед. Hug а тя така мазно го поглеждаше .После когато отидоха да я искат Есмата нали си сътворяваше нейните си пъклени планове  новата снаха остана с отворена уста като абито щеше да слага пръстените но евала на момчето ни хубав номер им спретна с г-н Шахап .Есма Султан нищо не успя да направи само да криви муцка.   ooooh! Усеща им мераците  ама няма да я огрее . Whistling

# 42
Здравейте на всички! Мога ли да се включа в темичката сега, тъй като не знаех, че има такава до днес?

Току що изгледах и трети епизод и искам да ви кажа, че харесвам всяка реплика и всяка реакция на абсолютно всеки герой! И разбирам горе долу всеки защо действа по един или друг начин, освен може би Ипек.

Тоест нея бих я разбрала ако просто гонеше амбиция за пари.. но всъщност е някаква измислена благородническа титла '' снахата на Боран'', която тя носи с такава гордост, че губи изцяло себе си, мнението си и истинската си чест и достойнство. Изумих се когато се появи в бара в нощта на къната и се представи прд непознатите като снахата на Боран.. Grinning това е все едно да имаш' гадже и да се запознаваш с приятелите му с '' аз съм приятелката на ... ''а не със собтвеното си име.
Но това напълно обяснява защо Есма я харесва... тя търси някой подчинен, над когото да властна, да бъде направен и изваян по нейния вкус, да се държи и да говори както тя иска и дори да облече рокля на собствената си сватба, която тя иска!

Много ми харесва държанието на Сюрея, изцяло се доказва, че не е важно да си се родил в ''знатен род'' с традиции, за да бъдеш възпитан и културен човек. Истински силната жена, която всъщност търси Есма, да бъде господарка на конака и е точно Сюрея. Тази, която има мнение и характер, но нито веднъж не се държа оскърбително , както например Ипек.

Другият човек, когото не разбирам е Фикрет и то не защото е ядосан на брат си и ревнува от него.. а защото разбрахме, че е бил влюбен в Ипек от години.. тя нито е била сгодена за Фарук, нито за друг.. те двамата са живели в един град и той е имал възможност да я ухажва, да й покаже намеренията си... не разбирам, защо сам е стоял в сянка страдайки за нея и мислейки, че едва ли не тя е обречена на брат му, без самия той ( Фарук) да подозира.
Да, майка му е властна, но той е голям мъж и това , което се случва в сърцето и леглото му не е подвластно на майката, ако сам той не го позволи.

Много ми харесва сериала, не съм попадала на такъв отдавна. Харесва ми , че няма излишни сцени ( разни комични с прислужниците например), обичат във всеки сериал да има по един шут, който да взема екранно време.

И последно казвам, много харесвам излъчването на Ипек Билгин, аристократизъм и власт.. като една истинска султанка на харем. Разбирам за какво се бори, разбирам желанието й за опазване на традициите и семейството, това не е лесно, но понякога когато е дошло ново време и ти трябва да отстъпиш малко..
Малко много ми идват някои семейни традции разрушава ли семейството, тоест ако не пиеш вода когато трябва и станеш от масата преди възрастните това грешник ли те прави? И не е ли малко деспотично, все пак това е семейство..

Общо взето много важни теми засяга сериала.. една от които спомена Сюрея в последната серия ''Достатъчна ли е само любовта''

# 43
Продължавам..

Деси за мен Фарук е наясно с чувствата на  Ипек . Thinking Той и затова попита брат си откога са им чувствата пък Фикрет го залъга отдавна били  ooooh! бла бла бла..... тя Ипек само с поглед изяжда Фарук. Шило в торба не стои та има време да се издъни.В началото  на серията когато Ипек си тръгна и всички им честитяха Фарук пак не я удостои с поглед. Hug а тя така мазно го поглеждаше .После когато отидоха да я искат Есмата нали си сътворяваше нейните си пъклени планове  новата снаха остана с отворена уста като абито щеше да слага пръстените но евала на момчето ни хубав номер им спретна с г-н Шахап .Есма Султан нищо не успя да направи само да криви муцка.   ooooh! Усеща им мераците  ама няма да я огрее . Whistling

Нали и Ипек, и Есма споменаха колко е важно да се познаваш със семейството на снахата от години и как всеки знае другия как пие чая си...
Всъщност си мисля, как те дори живеят в една къща, единия не започва да се храни без другият да е дошъл на масата.. но никой никого там не познава наистина. Защото всички те живеят по някакви измислени правила. Аз харесвам традициите и мисля, че това запазва идентичността, в този многолик космополитен свят е хубаво човек да знае корените си, но всъщност Фарук се влюби в Сюрея, защото видя един човек, който не се преструваше и това докосна сърцето му и самият той успя да отпусне душата си..

А Ипек харесва Фарук без дори да го познава истински, просто защото й изглежда властен и силен, я на нея й харесва да бъде в ролята на  подчинена, а Фикрет не изглежда така, той дори не е достатъчно силен да сподели чувствата си с нея.. те ще се женят, но още не са се целунали.. дори няма за какво да си говорят.. малко е тъжно това.

# 44
morella allan poe  добре дошла  wavey wavey wavey доста странна двойка Ипек -Фикрет  съмнявам се дори ,че ще станат двойка  Thinking любовта е за двама  Hug самосиндикално Фикрет няма как да я почувства. Tired а по-лошо от наранен и влюбен мъж няма. Naughty Става непредсказуем. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт