Августинка перчи се с коремче, в него шава малко бебче

• 45 992
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
Благодаря за отношението, момичета bouquet

# 496
Мел, не разбрах тази милгама защо са тия изписали. Аз съм пила заради дисковата ми херния, но по време на Б ми забрани неврохирурга .

# 497
Здравейте, момичета! Да споделя. Вчера бях на ФМ 2ри триместър в 22г.с. Прегледа беше направен от Д-р Панайотова в Надежда понеже Д-р Михова при която ходя е във великденска почивка. При подробен преглед докторката каза, че всичко с бебето изглежда перфектно с изключение на някаква точица на сърчицето (септален дефект), която в повечето случай до края на бременността или в най-лошия случай до третия месец след раждането изчезвала. Но това било показател за синдром на Даун 1към200, въпреки че всички други неща които гледа (нос, устнички и т.н.) изглеждат много добре и на БХС риска ми беше определен като нисък. Каза, че има три варианта 1 - амниоцентеза, която крие риск от аборт, 2 - ДНК пренатест и 3-нищо да не правим. Каза, че иска да ме види отново след 2 сед. и, ако тогава има нужда ще направи и консултация с Д-р Маринов - специалист по фетална ехокардиография. Какво мислите? Има ли някой сблъскал се с такъв проблем?  Sick #Crazy
Освен това пуснах желязо, б12 и хомоцистеин. Желязо 8,7umol/l реф. г-ци 5-24 и Б12 309,8 pmol/l реф. г-ци  145-569. Хомоцистеина ще излезне след 10 дни. Изглежда, че имам нужда и от двете. Чудя се дали наблюдаващото ме АГ ще им обърне внимание или трябва да търся хематолог или направо да започна да си ги вземам като добавки в неголеми количества. newsm78

Защо не си запишеш час направо при доктор Маринов. Чувала съм много добри отзиви за него. Той ще си каже мнението, не бързай да се притесняваш.

# 498
И аз прочетох,че е противопоказна при бременност.Заради вит.Б6 понеже ми е 6 а референтните са от 5-30.Само,че неуточнихме до кога да го взимам.

# 499
"Цитат на: Zariii в вт, 11 апр 2017, 18:02
Malail ти нормално ли ще раждаш? Танев ми каза,че доста ограничил нормалните раждания може би,защото вече е на възраст. Иначе аз за д-р Александров мисля ако е в отпуска.
Аз ще бъда с цезарово, нормалното и аз знам ,че го е ограничил доста.За нормално раждане съм чувала от познати много добри отзиви  за  д-р Георгиев и д-р Николов."

Момичета, и аз клоня към АГ, но позната, която е акушерка там ми препоръча горещо Георгиев, та чакам да вляза в 7-8ми месец , че да започнем прегледите при него. Много ми се иска за е нормално раждането, но съм с тесен таз и ще се прецени според големината на бебка.

# 500
NatalieN и аз съм по същия начин. Изключително слаба съм, много искам нормално, но каквото каже лекаря...

# 501
  • София
Аз пия Милгама от два месеца и продължавам. Вярвам на доктора, въпреки че моята стойност е вече над максимума. В момента я взимам  три пъти седмично.

# 502
Zarii , ще чакаме и ще видим, най-важното е бебчетата да са живи и здрави 😊

# 503
Здравейте и от мен. И моята ФМ мина доста добре. Бебето е здраво и много шавливо. Шийката мерихме и всичко е ок. Изследванията и те са супер. Само Биоелектра пия още заради изтръпването на краката.
Виждам, че сте коментирали д-р Стоилов. Той всеки уикенд идва в Бургас в Дева Мария и той ми прави и двата пъти ФМ-то. Не го познавах до този момент, само бях чувала положителни отзиви, но всичко чуто се доказа. Наистина е много внимателен, всичко обяснява и много подробно гледа всичко. Третата ФМ също при него ще я направя в 28 седмица. Първата бременност ми я следеше д-р Велевски от Пловдив, 2011-2012 работеше в Торакс, също бях много доволна от него, но в крайна сметка родих в Бургас. Сега не знам къде е, но е много добър.
Добре дошли на новите момичета, групичката става цветна и пъстра.
Искам да ви пожелая весели празници, само хубави новини от прегледи, ние ще ходим малко на почивка 2 седмици в балкана и не знам как ще съм с нета, но при първа възможност ще влезна да ви чета.

# 504
Присъединявам се към мамите от Варна!
Моя термин според ФМ е 15.08, а според ехографа при ЖК е 19.08., но и аз съм пред голяма дилема къде да раждам!
Женската консултация водя в Майчин дом, но за разждането повече везните накланят при д-р Танев.
За сега съм ходила само веднъж при него още съвсем в началото, сега към 7-мия месец ли трябва да започнат прегледите при него, ако искам да раждам при него планирано секцио?
Мен единственото, което ме притеснява в АГ са вътреболничните инфекции.. а условията в стаите все ще се изтърпят за няколко дена.

# 505
Здравей,  Full of Dreams и добре дошла Simple Smile Кой ти води консултациите в МД? А относно условията в АГ, таз и позната, която е акушерка там ми обясни, че единият от етажите е след ремонт и дори да не си на Вип етажа , ще те сложат в ремонтираните стаи, а щом си плащаш и за избор на екип 100% си там 😊 Но нека не забравяме, че условията в стаите изобщо не са най-важните ! 😉

# 506
И аз най-накрая се завръщам от ФМ. Потвърдиха момиченце, всичко и е наред и прилича много на мама в профил  Heart Eyes

# 507
Момичета , кажете някой крем за лице против пигментация 🙁 Положението не е добре , а тепърва слънцето се показва

# 508
  • София
Skeeter, Браво за добрите новини!

# 509
  • have faith and be patient ..
Ползвай някой слънцезащитен ,силен , ако траеш 50 фактор супер !! Имаше на виши май слънцезащитен със фондютен ,висок фактор беше

Общи условия

Активация на акаунт