Здравословен и естетичен проблем след раждане

• 68 789
  • 476
  •   1
Отговори
# 195
Моят гинеколог ми  препоръча пластиката, но и мен нещо не ми се подлага на операции, ако има и други възможности за лечение. Отделно мисля, че той е от старата генерация и не се интересува от новите технологии за борба с проблема и това малко ме притеснява да ви кажа...

Да ви се и оплача, че на ММ му идва в повече това въздържание и хич не се държи ок с мен от известно време  Cry

# 196
Какво имаш предвид? Виж то за мъжете живот без секс не е лесно, а и добре ти е казал, че трябва да действаш по въпроса - то е и за твое добро. Не му се сърди.  Wink

# 197
Гинеколога е от старата школа, ма вие явно също, щом залагате само на вагинален секс
Искам да ви питам, ако става всичко само с лазер, защо например звездите си оперират лицата, а не си правят само процедури с лазер Simple Smile
Смятам че лазерът е много добра опция, но е редно лекар да прецени дали би имало желаният ефект, или е необходимо да се направи друго

# 198
Тези с операциите на лицето не мисля, че са много за пример. По-скоро приличат на мумии.  Mr. Green Съвременните методи са неинвазивните, а не свързаните със скалпел.

# 199

Веспова, отиди при друг лекар за второ мнение.

Аз пък лично съм отворена към всякакви други методи, само да не е операция по-възможност. Пък може и решението да е комбинация от няколко неща.  Peace 

# 200
Вижте сега възрастта на доктора не е от значение . Д-р Николов, който работи с лазера, също е  доста опитен, но ето, че се интересува от новите неща.  Peace Като се има предвид, че е д-р на науките, акушер-гинеколог и доста уважаван специалист в тази сфера,  ако решението във вашия случай може да бъде само операция или друго нещо, ще ви насочи.

Иначе, момичета, аз приключих успешно лечението, много съм доволна. Ако за в бъдеще имам други подобни проблеми ( да чукаме на дърво да нямам  Praynig ) пак ще се обърна към д-ра, искрено съм му признателна за всичко. Най-после драмата ми се приключи, дано и вие намерите най-доброто решение.

# 201
Хубава новина, браво. За бъдещите проблеми..зависи от генетиката и от това дали планираш още деца. А поддържаща процедура ще правиш ли след време?

# 202
За Николов съм съгласна, че е голям специалист. Лия, радвам се от сърце, че си доволна. No more drama.  Mr. Green

# 203
Муцуни, имам предвид, че стана доста дръпнат и постоянно ми се сопка, а и не е лесно да нямаш напълно пълноценен живот. Вероятно най-доброто, което мога да направя, е да отида на консултация с друг специалист. Чета, че повечето жени се изпускат при кихане, кашляне.. А на някой случвало ли му се е да се изпуска просто при рязко ставане?  Rolling Eyes

# 204
Не е само при кихане и кашляне. Може да се случи при всякакви ситуации, за това и някои дами ходят нон стоп с превръзки.

# 205
На мен също ми се е случвало при рязко ставане. Както и при някакъв уплах или стрес.

# 206
Клариса, ти за кога планираш преглед.

# 207
Здравейте! Моят въпрос може би не е точно по темата, защото проблемът ми не е в следствие на раждането (което беше преди почти 2 години), а се появи преди малко повече от месец, но все пак...
Някой подлагал ли се е на процедура за изрязване на излишна или увредена тъкан с електрокоагулатор?

Забелязах на едната ми срамна устна нещо като малко кожно образувание, болезнено на допир. Бях на гинеколог, който твърди, че това е от самата кожа и изглежда все едно тъканта е тръгнала да се разделя на две. Не може да ми обясни от какво е точно, но смята, че нещо се е наранило мястото и се е разцепило. Ама как го обясних...
Това е вече повече от месец така, а и преди пак се беше появявало, но отмина от само себе си. Сега обаче не минава. Мажа го с разни кремове, но няма ефект. Ако не го пипам не ме боли изобщо, но ми пречи на интимния живот, тъй като имам дискомфорт при секс...

Та гинеколога казва, че по - добре засега нищо да не го правим, но ако много ме дразни можело да се изреже с въпросния електрокоагулатор, но щяло да бъде болезнено. Иначе става бързо и за няколко дни щяло да зарастне. Не знам дали да се реша, на деликатно място е и ме притеснява манипулацията, но пък и ми пречи... Rolling Eyes

# 208
Аз бих пробвала да мажа с крем здраве или пенатенкрем, след подмиване само с топличка вода, без сапун, никакво обезкосмяване в зоната и носене на 100% памучни страстоубийки. Ако до един месец не мине, ще потърся мнение на втори гинеколог. И в секса преминаване на алтернативни методи. Тъкмо повод за разнообразяване на сексуалния живот.

# 209
Опитай, както Мирела те е посъветвала, ако не - консултация с друг доктор. Само не знам дали тези кремове не е рисковано да се ползват в тази област?  Rolling Eyes

Манастасиа, д-рът ме посъветва след година да отида отново на преглед и след преценка на състоянието ми по желание мога да направя поддържаща процедура. 

Общи условия

Активация на акаунт