На пазар във Варна - 45

• 31 375
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
  • На ръба..
Някой от вас дали не е срещал аптека с промоционалния душ гел на Биодерма в разфасовка от 1 литър.

# 721
  • In transit
Nell999, хоризонтални алуминиеви, цвят и вид като на снимката.
Скрит текст:

*Камея, оранжевия Даш е базовата версия на синия. Лично не съм го пробвала, но познавам хора, които са доволни от него.

# 722
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Някой от вас дали не е срещал аптека с промоционалния душ гел на Биодерма в разфасовка от 1 литър.
Мисля, че видях такъв във аптека Поли май се казва, точно срещу Лятно кино Тракия. Ако вървиш по Отец Паисий към Проектанска,в блока след Експресбанк е аптеката. Дано ме разбра.

# 723
Къде във Варна има тази боя igora schwarzkopf?

# 724
  • На ръба..
Мисля, че видях такъв във аптека Поли май се казва, точно срещу Лятно кино Тракия. Ако вървиш по Отец Паисий към Проектанска,в блока след Експресбанк е аптеката. Дано ме разбра.
Ориентирах се, благодаря много  Hug

# 725
  • Варна
Момичета, препоръчайте ми къща за гости /хотел в Ченге и Кюлевча?

Не търсим басейн.

Приятни условия, чисто, вкусна кухня.
Цената няма значение.

Били сме на обяд във Вила Булгара Еко. Много ни хареса и кухнята беше страхотна, но не сме влизали в стаите, чух, че било много тясно.

Също в комплекс Овчага преди 5 г, но стаите и баните клоняха към гадни, мизерни. Кухнята беше отврат.

# 726
  • Варна
Ориентирах се, благодаря много  Hug

Каква промоция имат в момента?

# 727
  • Варна
препоръчайте ми моля фирма за почистване на голям диван.има много обяви , но ми се иска нещо изпробвано

# 728
Къде във Варна има тази боя igora schwarzkopf?

Ако не знаете, може ли да ме насочите къде има голям избор от бои на известни марки, да проверя там?

# 729
  • На ръба..
препоръчайте ми моля фирма за почистване на голям диван.има много обяви , но ми се иска нещо изпробвано
Аз да кажа, че от Фреш не сме доволни.

# 730
  • На ръба..
Ориентирах се, благодаря много  Hug

Каква промоция имат в момента?

Душ гел или душ олио литър за 20 и нещо, което е доста изгодно де

# 731
  • Варна
Определено е много изгодно.
Промоциите ги хващам, че ги има винаги в Санита и в бебе борсите за детската серия, където цените са доста под Санита.

# 732
  • Варна
Къде продават боя за коса 3DeLuXe (Чаталджа, Лятно Тракия)

# 733
  • Варна
Много пъти съм ходила в Рефреша, но не бях обърнала внимание на перилните, е, днес отидох и взех оранжева туба Даш/9 лв./ и син Даш със сода/10,49/. Дано перат добре. Имаше и Ариел в досущ същата оранжева опаковка.
Този магазин в самата сграда на поликлиниката ли е?

# 734
  • Варна
Къде си заверявате пожарогасителите?

Общи условия

Активация на акаунт