Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~168

• 50 366
  • 741
  •   1
Отговори
# 315

РЕЙТИНГЪТ СЕ ПОКАЧВА С ВСЯКА СЕРИЯ!

За този рейтинг имат принос всички - сценаристи, режисьори, артисти, технически персонал и най-вече превъзходната игра на Йозджан Дениз! Не му отстъпва и Аслъ! Всички играят много добре! Дори отрицателните герои като Есма ми харесват.

# 316
Лу - така си помислих, че днес ставаш отново софиянка - поздрави на голямото село  Grinning

И на мен повече ми хареса втория фрагман...чудих се много дали да го слагам, но реших и го сложих...
Има коренна промяна в думите на Адем, които променят целта на посещението...
В първия фрагман той казва - Хайде Фарук Боран. Да се запознаем с теб.
Във втория - Хайде Фарук Боран. Да поработим вече заедно.
Нямам претенции, че превода е точен, но смисъла в двата фрагмана е много различен. След като в 3-ти епизод видяхме, че Адем се разпореди да изкупят всички акции на Боран от борсата си помислих, че Адем става акционер в Боран АД...И си обясних посещението му, че се представя като акционер в дружеството...А останалото - че Адем е син на Рейхан ще последва.....Есма веднага ще разбере, че Адем и нейните синове са братя....

# 317
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Благодаря за превода на фрагмана...наистина е различен превода и смисъла се променя....важното е , че и в двата варианта Фарук не се отказва  от съпругата си и стои зад Сюрея... Peace признавам си...имах съмнения дали няма да се отдаде на отрицателните емоции и да катурне колята па после да гони михаля Joy Joy Joy Joy но той е скала..... Whistling Whistling Whistling
Сиси тук съм...ако обърнеш внимание вчера се редувахме когато пускаше превода на Парченцата Laughing
хубав ден на всички в темата....
Скрит текст:
Аз вторник и сряда съм софиянка....командировка...така, че превода на нашите прекрасни момичета Heart Eyes ще видя чак в четвъртък ooooh! Cry

# 318
Ани Hug,благодаря за втория превод! Hug Аз не бях се заслушала в репликите до сега! PeaceРаботим е çalışmaк(което казва  Адем,може да е прознесено с наставка,не го разбирам точно,но този е смисъла)! PeaceДо като в другия превод да се запознаем се превежда друго! Peace
Цитат
Какво условие е поставил Фарук на Есма, че казва.....
Ани,освен да се извини да каже,че тя е задействала чрез адвоката процедурата за развода и Фарук не е знаел за това! Peace

Гости Hug

# 319
  • Варна
Привет, прекрасници! Hug Hug Hug Hug Hug

Цитат
Не разбрах добре момента, когато Нургюл и Гюлистан разговаряха в кухнята за деца - Нургюл каза нещо в смисъл, че тя чувства момчетата като свои деца. Тогава Гюлистан каза, че двете невести ако родят, а тя все още няма дете, ще ги обича като свои деца...  
След това, когато Есма отиде да иска хапче за глава напомни на Нургюл, че тя е жива и децата са нейни....

Ани, този момент и мен ме озадачи още на онлайна и затова почти 10 пъти го връщах след това. Този моомент беше и първото нещо, което заавъртях още като излезе превода на рускините.
Според мен
               Нур не може да има деца, но вероятно причината е Мустафа, защото тя каза, че човек може да се посвети на човека, когото обича. Тази болка и копнеж, вероятно я е накарала да започне работа като бавачка на децата при Есма./ В единия от преводите думите на Есма са – ти не си само гувернантка на децата ми…../Другите думи – Има толкова много деца, които са сираци при живи родители…. ми говорят, че вероятно тя визира точно Есма. И сега моите фантасмагории: Вероятно Есма се е намърдала в конака и с интриги и задкулисни манипулации, та дори допускам и с престъпление, е отстранила Рейхан. Рейхан, според мен е първата, а защо не и истинската съпруга на собственика на конака Боран. Защо казвам на собственика? Не знаем/или аз съм пропуснала/ името на бащата на братята Боран. Ако Февзи Боран е бащата, то Есма е навредила само на Рейхан, омотавайки Февзи в мрежите си. Но аз допускам и друго. Февзи да е първородния син, на когото по право се полага конака с всичките му произтичащи права и задължения, а съпругът на Есма да е по-малкия брат. Ако е така тогава в желанието си да стане господарка на конака, Есма може да е „играла“ още по-жестока игра за да отстрани и Февзи от хоризонта.
              Пред вид обаче годината на смъртта 2007 предполагам, че става дума за първия вариант. Февзи е бащата на четирите момчета + Адем, който в случая е най-голям и конакът би трябвало да му се полага на него. Мен ме озадачават обаче годините – станало преди 40 години ?! на колко години са синовете им Адем и Фарук?
                  Та нашата Есма, заета с непрекъснато плетене на интриги и мръсни игри, изобщо е нямала време да погледне децата си и за тях като майка се е грижила Нур. А самият факт, че всички се страхуват толкова много от Есма, говори, че тя наистина може да бъде жестока и отмъстителна. Тук ясно прозира страха – не, че ще ги изгони и ще останат без работа, тук прозира ужас от гнева и, на който може би те са ставали свидетели.

# 320
Привет момичета  Hug
Ани благодаря за кафето ,точно сега имам нужда от него  Hug
Изгледах епизода и съм малко раздвоена.Харесвам Сюрея ,но това че е израснала без родители е оказало влияние върху поведението и.Това напиване в бара ми дойде в повече !  :arms:
За глупостта ,че не каза на Фарук за лудия да не говорим ,кого предпази ?
Фарук изпада в неловко положение няколко пъти ,а загубите на фирмата и преминаване на част от акциите в ръцете на Адем пак са поради глупостта на Сюрея.  Naughty
Есма не ме дразни толкова много ,колкото Ипек силиконовата уста  Sick Тази е супер лигла !
,омъжи се не за човек ,а за фамилното име Боран. Sick
Имам чувството ,че предишната жена на Фарук  ще ни изненада с  порасналото му дете ,за което изобщо не предполага  ,после може да се окаже че майката е болна и за детето трябва да се грижи Сюрея/само предположения/ smile3538

И сам война е воин !

# 321
Здравейте!
Някой може ли да напише какво точно казва майката на Ипек?
Благодаря!

# 322
  • Плевен / София
Привет момичета  Hug
Ани благодаря за кафето ,точно сега имам нужда от него  Hug
Изгледах епизода и съм малко раздвоена.Харесвам Сюрея ,но това че е израснала без родители е оказало влияние върху поведението и.Това напиване в бара ми дойде в повече !  :arms:
За глупостта ,че не каза на Фарук за лудия да не говорим ,кого предпази ?
Фарук изпада в неловко положение няколко пъти ,а загубите на фирмата и преминаване на част от акциите в ръцете на Адем пак са поради глупостта на Сюрея.  Naughty
Есма не ме дразни толкова много ,колкото Ипек силиконовата уста  Sick Тази е супер лигла !
,омъжи се не за човек ,а за фамилното име Боран. Sick
Имам чувството ,че предишната жена на Фарук  ще ни изненада с  порасналото му дете ,за което изобщо не предполага  ,после може да се окаже че майката е болна и за детето трябва да се грижи Сюрея/само предположения/ smile3538

И сам война е воин !

Тио разбира се пораствайки сама Сюрея ще допуска повече грешки...но тя просто не осъзна опасността от Юмер.... даже успокояваше леля си , че той нищо не може да им направи ooooh!а обстановката в конака не предполага към много задушевни разговори....Сватбата , която организира Есма беше бърза като при бедствие Joy Joy Joy и то се случи....

# 323
Здравейте момичета  Hug Безкрайни благодарност към всички Ви за всичко споделено  Heart Eyes Heart Eyes bouquet bouquet Нямам никаква възможност   Tired и все още не съм прехвърлила серията с  руския превод  Tired дано преди  старта на пета серия успея  Tired Tired Tired Cry Cry и аз като вас съм на мнение ,че Адем ще се окаже брат на Фарук и ,че старата му любов ще дойде с някое пораснало дете  Thinking предполага се ,че сценаристите вече са измислили как да оплетат нещата така ,че да задържат  зрителския интерес  и аз нямам нищо против само да не ни лишават от любовта и чувствата между Фарук и Сюрея   Hug Praynig няма как да няма интриги все пак нали трябва да има серийки и то достатъчни за да се наслаждаваме на играта на актьорския състав които до момента се справят блестящо и професионално. Hug

Скрит текст:
Браво на всички колежки които са се справили с приключването на юридическите лица  bouquet bouquet bouquet аз вече започвам да се притеснявам ,че при мен няма смогване . Tired по всичко личи ,че тази седмица ще ми е инфарктна  Cry Cry Cry Cry  при мен няма почивен ден  Confused Confused Confused даже вече се чудя дали ще успея днес да ходя и да гласувам. Tired

Спокоен ден на всички !

# 324
  • Варна
Здравейте!
Някой може ли да напише какво точно казва майката на Ипек?
Благодаря!

„Днес или утре, мъжът ти ще разбере“

„И от очите на Есма няма да убегне“

„Помисли - дали тогава ще ти позволят да живееш в този дом“

# 325
Обеден привет момичета  Hug
Злати  Hug Лу  Hug Сиси  Hug Бризче  Hug Тио  Hug Гости  Hug Бончева  Hug и на всички момичета, които ще минат по-късно пожелавам прекрасен остатък от деня  Hug

Бризче - за втория вариант не се бях замисляла, макар, че приликата е 1:1 със случващото се в момента.
Но виждайки изписаното на паметника, точно годината на смъртта на Февзи Боран ме накара да мисля, че това е гроба на бащата на момчетата....Рейхан е имала връзка с Февзи Боран и, че Адем е негов син - предполагам незаконон, защото той има друга фамилия... А и като гледах фрагмана, и Есма отива на гроба на починалия, за мен нямаше никакво съмнение, че това е гроб на съпруга й....А и ако Февзи е имал брат, който е починал, би трябвало да има гробница с гробовете на двамата. Гробниците са характерни за богатите фамилии. Малко объркано го написах, но в петък ще видим Дали Адем и момчетата са братя....или братовчеди....
А за Мустафа и Нургюл и аз си помислих снощи когато гледах превода, че може би Мустафа не може да има деца, защото има един момент в който когато Нургюл и Гюлистан говорят дават Мустафа в близък план и в очите му има влага.....

Тио - във втори сериал се случва да мислим еднакво. Напълно споделям това, което си написала за Сюрея и Фарук. А от снощи мисля още нещо....
Адем нали предложи на Дилара да финансира мечтата на двете приятелки -Дилара и Сюрея - да направят музикална школа и звукозаписно студио. Дано да не съм права, но не изключвам възможността да са предприели действие за създаването на тази школа и Фарук да не знае за това.....Затова усмивката на Сюрея на снимката, когато Адем подава ръка да се ръкува с Фарук малко ме озадачи....Да не би Адем да е предложил да изненадат Фарук..... Thinking Thinking Thinking Thinking Наистина ще го изненадат....И като допълнение, че Адем е новият акционер в дружеството...и, че са братя с новия акционер....Направо не ми се мисли  Naughty

Злати напълно е възможноы Фарук да е поискал Есма да си признае какви ги е свършила...А може да е поискал от нея още нещо, което Есма е счела, че за нея е унизително....

Бончева - преразказах момента, но видях, че Бризчето е направила превод и е публикувала изрезките....

Миме
Скрит текст:
Споко и аз още не съм приключила, макар, че съм напреднала...дори късно снощи си подадох отчетите и декларацията на моята фирма - винаги съм я правила в последният момент - спазвам поговорките "в обущар да сте виждали хубави обувки" Grinning

# 326
Надявам се да не натоваря страницата, но не можах да устоя - този момент ми е един от любимите....

# 327
  • Плевен / София
Ани Heart Eyes много красив момент...исках да цитирам две мои любими, но Злати  Hug ще се скара Joy Joy Joy
затова музика с  Heart Eyes

https://www.youtube.com/watch?v=3kJZZrazFzU

# 328
Гости Hug

Сватбата , която организира Есма беше бърза като при бедствие 35 35 35 и то се случи....
 Joy Joy Joy Joy Joy

Тио - във втори сериал се случва да мислим еднакво. Напълно споделям това, което си написала за Сюрея и Фарук. А от снощи мисля още нещо....
Адем нали предложи на Дилара да финансира мечтата на двете приятелки -Дилара и Сюрея - да направят музикална школа и звукозаписно студио. Дано да не съм права, но не изключвам възможността да са предприели действие за създаването на тази школа и Фарук да не знае за това.....Затова усмивката на Сюрея на снимката, когато Адем подава ръка да се ръкува с Фарук малко ме озадачи....Да не би Адем да е предложил да изненадат Фарук..... Thinking Thinking Thinking Thinking Наистина ще го изненадат....И като допълнение, че Адем е новият акционер в дружеството...и, че са братя с новия акционер....Направо не ми се мисли  Naughty

Ани  Hug Това със школата наистина ще бъде за Фарук като гръм от ясно небе !  Thinking
На мен Сюрея много ми хареса със черната рокля ,а с булчинската сияеше като звезда.За останалият фешън стил ще помълча ,за да не изям дървото  Sick Joy
И аз съм сигурна в това ,че дали ще бъдат братя или братовчеди кашата от лошотия е забъркана от Есма.

# 329
  • Плевен / София
Гости Hug

Сватбата , която организира Есма беше бърза като при бедствие 35 35 35 и то се случи....
 Joy Joy Joy Joy Joy

Ани  Hug Това със школата наистина ще бъде за Фарук като гръм от ясно небе !  Thinking
На мен Сюрея много ми хареса със черната рокля ,а с булчинската сияеше като звезда.За останалият фешън стил ще помълча ,за да не изям дървото  Sick Joy
И аз съм сигурна в това ,че дали ще бъдат братя или братовчеди кашата от лошотия е забъркана от Есма.

И тогава вече Сюрея няма да има извинение, че не е споделила с Фарук #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт