На пазар във Варна - 45

• 31 408
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря ви, момичета!missNoir рядко влизам в темата, но забелязвам че си много отзивчива bouquet Мегз не съм им виждала дрехите на живо.Ох и аз не знам какво търся..по официални панталон с някаква интересна риза или блуза,разкроена рокля...

# 646
Още едно негативно мнение за Мегз  Peace материите са от ламарина надолу, ужасни!  Sick Sick Sick а и размерите им не са много не-"детски". Видях една много интересна риза, която ме грабна, на една витрина на Варненчик беше но не помня на кой точно магазин  Thinking

# 647
да, разходи се по Варненчик, има доста магазинчета
също така продължението на "цветята" на Чаталджа , но не към пазара , а в другата посока - там има някое друго магазинче

да ви попитам- по Сливница и в района има ли магазинче , което да прави Фрешове- да е отворено сутрин преди 9 ч

# 648
  • Варна
също така продължението на "цветята" на Чаталджа , но не към пазара , а в другата посока - там има някое друго магазинче
Единият мисля, че е Lucy. Те имат и магазин в Гранд Мол.

Liaskabouquet
Другите два магазина имат профили в приложението за телефон Shedd
и качват снимки с цени - например бял панталон, тип клин Гес - 99 лв,
дрехи на Liu Jo - тениски с къс ръкав от 70лв нагоре, панталони - около 120 лв
рокли - от 120 лв нагоре, както и дрехи на Elisabetta Franchi, Patrizia Pepe пак в този ценови диапазон.
Например има две ризи, еднакви, в розова и синя гама, нещо като райе, с яка столче с къдрички и тънка панделка от същата материя, която се завързва на гушката Simple Smile Те са по 65 лв

Има едни много хубави летни рокли, нещо като дантела, пише, че са италиански - 140 лв

В другия магазин има хубава, официална рокля, но е С размер, намалена на 30лв, защото имала лек дефект.
Ленени ризи намалени от 189 на 89 лв, пише, че има размери, но мен не ми изглеждат много официални.

Не знам дали това наричаш разкроена рокля - отдавна я гледам в олх, размер 38, цена 115лв.
Памук, лек, коприна. Ако ти харесва, пиши ми да ти изпратя линк към продавача, който не съм аз Simple Smile

Ако не се лъжа, ти обаче не търсиш дрехи на такива цени Simple Smile
Скрит текст:

# 649
  • Варна
да ви попитам- по Сливница и в района има ли магазинче , което да прави Фрешове- да е отворено сутрин преди 9 ч
Сливница е доста дълъг булевард - конкретизирай района

# 650
От Пирин до цирковата площадка

# 651

Не е на Сливница и не знам дали ще ви е полезно, но минавам покрай него всяка сутрин, отворено е преди 9ч. Има кафе и фреш.  bouquet

Скрит текст:
https://www.google.bg/maps/place/CAFFEINE/@43.2132341,27.9026656,18.75z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x4dcf02acfde3a36d!8m2!3d43.2128881!4d27.9021721

# 652
  • Варна
Здравейте Hug, търся кожар от ,който сте доволни и бихте препоръчали Peace

# 653
  • Варна и...духом на Босфора
 HugЗдравейте,знаете ли номер актуален на район Младост?Не мога да се свържа с посочените от сайта да питам за парите от изборите..Или ако от тук пишещите и четящи някой знае,да сподели,моля...

# 654
  • In transit
Момичета, случайно във Варна да има магазин за паралелен внос на прахове/течни перилни от Италия. Изключвам Борн, че цените им са без коментар. Търся Даш и Аче.

# 655
  • Варна
Момичета,от къде да купя готова картичка за новородено.Нещо по- оригинално,красиво например ръчна изработка. Няма време за онлайн поръчка, времето за изработка е два три дни.

# 656
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Относно картичките ми хрумна дали няма да има по сватбените агенции???Там продават ръчно правени картички.

# 657
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Срещу фонтаните на общината на единия ъгъл до Алба има магазин за цветя,
декорация и опаковане.Там правят страхотно опаковане, а има и картички.

# 658
  • Варна
Благодаря ви  bouquet

# 659
  • Варна
В Пикадили парк има едно магазинче Хепи хаус (до Ла пастариа)  и там има доста ръчно изработени неща, дори за новородени- албуми , мисля че съм мяркала и картички Wink

Общи условия

Активация на акаунт