Дали имат връзка

• 106 655
  • 1 001
  •   1
Отговори
# 165
Фейсбук коментарите според мен са най-малкият проблем.

# 166
Напротив,говори много -като е първа приятелка със съпруга,не би ли трябвало да се държи добронамерено със съпругата.Най-малкото,може нищо да не коментира.А тя демонстрира пълна неприязън Е,защо така?И в тази ситуация съпругът ,не само не подкрепя жена си , а се държи гадно.Дори и да не се влачеха като гербови марки залепени пред всички,вкл децата,това щеше да е показателно какви отношения имат.

# 167
  • София
Много кофти ситуация, Даяна, съчувствам ти, защото и аз минах през такава, почти в същото положение като теб, само че с едно дете (на 6) и млада любовница (на 19). Точно две години ми мъжделееше червената лапма, знаех за една дето е "само приятелка, ти луда ли си, тя е толкова малка". Ултиматуми, раздели, събирания, какво ли не преживяхме. Също аз работех и докарвах парите, той се водеше, че работи някакви неща на компа вкъщи, но му плащаха на парче, а той си играеше по цял ден и взимаше някакви жълти стотинки, колкото да се каже, че работи.
Затова разбирам колко ти е трудно да вземеш решение, когато всичко в теб крещи, че връзка има и тя продължава, но нямаш черно на бяло доказателство и не си готова да развалиш семейството само на база усещания. Аз имах късмет, или просто бях решила, че вече ще си държа очите отворени на 16 и в един момент хванах чат от предишната вечер, който беше любовен на ен-та, при условие, че бившия ме уверяваше, че връзка те нямат от месеци. Че и при това черно на бяло доказателство пак взе да ми обяснява как не бил от снощи чата, ами от мнооого отдавна, ама той снощи си бил преинсталирал компа, та затова излизат с такава дата. И също не искаше да се разделяме, в никакъв случай, че и после не спираше да ми "припомня", че реално аз съм развалила семейството, той не искал да се разделяме.
Та от моя опит, ако може да ти е в някаква полза, когато се натрупа критична маса, вселената просто ще кликне и решението ще дойде. И няма да има връщане назад. И ще си щастлива (не веднага, но след година-две ще стане и това). Не бързай с решението, нямаш спешна работа. Нека узрее  Hug

# 168
Напротив,говори много -като е първа приятелка със съпруга,не би ли трябвало да се държи добронамерено със съпругата.
Ако е целяла да ме обиди, аз просто се замислих дали той не и е показал, че една обида към мен не би значела нищо за него.

# 169
Затова разбирам колко ти е трудно да вземеш решение, когато всичко в теб крещи, че връзка има и тя продължава, но нямаш черно на бяло доказателство и не си готова да развалиш семейството само на база усещания ..................Когато се натрупа критична маса, вселената просто ще кликне и решението ще дойде. И няма да има връщане назад. И ще си щастлива (не веднага, но след година-две ще стане и това). Не бързай с решението, нямаш спешна работа. Нека узрее  Hug
Все едно чета себе си!
Благодаря за мнението ти, Бърди!
Много е ценно за мен! bouquet Hug

# 170
Нямам с какво да помогна, за съжаление. Зчучиш изключително интелигентно и зряло и ти пожелавам да вземеш най-правилното решение. Аз самата съм ревнива, не отчаяно, но не бих издържала на това положение, въпреки че не знам реално какво бих могла да направя.  Tired По-скоро ще използвам всичко, за да стигна до истината.
Кураж! И сили ти пожелавам!!

# 171
Така е, когато връзка има, просто детайлите почват да изскачат отвсякъде и да ти бодат очите. И при мен се случи така, дори не ми се наложи и самата аз да търся или ровя, нещата буквално ми се натрапиха. А и по принцип мъж, който си завъжда приятелка е съмнителен отвсякъде... но аз се усетих за месец -  два какво става. Това с повече месеци или две години страшно много ми се вижда и не е полезно да се търпи толкова.

# 172
Напротив,говори много -като е първа приятелка със съпруга,не би ли трябвало да се държи добронамерено със съпругата.
Ако е целяла да ме обиди, аз просто се замислих дали той не и е показал, че една обида към мен не би значела нищо за него.
Aма ,той те плюе и се оплаква пред нея,можеш да бъдеш напълно сигурна - ако можеше да го чуеш,щеше да разбереш,че не си никаква майка,домакиня и съпруга,а тя колко е велика.Нали той това ти обяснява -тя колко е точна.Тя за това си позволява това държане ,защото знае,че той е на нейна страна ,а не на твоя.И ,най-важното-защото тя има права над него,а ти-не.

# 173
Ако тази жена си въобразява, че има права над него съвсем се е самозабравила. Но власт определено има.

# 174
Все тая е какво има над него. Да си го взима. Авторката има акъл в главата и може да си намери нормален мъж, не такъв мухльо. След цялата тая история не виждам за какво й е изобщо дори да падне метеорит върху любовницата и да изчезне. Той се отнася ужасно с нея. Това е достатъчно.

# 175
Даяна, честно казано и аз мисля, че нещата на тези двамата излизат от границите на приятелството.
Какво бих направила в тази ситуация?
Бих блъфирала. Но на мен ми широко около врата- нямаме деца, мъжът ми прекрасно знае, че на приказки от сорта "ти луда ли си?!" няма как да се хвана, а и двамата уважаваме интелигентността на отсрещната страна и можем да си носим последствията от действия ни. Стигне ли се дотам каруцата да е обърната, пътищата са ясни и за двама ни, но в твоя случай явно не е така.
Та при мен блъфирането би било вариант, но не знам при теб доколко е приложимо.
Ако съм в твоето положение и мъжът ми е намесил и децата в цялата история, изобщо, АМА ИЗОБЩО, няма да имам скрупули да ровя, докато не науча истината и да използвам всякакви средства за това.
Така или иначе няма да мога да спя, ако виждам, че някой откровено се подиграва с чувствата и нарушава спокойствието ми.
Успех - нищо не е непоправимо и непрежалимо   Hug

# 176
Toва казвам и аз. Минало е много време и смятам, че е жестоко към атворката някой да се държи по този начин с нея. След като той е преминал границите на нормалните семейни отношения, ако бях на нейно място, щях да направя същото. Бих бръкнала НАВСЯКАДЕ където мога: пощи, чатове, бих си взела отпуск или болничен и да ги хвана на място. Със сигурност семейство не се разваля с лека ръка, но след като има предпоставки и стига да иска човек, доказателства ще се намерят. Аз лично бих предпочела истината.

# 177
  • Варна
Затова разбирам колко ти е трудно да вземеш решение, когато всичко в теб крещи, че връзка има и тя продължава, но нямаш черно на бяло доказателство и не си готова да развалиш семейството само на база усещания.

Ама какво семейство ще развали всъщност? Фиктивно семейство, за пред хората. Тоя плужек черно на бяло е използвал собствените си деца за прикритие на долната си забежка. Да им имам и разбирането за семейство...

Авторке, инсталирай на компа една програмка, не е трудно, хвани му паролите за навсякъде и хвърли едно око какво става там. Мисля, че много неща ще ти просветнат.

# 178
Като чета повечето коментари тук, може би пък аз съм твърде крайна, но все пак:

Ако мъжът ми, баща на моите деца, си позволи да ги разкарва по площадките, по романтични разходки с коли и какво ли още не с (проекто-) любовницата си и детето ми разказва как се гледа татко му в очите с някоя си, светът ще му стане тесен на синковеца.
Любовта между възрастните си е любов, има си привързвания, влюбвания, навик и какво ли още не. Ние, като родители на нашите деца, имаме отговорността да ги възпитаме в правилна преценка за здравословната връзка, да изискват уважение към себе си от страна на партньора, да проявяват и изискват отговорно поведение и т.н.

Авторке, виждам, че имаш дъщеря. Замисли се как би се почувствала ако един ден с нея се случи всичко, което описваш и тогава ще успееш да схванеш случващото се в цялата му сериозност.

# 179
  • Варна/Лондон
Добре, всички са на мнение, че нейните провокативни снимки са за да предизвика интереса му. Но запитвате ли се ЗАЩО и е този интерес. Ако имаха връзка нямаше да са необходими.
Те просто вече не са заедно! Така че всички ултиматоми, всички поставени избирания между нея и нея са напълно излишни.

Какво искаш, авторке? Какво искаш за теб и децата си в близко бъдеще? Реши какво искаш и тогава действай.
Заедно са, просто го предизвиква да вземе ''голямото'' решение. Дразни я, че се съобразява с жена си, а такива жени като нея като намерят някой баламурник да им се връзвана номерата, не спират, докато не получат своето. Най-вероятно ще го зареже, ако той избере нея, защото вече няма да и е интересно, но сега, докато има конкуренция итя не е номер 1 за него, ще го дразни. От опит говоря.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт