Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~168

• 50 366
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
  • Плевен / София
Тио  Hug

Както се казва, Есма вече го е играла този филм....И не само с Рейхан. Вече в ролята на стопанката на конака по същия начин е постъпила с Бегюм....
Той затова Фарук първо сключи брак със сюрея и тогава отидоха в конака като съпрузи.... постави Есма пред свършен факт....

Още един любим момент....
Скрит текст:

Деси

Скрит текст:
До обяд беше слънчево и топло...ама ти сигурно си проспала този момент  Joy Joy Joy Joy Joy Сега е мрачно, дъждовно, само за в кревата.....

и защото е най големият...нямаше кой да поиска от негово име Сюрея Joy Joy Joy Joy
Деси Hug важното е че купона е бил на макс.... Peace
Все си мисля, че Есма ще е по лошата версия на Къймент от съдбата нали  и тя беше прогонила любовта на съпруга си....присвои си сина му....така, че нищо ново под слънцето Whistling Whistling Whistling
Само това и трябва сега на Сюрея...да забременее...нищо чудно да я обвинят, че иска да се бетонира в конака.....

# 346
Тио  Hug

Както се казва, Есма вече го е играла този филм....И не само с Рейхан. Вече в ролята на стопанката на конака по същия начин е постъпила с Бегюм....
Той затова Фарук първо сключи брак със сюрея и тогава отидоха в конака като съпрузи.... постави Есма пред свършен факт....

Още един любим момент....
Скрит текст:

Деси

Скрит текст:
До обяд беше слънчево и топло...ама ти сигурно си проспала този момент  Joy Joy Joy Joy Joy Сега е мрачно, дъждовно, само за в кревата.....

и защото е най големият...нямаше кой да поиска от негово име Сюрея Joy Joy Joy Joy
Деси Hug важното е че купона е бил на макс.... Peace
Все си мисля, че Есма ще е по лошата версия на Къймент от съдбата нали  и тя беше прогонила любовта на съпруга си....присвои си сина му....така, че нищо ново под слънцето Whistling Whistling Whistling
Само това и трябва сега на Сюрея...да забременее...нищо чудно да я обвинят, че иска да се бетонира в конака.....
Гости,  Hug!
Изобщо няма да се учудя - Сурея да е бременна, а в същото време да се появи бившата изгора на Фарук с дъщеря им. Драма, драма...Рейтингът е нагоре и трябва да се поддържа. Правя неволна аналогия със Съдбата....

# 347
  • Варна
           Така е, Ани! Фарук трябва да балансира между братята- трябва прекрасно да ги познава и да успява да постига съгласие между тях. Да ги покровителства и закриля, но да го прави така, че те самите да не се чувстват подтиснати. И на всичкото отгоре да балансира и с майка си. И той го прави! При това много умело – нищо че Фикрет мърмори. Дори с мрънкането му, Фарук се справя къде с братско убеждаване, къде с малко по-остър тон. Фикрет все още се „води“, но според мен Ипек много яко ще го изманипулира и той няма да е вече сегашния полусговорчив брат.
          Ако има нещо, в което бих могла на сегашния етап да обвиня Фарук е репликата му, подхвърлена в разговора с Фикрет за Сю –„Тя още не е разбрала за кого се е омъжила“ Не като изтъкване на личността му, а по-скоро като факт, че е станала член на едно изтъкнато семейство, което има големи и трайни заслуги за град Бурса. Ами ти бе, таралакоолу, що не седна да и обясниш на това девойче, дето направо ама направо го „забърса“ от сцената. Сключи брака набързо, ами хвани я за ръката и вместо да бързаш да я представиш на мама, иди на едно хубаво местенци- даже и да е пак в Улудаа – направи една незабравима вечер, една запомняща се първа брачна нощ…. Па стани сутринта и вземи та и кажи кой си и какъв си; кажи и кой е баща ти, кой е дядо ти; какви са очакванията на съгражданите ти към теб самия, към семейството ти; па даже и кажи и за това, че в нея ще са вперени очите на всички- бедни, богати, известни, неизвестни; кажи и иза традициите и обичаите, които са на почит в семейството ти. Та ти си преценил, че акъла и е на място, че може да разсъждава, че те разбира, ами що тогава не и помогна да се настрои на твоя „часовник“ ами се сърдиш, че не е осъзнала?!?!?!

Деси, ако е бременна, а то е логично/те в турско хващат от въздуха #Crazy/ Фа съвсем ще лудне и Есма наистина ще се стресне, че ще замине за Истанбул. Като се появи и старото севгили /между другото да вметна – няма новина в турската преса или форуми, че Бегюм му е жена, навсякъде пише ески ашк-стара любов, или ески севгили – стара любима; откъде ли са го превеждали мамашите? newsm78 Ама ще видим все пак севгили или каръ е Бегюм/ та като се появи тя нещата ще се омешат яко и да видим тогава мама ти Есма коя от двете ще избира. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: нд, 26 мар 2017, 20:25 от *¨*morski_briz*¨*

# 348
  • Плевен / София
           Така е, Ани! Фарук трябва да балансира между братята- трябва прекрасно да ги познава и да успява да постига съгласие между тях. Да ги покровителства и закриля, но да го прави така, че те самите да не се чувстват подтиснати. И на всичкото отгоре да балансира и с майка си. И той го прави! При това много умело – нищо че Фикрет мърмори. Дори с мрънкането му, Фарук се справя къде с братско убеждаване, къде с малко по-остър тон. Фикрет все още се „води“, но според мен Ипек много яко ще го изманипулира и той няма да е вече сегашния полусговорчив брат.
          Ако има нещо, в което бих могла на сегашния етап да обвиня Фарук е репликата му, подхвърлена в разговора с Фикрет за Сю –„Тя още не е разбрала за кого се е омъжила“ Не като изтъкване на личността му, а по-скоро като факт, че е станала член на едно изтъкнато семейство, което има големи и трайни заслуги за град Бурса. Ами ти бе, таралакоолу, що не седна да и обясниш на това девойче, дето направо ама направо го „забърса“ от сцената. Сключи брака набързо, ами хвани я за ръката и вместо да бързаш да я представиш на мама, иди на едно хубаво местенци- даже и да е пак в Улудаа – направи една незабравима вечер, една запомняща се първа брачна нощ…. Па стани сутринта и вземи та и кажи кой си и какъв си; кажи и кой е баща ти, кой е дядо ти; какви са очакванията на съгражданите ти към теб самия, към семейството ти; па даже и кажи и за това, че в нея ще са вперени очите на всички- бедни, богати, известни, неизвестни; кажи и иза традициите и обичаите, които са на почит в семейството ти. Та ти си преценил, че акъла и е на място, че може да разсъждава, че те разбира, ами що тогава не и помогна да се настрои на твоя „часовник“ ами се сърдиш, че не е осъзнала?!?!?!

Деси, ако е бременна, а то е логично/те в турско хващат от въздуха #Crazy/ Фа съвсем ще лудне и Есма наистина ще се стресне, че ще замине за Истанбул. Като се появи и старото севгили /между другото да вметна – няма новина в турската преса или форуми, че Бегюм му е жена, навсякъде пише ески ашк-стара любов, или ески севгили – стара любима; откъде ли са го превеждали мамашите? newsm78 Ама ще видим все пак севгили или каръ е Бегюм/ та като се появи тя нещата ще се омешат яко и да видим тогава мама ти Есма коя от двете ще избира. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ето това трябваше да направи Фарук...за брат си уреди сватбено пътешествие...а неговото кой да го направи...изисква от Сюрея да знае обичаи и как да се държи в общество, което и е чуждо...той за къпането толкова и обясни....."да се държи както и подсказва сърцето"....ма то понякога греши...и кой е виновен Сюрея.....в къща, в която никой не я иска...даже и прислужниците не се държат с нея като със снаха....    и това каето най ще ме ядоса е ако се измъкне по търлици, че не е казал за старото севгили....аршна за неговото замълчаване ще е различен...сигурна съм....

# 349
Деси - за първата снимка нищо не мога да кажа...но за втората може би си права...
Жалко ако има нужда Дилара да убеждава в нещо Сюрея ако има съмнения, че е бременна... Thinking
Малеееее то направо ще стане детска градина... #Crazy #Crazy
Ами отива купува си от аптеката тест за бременност, прави си пробата, целува мъжа си и му казва благата вест....Всичко е толкова просто и ясно... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Бризче - този разговор Фарук и Сюрея го направиха на брега на морето, преди да сключат брак. След като я свали от автобуса, нали сутринта се "събудиха" на брега на Босфора...Точно там Фарук й обясняваше как жените в конака си седяли в къщи, а майка му яздила кон с дядо му...И други неща каза тогава Фарук. Нали разбираш, че няма как да предадат целия разговор, но такъв разговор имаше.
Но Сюрея, както се отбеляза в темата от теб и от други момичета е израснала без родители. Тя не знае какво е семейство, какво е да направиш компромис към брат или сестра, да се съобразиш с желанието на родителите...Няма такива неща. Било й е трудно, но сама е решавала какво да направи, или какво не...Ами голяма работа, че изключили телевизията на леля й - ако не днес, ще я плати утре...Ама пари ли няма, забравила ли е...тя не дава обяснения....Единственият човек, който е имал някакво влияние върху нея е Дилара. И както видяхме и сега тя потърси Дилара....А пък е отделен въпроса, че Сюрея пред чужд човек в чужд град започна да се жалва на приятелката си от мъжа си....Тя не знае кой стои срещу нея и как този някой може да използва семейния им проблем....

# 350
Бризчеееее тук ли сииии

# 351
Гости
Цитат
и това каето най ще ме ядоса е ако се измъкне по търлици, че не е казал за старото севгили..

Какво да й каже за старото си севгили...Ами той не е на 18 години...Нормално е преди това да е имал 1,2,3 приятелки....И какво ще седне да й разказва за всички....

Ами те не сключваха договор за да пишат вземания и задължения.....Доколкото разбирам дори Фарук не е знаел, че може би има дете...Какво да й разказва.....

Да Сюрея трябваше да разкаже на Фарук, че Йомер е в Бурса, защото Йомер наръга Фарук с нож и е издирван от полицията за това престъпление. Фарук не се ядоса, че виждаш ли той може да е бил гадже на Сюрея, а се ядоса, че тя е разговаряла с него, а не му е казала. А вечерта я разпита кой е той, защото Йомер се изгаври с него да пита жена си кой е и какъв е на Сюрея....

Да не свързваме всичко с ревността....

# 352
  • Варна
Да!  Кажи, Слънце! love001

Възможно е да и го е казал, Ани. Макар че, тогава ще кажа- не го е обяснил достатъчно ясно, не е бил убедителен или изчерпателен. Аз не мога да си представя, че ще и каже, че статута му в града на най-големия и уважаван бизнесмен изисква независимо от проблемите му в личен план да бъде на работното си място и тя да се тръшка, че излязъл от конака без да и се обади/да не казвам, че въпроса и към Бааде дали е ял, според мен прозвуча като очакване, че и той като нея се е сврял някъде и си ближе раните. Ами прекалено слаб изглежда в очите и/
А що се отнася до това, че Дилара е единствения човек около нея и с нея споделя всичко, съм напълно съгласна. Но…. Когато Сю страдаше от раздялата след раняването на Фарук, тя ходеше да работи – за рекламите – и се прибираше да си плаче вкъщи, нали. Не ни показаха да отиде в заведението при Дилара и да се разплаче и да се напие, при това без да вижда кой е около нея. А сега като се омъжи намери супер начин да се освободи от болката ….., а това че Адем седеше срещу нея и тя се оплакваше пък ми беше още по-грозно, защото на практика тя направо говореше на всеослушание точно защото не знае кой е този човек. Запознава се току що с него и това не я притеснява да споделя неща, свързани с човека, когото обича. Може би по-различно щях да говоря ако беше отишла пак в парка на някоя пейка и беше извикала при себе си Дилара. И дори ако Ди беше дошла с Адем и пак Сю да беше започнала да споделя, бих упрекнала Дилара, а не нея. Но в този случай Тя отива там и вижда непознат на масата ……

# 353
Бризче,
Абе тоя Вали бей дет го споменават в конака, и ще идва на посещение , според теб областния управител ли е или полицейския началник, не е г-н Вали както го превеждат мамашите, реших да не е кмета ама кмета трябва да е башбаканин, а не валия, дай да го измъдрим, на 34-35 мин. е споменаването на въпросния.

# 354
Ани ,Бризче и аз да зачеша подхванатата тема  WinkОтносно това ,че Сюрея споделя пред Дилара ОК ,но тя се оплака от съпруга си пред един напълно непознат човек -Адем .Ей това аз пък не го разбирам.С приятелите споделяме тъжни и весели моменти ,но личните си драми обсъждаме на саме ,а не пред аудитория и на чаша ракия. Crossing Arms

Последна редакция: нд, 26 мар 2017, 21:47 от trendafilka

# 355
  • Плевен / София
Да кажа и аз....мисля, че разочарованието на Сюрея беше толкова голямо, че и падна пердето и тя се отдаде на емоцията и самосъжалението....видяхме , че такова държание не и е присъщо....но тя като че ли се почувства изоставена...Фарук не си вдигаше телефона....отиде във фирмата....той не искаше да говори...каза и че са избързали с брака Peace това и беше за капак...така, че тя въобще не отчете, че на масата не е само Дилара....
Ани далеч съм от мисълта, че Фарук е невинен без връзки с жени зад гърба си...но тази не е случайна...той е искал да се жени за тази жена....разделили са се предполагам драматично....така, че трябваше да разкаже на Сюрея....-защото и тя ще се окаже като в небрано лозе, като се появи старото севгили... Peace
Нерви Hug Party

# 356
  • Варна
Нерваче,
на правилен път си, поне според мен. Бурса е вилает. Вилаета, доколкото зная е по малък от областите, така както ние ги знаем, но не е и община. Аз си го обяснявам като едновремешните окръзи.  Вали бей е валия. В един от преводите мамашите го писаха - секретар города. Ако беше кмет щеше да е градоначалник.  Кмет е башкан, а баш-бакан е министър председател. Тоя, най-важния в  башканлъка/кметството/  newsm78 трябва да е валията - знам ли. Абе пишете го там валията и готово - те тези секретари .....
Обаче ако погледнеш сайта на града наистина има секретари и не знам да не взема да те подведа. За мене е управителя на вилаета -демек -валията

Ето ти сайта за справка:

http://www.bursa.bel.tr/

# 357
  • Варна
Гости, ама ако ми се изправи някой пък бил той и наааай-голямата ми любов и ми каже „Имах севгили. Щяхме да се женим ама мама изпорти работата“ #Crazy първо ще се почувствам много зле от самосъжаление – в тоя мухльо ли намерих да се влюбя Thinking , дето дори не е в състояние да защити  собствените си чувства пред майка си Naughty ; второ ще си помисля, пък аз каквато съм устата и ще му го кажа- за нова боксова круша ли ме е довел при майка си- да се пробваме коя ще надвие #Cussing out ; трето – ще му кажа да си намери някоя друга, дето да е съгласна той да тича по акъла на майка си пък тя да прави мили очи, белким мама я Ареса. Mr. Green

Нееее, не съм съгласна да и казва за Бегюм. no  Може да говорят за нея, но само ако наистина обстоятелствата го изискват – т.е. среща, без значение случайна или не или пък претенции от нейна страна. Тогава нека обяснява. Naughty

Ама друго щях за пишаааааааааааа…. Оф бе, пак ще забравя за какво беше. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Интересно предположение на Деси. Сю прави теста за бременност и отиват на преглед в болницата. И попадат на когоооооо ? hahaha Бившото севгили на Фарук, която е гинеколожка и вече работи в Бурса.

# 358
Момичета нямате настигане  Hug running smile3529 страхотни сте  Heart Eyes

Интересно предположение на Деси. Сю прави теста за бременност и отиват на преглед в болницата. И попадат на когоооооо ? hahaha Бившото севгили на Фарук, която е гинеколожка и вече работи в Бурса.

Страхотно предположение да видим дали сценаристите ще го прочетат  Joy Joy Joy

# 359
Мерсиии, Бризчеее, ще го оставим валия, знаем по история какво е това :
Мераба момичета, няма да пиша докато не гледам епизода цял, ама първо да го преведем,
айде тичам да действам Simple Smile
Целувкиииии

Общи условия

Активация на акаунт