На пазар във Варна - 45

• 31 388
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Аз от няколко години си купувам препарати за пране и миене (веро, препарат за почистване на под, т.н.) от един гараж на Колхозния пазар. Внасят ги от Турция (всичко по опаковката е на турски). От там вземам и омекотители на Ленор (редувам зеления и златния като най-любими аромати), има разлика с трайността от тези, които съм купувала от Кауфланд примерно. В Борн също ги има, но са по-скъпи.

# 676
  • Варна
Търся шарлан, сусамово олио и етерични масла от чаено дърво и мента.
Къде ще ме изпратите?

# 677
  • Deutschland/HE
Къде ще ме изпратите?

За етеричните масла виж в ДМ, аз съм и купувала от чаено дърво и от индийския магазин на бул. Мария Луиза. Сусамово олио има в големите супери, но за шарлан не знам Sad

# 678
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
И в Елитис има много масла.

# 679
  • Варна
Благодаря ви!
Още утре ще отскоча до ДМ и Елитис да видя какво предлагат.

# 680
  • Варна
Къде ще ме изпратите?
Шарлан купувам от свободния хранителен кооператив, както и от Фермерския пазар ( от един и същи производител). Производство от с. Доброплодно. Масло от чаено дърво съм купувала от дрогерията на Осми Приморски полк, срещу бившето бинго Мустанг, по едни стъпалца са магазинчетата.

# 681
  • Варна
flufi, благодаря!

# 682
Органик масла има в една дрогерия на гърба на Хепи, срещу Валентина.

# 683
  • Варна
Относно шарлана, за да не се счете за реклама, мога да дам на ЛС конкретна информация за производител. bouquet

# 684
  • Варна
flufi, много ще съм благодарна!

Tatina, само за инфо отдавна там няма Хепи иначе те разбрах за къде говориш. Утре на разходка даже първо там ще мина, че ми е до нас.  Благодаря!

# 685
  • In transit
Къде ще ме изпратите?
Шарлан купувам от свободния хранителен кооператив, както и от Фермерския пазар ( от един и същи производител). Производство от с. Доброплодно. Масло от чаено дърво съм купувала от дрогерията на Осми Приморски полк, срещу бившето бинго Мустанг, по едни стъпалца са магазинчетата.
етеричните масла в Елитис и ДМ не са много качествени. Ако намериш си вземи на ЕТЕРИКА, те са хубави. Имаше ги в тази дрогерия, която е писала Флъфи, също и в една дрогерия на гърба на кметство Приморски, в блоковете посока седма гимнаия.

Не знам, дали сте коментирали, но нещо да кажа относно МОЛ Варна.
Махнаха му името "Варна". Но пък това име сложиха на бившия Пфое МОЛ.
и как се казва сега ...само МОЛ ли?  Grinning

# 686
  • Варна
Момичета, някоя от вас продава ли чрез Базар. Бг?
Искам да сигнализира за некоректна потребителка, която не си взе пратката, а никъде в приложението не намерих връзка с базар. Бг

# 687
  • Варна
Mikkey, днес в субра ми предложиха само Икаров и щом по аптеки това се предлага се отказах да обикалям ДМ и Елитис.
Търся pranarom масла, но може и Етерика да пробвам, щом има добри отзиви.
Утре ще проверя и другите места и ако не ще поръчам. Поне по сайтовете има избор.

MissNoir, с базар намам конкакт, но в ОЛК можеш да подадеш сигнал по обява и така да пишеш конкретно за човека. Сигнал срещу профил няма, а и едва ли някой ще вземе мерки за невзета пратка. Реално те не гарантират това и вероятно не вземат отношение.
Потърси някой имейл за връзка с тях и така им пиши.

# 688
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Къде ще ме изпратите?
етеричните масла в Елитис и ДМ не са много качествени. Ако намериш си вземи на ЕТЕРИКА, те са хубави. Имаше ги в тази дрогерия, която е писала Флъфи, също и в една дрогерия на гърба на кметство Приморски, в блоковете посока седма гимнаия.

Не знам, дали сте коментирали, но нещо да кажа относно МОЛ Варна.
Махнаха му името "Варна". Но пък това име сложиха на бившия Пфое МОЛ.
и как се казва сега ...само МОЛ ли?  Grinning
Да, пише само мол, малко тъпичко ама кой ме пита

# 689
  • Варна
eli70o0,
Алтея ги имат и двете етерични масла. Аз имам голямо доверие на този производител.

http://www.alteyaorganics.bg/products/bio-masla/essential-oils/

Техни продукти продават Килеръ. Звънни и ги питай дали ги имат, за да не поръчваш. Имат и био сусамово масло
http://biokilera.com/bg/index.html

Biofetish също ги имат и двете. Този онлайн магазин също си е заслужил доверието и аз им вярвам, че всичко, което продават е хубаво.
Страница 2 и 3
https://biofetish.com/%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%B0-%D0%B8-%D0% … B%D0%B0-22?page=2

Сусамово масло Балчо вчера купих за 5,30 лв от пчеларския магазин, който е по улицата от Макдрайв посока Колхозен. Магазинът е точно срещу училището. Имат и още един магазин под цветята на Чаталджа, до пекарна Дивото брашно.
http://ezdrave.com/userfiles/productlargeimages/product_472.jpg

Същото съм го купувала и от Кауфланд.

Общи условия

Активация на акаунт