На пазар във Варна - 45

• 31 497
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Да знаете къде във Варна продават огнеупорни мензури на Simax?

# 631
Благодаря на всички за лешниците! Ще ги намеря на пазара Simple Smile

# 632
Благодаря на всички за лешниците! Ще ги намеря на пазара Simple Smile
Понеже и аз съм фен на суровите ядки,по така описания маршрут ядките се падат точно срещу сладкарницата,а до сладкарницата също има май вече две сергии още.Ще ги намерите лесно,на пазара няма друга голяма сладкарница до рибната борса.

# 633
Споделете къде могат да се поръчат вкусни козунаци за Великден?

# 634
  • Варна
Всяка година поръчвам от Пекарна "Стефани". Правят предварителни записвания в седмицата преди Великден и така съм сигурна, че без да чакам ще получа козунаците и козуначените рула, които искам.

# 635
  • Варна
Много отдавна не съм носила обеци и искам да си пробия наново ушите Simple Smile Можете ли да ми препоръчате някой за това, в района на Чайка, Спортна зала, центъра?

Преди две години си направих допълнителни дупки на ушите, ходих в "На тъмно". Момчето беше внимателно, работи с ръкавици и всичко му беше стерилно.

# 636
  • Варна
Аз поръчах козунак от Кътчето на Тони.

# 637
Миналата година сравнявах от няколко фурни, в крайна сметка козуначетата на Лагард от топлата витрина на Кауфланд се оказаха на първо място по вкус и ниска цена, козунак със стафиди Heart Eyes

# 638
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Да,но вече няма Лагард във Кауфланд.Ние сме доволни от Селена.Повече от 15 години купуваме от там.

# 639
трябва ми фризьорски салон в района на Чайка, нещо изпитано?

# 640
Здравейте!Магазина на Мегз дали е отворен, прочетох някъде, че са го затворили?Бихте ли препоръчали магазини с интересни,по официални дрехи, където размерите не са само "детски'' и на нормални цени?

# 641

Студио Кокона - https://www.facebook.com/pg/%D0%A1%D1%82%D1%83%D0%B4%D0%B8%D0%BE … ref=page_internal

А аз искам да попитам дали някои знае къде мога да осребря чек в долари - ходих в ДСК, казаха че не работят с такива от години..  Confused

# 642
  • Варна
Здравейте!Магазина на Мегз дали е отворен, прочетох някъде, че са го затворили?Бихте ли препоръчали магазини с интересни,по официални дрехи, където размерите не са само "детски'' и на нормални цени?
Само не си давай парите за Мегз.
Боклуци. Едно положително мнение
Не съм прочела.
Горе -  долу какво като модел търсиш?
Може би така ще е по - лесно някой да помогне.

# 643
  • Варна

Студио Кокона - https://www.facebook.com/pg/%D0%A1%D1%82%D1%83%D0%B4%D0%B8%D0%BE … ref=page_internal

А аз искам да попитам дали някои знае къде мога да осребря чек в долари - ходих в ДСК, казаха че не работят с такива от години..  Confused
Преди години ЦКБ със сигурност  осребряваха, но информацията не ми е актуална. Може да проверите.

# 644
  • Варна
Вижте във Vintage house на Цар Освободител. За това "чудо" Мегз и аз не бих дала и лев!

Общи условия

Активация на акаунт