Дали имат връзка

• 106 662
  • 1 001
  •   1
Отговори
# 765
Дайте време на авторката.
И за мен обидното е отношението на мъжа. Той пък си мечтае жените да се бият за него  hahaha (предизвикала си я), но защо ли ми се струва, че нещо не е познал.

# 766
Скрит текст:
Добре, де, имам чувството, че вместо реално да действаш, ти си се превърнала в самоизмъчващ се наблюдател, вкл. по отношение на всяко действие и дума на съпреницата Само така мога да си обясня, че си разбрала за написаното от нея практически веднага, а не си я блокирала още.

Това с обаждането по вайбър ми напомня за един друг отчаян ход - на влюбената като принцеса продавачка от кварталния магазин, дето беше звъннала на половинката на носещия рози със зъби, уж за да и се извини за прелюбодеянието. (Виж заключената тема за любовницита)

И, накрая, за разведряване на атмосферата, колкото и да не ти е смешно - не давай пари за детектив, за да не станеш като героя от този виц:

Мъж заподозрял жена си в изневяра и наел частен детектив. След неделя детективът му докладва: - Жена ти се срещна с мъж в едно кафене, после се качиха на една кола и от прашиха извън града до една вила. Влязоха в хола, пиха вино, вечеряха леко, отидоха в спалнята, съблякоха се, легнаха и изгасиха лампата, повече нищо не видях. - Ех, пак тази проклета неизвестност!

И аз си мислех, че парите за детектив са хвърлени на вятъра, но пък сега си мисля друго. Този съпруг е по мръсните номерца. Мисля си, че е хубаво Даяна да има доказателства за неморалното му поведение ако се стигне до развод /то и би трябвало де/. Ами ако иска попечителство над децата? Всякакви луди има. Мисля, че ако се развежда трябва всички да знаят какъв е. И също факта, че е водил децата на любовните си срещи.
Аз също смятам така. Нека пази и скрийншота на нежните слова на любовницата. Както и някоя и друга нейна снимка в компанията на различни мъже. Да стане ясно къде биха били децата й, ако Муньо седне да реве за попечителство.

# 767
  • Sofia
Какво попечителство, като дори работа няма?

# 768
Ох да бе, отвях се покрай останалите.  Laughing

Тя реши ли да го зареже, ще й светне пред очите. Това е сваляне на един огромен товар от раменете. Финансов, емоционален, всякакъв.

# 769

Сега няма, утре може и да има.
От презастраховане срещу такива индивиди винаги има нужда.
Мъжете като цяло са долни същества и са способни на всякакви мизерии.

# 770
  • Sofia
Тя да си пази скрийншот за всеки случай, лошо няма, но най-вероятно няма да й свърши работа. Ще искат комп. експертиза, за да могат да ползват такива неща като доказателство, което пък ще й струва много и т.н.

# 771
Способни са на мизерии, колкото да плашат гаргите. То и  мойт БНД плашеше,  че ще ми  вземе детето и даже  в някакъв момент  верно ме притесни, ама...като взех да се пробвам  да се съглася и даде  скоростно на заден Laughing

# 772
Тя да си пази скрийншот за всеки случай, лошо няма, но най-вероятно няма да й свърши работа. Ще искат комп. експертиза, за да могат да ползват такива неща като доказателство, което пък ще й струва много и т.н.
Пък и никъде не е споменала , че точно Даяна визира.
Покрай такъв тип жени , в очите им , сигурно е пълно с нещастнички , които заслужават да оплачат нещастния си живот Mr. Green
Лелееее, тази е голям боклук. Не е истина просто мъжът и с какви "приятелки" се е забъркал. Mr. Green
И откъде ли любовницата знае какво мисли Даяна по въпроса "дали имат връзка".

# 773
 Даяна вече знае, че не е просто "приятел" тази. Просто й трябва  много кураж...
  bouquet  Hug

# 774
Момичета,

Много точно Tays описа казуса с облеклото.
Аз съм изненадана, че точно облеклото ми засегна, тъй като е коментирала, че облича себе си и семейството си от магазините втора употреба. Никога не съм коментирала това, не го намирам и за странно, много мои приятелки пазаруват оттам..Не всеки има възможности и изобщо за мен в този ред на мисли са осъдителни подмятанията на тема облекло..но благотворителна сметка за мен..? Ходя облечена със семпли делови рокли, поли и ризи понеже естеството на работата ми го изисква, дори закривам татуировката на китката си с часовник, или гривна. Но в нейния пост бях със "скъсан чорапогащник, пола от ерата на динозаврите и раздърпана блуза", но пък имаше описание на местоработата ми, в което нямаше и грам съмнение за кой говори, гарнирано с други подробности.
Тя се облича с ярки цветове (червено яке, ботуши комбинирани с дантелена рокля посред лято -всичко това в комбинация), облекло, което бих определила като кукерско.
Бях забравила друг, може би значим факт. Тя е копие на майка му-къса, силно тупирана червена коса, кръгло лице, не само аз съм забелязала приликата.
Не ми липсва самочувствие за външния ми вид, но сте прави, че като цяло ми липсва увереност, но най-вече ме заболя и обиди това, че тя очевидно съзнава, че каквото и да каже за мен няма да си навлече гневът му.
Отделно личните неща за мен, които би могла да научи само от него бяха постнати публично.
Как е разбрала, че аз се съмнявам? Както по-горе написах, започна разговора, че съм пратила човек да разпитва за връзката им (блъф).
В краткия разговор във вайбър изказах ясна позиция, че знам какви са отношенията им, а тя ме обяви за луда. Попитах дали е действащ психиатър и какво лечение ще ми назначи, като на останалите си пациенти ли (цитирах антидепресантите, които намерих).
След което я помолих да ме остави на мира, тъй като работата ми е отговорна и не мога да отделя времето за чат, което мъжа ми е отделял. Също така казах, че не разговарям с вулгарни и невъзпитани хора ( репликите и изобилстваха от "А?" "Ко" "Е?" написани едно след друго. Мисля, че рязкия ми, категоричен, но любезен тон я вбеси и провокира да излее това словесно разстройство.

# 775
И аз за миг си помислих да попитам за профила и и да я насея и навея честно  Twisted Evil
+1
Изключително обидна ситуация. А авторката се е "вързала" естествено! Даяна, разбирам, че не можеш просто да го изпъдиш тоя, предвид децата и всичко, през което сте преминали заедно.
Но...Няма ли шанс да имаш поне малко самоуважение на първо време?
Казваш, булята е копие на майка му...
А може би ще можеш да привлечеш свекървата на твоя страна?
Може би действително е добре да информираш роднините му как се чувстваш и в какво положение те е наврял?

# 776
Даяна, давай профила на таз. Тук някой хора вече знаят какво да я правят. Може би няма да и стигнат депресантите  Joy
Иначе още ли го издържаш тоз екстравагантен мъж? Кога ще му спреш кранчето? Не е ли време да предприемеш мерки.
Все още не разбирам защо си го държиш?

# 777
Ама Даяна, ти още ли си с този мъж?
Еми...

Аз мислех, че идва да се хвали, че го е изритала.

# 778
  • Вестерос
И аз, а тя каква била... Тази любовница е чисто луда  Confused

# 779
Мани я тази, стига си се тровила с нея. Помисли за себе си, децата и как мислиш занапред да я караш.

Общи условия

Активация на акаунт