С какъв мобилен телефон сте в момента?

• 10 647
  • 49
  •   1
Отговори
# 15
  • Монтана
LG K10 ползвам го от почети две години. Нямам забележки по телефончето.

# 16
Nokia 930, много съм доволна. Аз дори нямам проблем с уиндоуса, много ми харесва.  Laughing
Ползвам го за интернет, фейсбук, инстаграм. Много снимам с него.  Simple Smile

# 17
  • Бургас
Samsung Galaxy A5 2016. Доволна съм. Това беше най-оптималния вариант. За никакви пари получих телефон с характеристики на телефони, струващи 3 пъти повече. Предишния ми беше Gamsung Galaxy Note 2. Жестока машина за времето си. Още работи без никакъв проблем, въпреки "преклонната" си възраст. Ползвам го за гледане на филми и сериали.

# 18
Аз се записах за Самсунг s8+, за началото на май.
Взех го днес, уникален. Нооо, няма калъфи, взех силиконов за 10лв. Протектор сложих, за 39, бах тоз протектор #Crazy, лепилото е само по края, не по целия дисплей, и нещо не ми е както трябва, пружинира и пука newsm78

# 19
И аз се чудя какъв телефон да си взема вече...

# 20
Goldfinch, зависи за какво ще го ползваш и какъв бюджет имаш. Не ти препоръчвам iPhone в никакъв случай.Ползвам LG G3 32GB/3GB RAM от ноември 2015 и съм страшно доволна. Но вече морално остаря, и не мисля, че е удачен за нов. Иначе ти препоръчвам Huawei P9 lite, или самия P9, ако имаш достатъчно средства. Honor 8 също не е лош. Ако имаш бюджет за луксозен телефон, вече са ти написали, че Samsung Galaxy S6/7 edge са си страхотна инвестиция. Simple Smile

# 21
С Iphone7 съм и категорично го препоръчвам с 2 ръце. Изключително бърз, много добра камера, батерията е издържлива, абе като цяло парите са му оправдани.

# 22
Само и единствено iPhone! Бях с 6,вече съм със SE rose gold,64 GB.  Heart Eyes Уникално бърз,компактен,красив,функционален,удобен.

# 23
Само и единствено iPhone! Бях с 6,вече съм със SE rose gold,64 GB.  Heart Eyes Уникално бърз,компактен,красив,функционален,удобен.

Хубави са телефончетата на Епъл, но са твърде надценени и скъпи единствено заради премиум дизайна и марката, а може би и камерата. Иначе по останалите характеристики съответстват на телефон, който може да се закупи за 400-500 лв. Освен това са доста чупливи. Една приятелка имаше iPhone 6, но без да иска го изпусна на земята (плочки) и екранът му отиде на кино.  Laughing

Не ме разбирайте погрешно - харесвам марката и моделите телефони, но според мен са твърде скъпи и поради тази причина аз не бих си закупила такъв телефон.

# 24
  • Бургас
И според мен са доста надценени. Едно не може да му се отрече на Стив Джобс - беше маркетингов гений.

# 25
Скъпи са,но има защо. Не е само заради марката и дизайна. От както смених андроида се родих. Беше ми омръзнало да рестартирам,да чакам да "тръгне" след като е забил...  ooooh! Не случайно айфоните нямат бутон за рестартиране. Просто нямат нужда от такъв. ММ се занимава с телефони,какво ли не ни минава през ръцете,но няма телефон с андроид,с който бих сменила айфона. Само човек,който не е носил ,не знае какво удоволствие е да се работи с него. А каквото и да изпуснеш на плочки,ще се счупи. Айфоните не са извънземни в това отношение.Доста съм изпускала ,само един спука екрана. Аз замерих ММ на игра с една много малка кафена лъжичка,той я спря с ръка,но тя падна върху един Самсунг. Е екрана стана на паяжина.  #Crazy Ако не го бях видяла с очите си ,нямаше да повярвам,че е възможно.

# 26
Скъпи са,но има защо. Не е само заради марката и дизайна. От както смених андроида се родих. Беше ми омръзнало да рестартирам,да чакам да "тръгне" след като е забил...  ooooh! Не случайно айфоните нямат бутон за рестартиране. Просто нямат нужда от такъв.
И Android устройствата​ нямат бутон за рестартиране.
На мен не ми се е случвало да забие Android устройство. Излъгах! Три-четири пъти, но голям праз!
Я виж какво пишат Apple по повод как да рестартираме Apple устройство. Защо ли са оставили вариант за рестартиране?
https://support.apple.com/bg-bg/HT201559
Как мога да премахна всички реклами от всички приложения в iPhone? Също и в сайтовете?
Как мога да премахна системните приложения? А да направя от мен инсталираните приложения в системни?
Как мога да инсталирам платени приложения без да ги купувам? Grinning
Щот на Android е много, много лесно всичко изброено и не само това, разбира се. Имаш свобода да правиш каквото си искаш със собственото ти устройство. Това е предимството на open source(отворен код) операционна система и като цяло всичко open source.

# 27
Скъпи са,но има защо. Не е само заради марката и дизайна. От както смених андроида се родих. Беше ми омръзнало да рестартирам,да чакам да "тръгне" след като е забил...  ooooh! Не случайно айфоните нямат бутон за рестартиране. Просто нямат нужда от такъв.
И Android устройствата нямат бутон за рестартиране.
На мен не ми се е случвало да забие Android устройство. Излъгах! Три-четири пъти, но голям праз!
Я виж какво пишат Apple по повод как да рестартираме Apple устройство. Защо ли са оставили вариант за рестартиране?
https://support.apple.com/bg-bg/HT201559
Как мога да премахна всички реклами от всички приложения в iPhone? Също и в сайтовете?
Как мога да премахна системните приложения? А да направя от мен инсталираните приложения в системни?
Как мога да инсталирам платени приложения без да ги купувам? Grinning
Щот на Android е много, много лесно всичко изброено и не само това, разбира се. Имаш свобода да правиш каквото си искаш със собственото ти устройство. Това е предимството на open source(отворен код) операционна система и като цяло всичко open source.

Личи си че не си носил Apple..или поне не такъв ,койтоо се актуализира към днешна дата:)
Оставено е опция за вкарване на телефона в режим DFU   например ако искаш да го изтриеш по-бързо..ако евентуално ще сменя собственика и.т.н .В андроида е зададено дори когато го изключваш :3 да не говорим за power + volume и каквато и защита отива на кино..
В самия браузер на ios тези реклами ,за които споменаваш не е  нужно да инсталираш приложения, за да ти ги крие :3 те просто са ограничени ..не като в андроид да скрие цялата страница. :3
В ios 10.3.2 може да премахнеш приложения ,зададени в софтуера ....но при  него определено  няма излишни като Mc Afree , всякакви рекламни игри и.т.н
Следващия въпрос вместо в сайт за взаимопомощ при бебенца , рецепти и.т.н питаш за софтуерни разработки Grinning но ще ти кажа...При Iphone не е нужно superuser интсталации , рутване с всякакви изкуствени софтуери и.т.н ИМА директен онлайн джейлбрейк , след което ако се ориентираш може да сваляш каквото поискаш И въпреки това е излишно , в appstore има достатъчно приложения за големи хора:3
Предполагам ползваш и Линукс след като си фен на open source :3
И на база всичко ...н е купувам телефон ,с който да си правя експерименти ..
Ако имаш въпроси кое как да изпробваш или направиш Apple имат форум в Бг . :3

Последна редакция: вт, 13 юни 2017, 20:06 от Anyyyone

# 28
  • Бургас
На мен не ми се е налагало да си рестартирам андроид телефона.

# 29
  • София
Microsoft Lumia 550.
Не мога да си качвам почти никакви приложения.
Добре че браузъра е добър, та си влизам в нета за всичко.
Забива понякога.

Общи условия

Активация на акаунт