На пазар във Варна - 45

• 31 378
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Къде има параклис в "Чайка"? От скоро сме тук, за църква предполагам че няма.

на една голяма поляна под Бурлекса, до детска градина Калина-Малина и Математическа гимназия/ОУ "Захари Стоянов"
Благодаря!

# 706
  • In transit
Момичета намерих къде продават паралелен внос на перилни препарати Даш, Аче и други. Имаше и италиански ленор, и разни шампоани, течен сапун... Магазинчето се казва Refresh и се намира точно под поликлиниката в Младост(тази на Марешки). Мисля, че и магазина за козметика е негов.

# 707
  • Вестерос
Рефреша е негов да

# 708
  • Варна
За какво го ползвате шарлана?
Сутрин се жабури за около 15 минути още преди сутрешния тоалет. Това е за пречистване. Има и метод на Шевченко за лечение за онко заболявания, в комбинация с определен градус концентрат.

# 709
  • Варна
Благодаря ви!

# 710
  • Варна
Турски препарати за миене и омекотители от кой точно гараж на Колхозния?
Каква е цената на шарлана на фермерския?

https://www.google.bg/maps/@43.2085439,27.9043715,3a,75y,256.52h … 3312!8i6656?hl=en

Вторият или третият гараж вляво.

# 711
  • Варна
MissNoir, забравих да уточня, че аз се жабуря заради зъбите(с това ОД лечение така съм се побъркала, че чак ми е кеф да правя всичко), но то реално влияе на целия организъм или поне уж...
В Аюрведа доста използват шарлан.
Свеки ще ходи другия месец и после мога да споделя какво точно са правили.
За храна обаче ми е доста особен вкуса и откровено казано неприятен, но на някой може да допадне.

# 712
Здравей те! Имам панталон и 2 ризи за прекрояване, бихте ли ми препоръчали добъри шивач във Варна който да си разбира от работата и да  може да ми прекрой панталона и ризите без да им се провали кройката ако знаете някъде където да шият костюми също ще свърши работа.

# 713
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Добра шивачка има на Македония 142,в гаражите.

# 714
  • Варна
Здравейте дами!
Моля Ви препоръчайте фирма за щори от която сте доволни. Някъде Левски, Цветния, ако може. Двоумим се между щорите на руло / вътрешни/ и венецианските /алуминиевите/. Дайте съвет!

Последна редакция: пн, 17 апр 2017, 13:55 от Nell999

# 715
  • Варна
Eli, благодаря!

# 716
  • Варна
Здравейте дами!
Моля Ви препоръчайте фирма за щори от която сте доволни. Някъде Левски, Цветния, ако може. Двоумим се между щорите на руло / вътрешни/ и венецианските /алуминиевите/. Дайте съвет!

Преди около 2 месеца сложихме, търсехме и ние и се спряхме на фирма "KamaX" и съм много доволна. Всичко е перфектно и доста бързо ги направиха като беше преди дадения срок. Нашите са руло - ден и нощ.
За офиси обаче не мога да помогна. Ние ходихме в такъв близо до колхозния.

За шарлана- не дочаках кооперативния.
Днес вземах от Кауфланд. 5лв е 750мл.
MissNoir, благодаря ти за сусамовото олио. Добре, че каза че има там, че да отида и него си вземах, и видях и шарлана.

# 717
  • In transit
Здравейте дами!

Преди около 2 месеца сложихме, търсехме и ние и се спряхме на фирма "KamaX" и съм много доволна. Всичко е перфектно и доста бързо ги направиха като беше преди дадения срок. Нашите са руло - ден и нощ.
За офиси обаче не мога да помогна. Ние ходихме в такъв близо до колхозния.

+1 имаме щори от Камакс може би от 4-5 години. Не са мръднали. Много съм доволна.

# 718
  • Варна

Mikkey какви са вашите щори?

# 719
Много пъти съм ходила в Рефреша, но не бях обърнала внимание на перилните, е, днес отидох и взех оранжева туба Даш/9 лв./ и син Даш със сода/10,49/. Дано перат добре. Имаше и Ариел в досущ същата оранжева опаковка.

Общи условия

Активация на акаунт