Дали имат връзка

• 106 679
  • 1 001
  •   1
Отговори
# 930
Разбира се, всеки има право на мнение, вероятно изглежда странно отстрани 😂😂😂. Мъжът ми не се вживява в празнословенето им, защото реално едната от тях е голям нарцис и тя приятелство с жена не би могла да поддържа. Бих казала, че мъжът ми ѝ е много добра приятелка (да не кажа най-добрата), но тя на него не, разбира се. Всъщност едно от обяснението на тези дружби е че мъжът ми има много приятели, голяма част от тях професионални (прерастнали в частни) и тези са от тях. Той не си споделя с тях, както те с него, вероятно отговаря само с „да” и „не”, а на живо се виждат 2-3 пъти в годината и то на обяд. Плътно си е ангажиран с мен и децата, откъде време да се занимава с други...

# 931
Глупости на търкалета, не сме толкоз изперкали да ревнуваме от колежки или за спорта. Но ежедневно общуване с друга жена е огромна червена лампа и който не вярва - да пробва.

# 932
  • Варна
Ние си пращаме meme-та или някое безумно клипче от нета, SJW или феминистки простотии. Разбира се, не му звъня в 02 посред нощ да ми оправя водопровода или да ме закара до мола, че ми е скучниЧкУ.

# 933
Мен това не ме притеснява, все пак не съм се омъжила за него Simple Smile

# 934
Глупости на търкалета, не сме толкоз изперкали да ревнуваме от колежки или за спорта. Но ежедневно общуване с друга жена е огромна червена лампа и който не вярва - да пробва.

Какво значи да пробва. Едната жена роди преди дни, едва ли ще хукне да изневерява с моя мъж. Да не говорим, че той да не е луд да се обвърже с персона като нея, както казах тя е обсебена от себе си. Другата пък изобщо не е негов тип. Мъжът ми има още поне 3-4 приятелки, виж там може и да изкочи някой заек. Но, той и на работа е обграден от млади и привлекателни жени, с които е в приятелски отношения, а те си го къткат и глезят. Ако намери време между 10 и 18 30 да се занимава с друга, няма грижи. През останалото време си го искам вкъщи! Червени лампи не ми светят, ние сме се събрали на доброволни начала заедно.

# 935
Хич не ми се спори - наистина Simple Smile

# 936
  • Варна
Няма и какво да се спори, зависи какви хора са.
Аз с моите мъже приятели нямам намерение да спя, нито са ми привлекателни, нито секси и освен, ако не ме изнасилят няма как да им "пусна".  На мъж, на който му се прави секс с някоя му личи и от моя страна ще има отрязване и няма да общувам с него повече.

# 937
Аз не споря изобщо. Също имам много близък приятел мъж, с който си говорим всекидневно. Той има лични проблеми и нужда от комуникация. Иначе не е семеен и няма кой да го ревнува, слава Богу.

# 938
Има да и работата му е свързана да се среща с много хора и да комуникира с тях.
Скрит текст:
За Вас явно всяка жена е дупка, в която мъжа Ви да влезе, ама има и едни верни мъже, които не мислят само коя да забият под носа на жена си.

Ще градя приятелства с години, за да се появи някоя несигурна в себе си и да каже да спре да говори с мен, щото за нея жени->мъже са само сексуални партньори.

Винаги може да има някоя да иска да спи с мъжа ти, но не всеки мъж е толкова привлекателен и неустоим, че всяка да му даде достъп до...гащите си.
Ама кой говори за работа и колежки.....   Laughing
Или не разбираш въпроса, или мъжът ти просто няма такива жени-приятелки.
Става дума за следното:
мъжът ти свършва работа в 18 часа например.През деня 2-3 пъти се е чул с въпросната приятелка, а след работа се виждат за още 1-2-3 часа, ей така да си полафят/да пият по питие/да "убият" заедно още време....и към 21 часа (например) се прибира при теб.И това е ако не всеки ден, то поне 3-4 пъти седмично.
Е, има ли или не, мъжът ти такава жена-приятелка?С която почти ежедневно се виждат, говорят си за работа/деца/манджа/коли/лъжи или каквото се сетиш?Че и да му е кеф да му губят времето с подобни дивотии?

И не питам за теб.Питам МЪЖЪТ ти има ли подобна приятелка.
А, и не само да отговаря едносрично с "да" или "не", правейки се, че слуша намиланията на приятелката си, докато трепе лошите в някаква комп. игра, а наистина активно да участва в разговорите, да му е интересно, да влага емоции и интерес....

# 939
Такава няма, Амур, аз затова казах, че след 18 30 го искам вкъщи. С две малки деца съм в момента и дори един път да реши да се види с приятелка, ще има голям проблем! Но иначе да му дуднат всекидневно по скайп и 10 жени, си е негова работа. За телефон и дума не може да става, майка му е съвсем достатъчна 😅😅😅!

# 940

Ще градя приятелства с години, за да се появи някоя несигурна в себе си и да каже да спре да говори с мен, щото за нея жени->мъже са само сексуални партньори.

А не бе, мъжът няма да се съобразява с жена си, ами с някакви приятелки. Не си попаднала на човека.

И никоя не разказа как мъжът й след работа се среща с приятелки и си общуват на кафенце.

# 941
Развонихте и тази тема. Жената сигурно се развежда и си устройва живота сама с децата, ако иска ще сподели какво е решила.

# 942
  • Вестерос
Дано да е така,а не да го търпи во веки.

# 943
Според мен няма нищо с тази жена. Ако беше казала, че е с 10 години по-млада, бих се замислила, ама с тая баба, какво да я прави, да и лекува ишиаса ли?
А как сте в секса? Често ли го правите?

Скрит текст:
И аз имах един много добър приятел от следването, спял е и в къщи, на едно легло с мен, ако сме учили примерно до дълго през ноща. Никога, ама никога не сме имали нищо, дори и флирт. И много ни беше гот заедно като приятели. Но, той се ожени, аз се омъжих, и в името на половинките ни спряхме приятелството. Никога не ме е привличал като мъж, дори и ме е гнус примерно да пия от негова чаша, давам го като пример.
Тук не мога да се съглася. Възрастта няма никакво значение. Той може да е на 35, а тя на 43. За каква баба говориш? Важното е как те кара да се чувстваш другия, а не възрастта му/й. Моя бивш ми изневери и се влюби в една 3 г по-голяма от него и с 5 от мен. Не я намирах за привлекателна, но той се влюби. Играеха заедно покер, пушеха и пиеха, смееха се на мръсни вицове-тя беше пълна противоположност на мен. Може би съм му била твърде суха и скучна моралистка..кой знае. Важното е всеки да намери сродната си душа. 💗💗

# 944

Нали?
Малко зрялост се иска в ситуацията. И желание възникналият проблем да се разреши по възможно най-добрия за всички начин, а не желание да се мерим коя е по-по-най.

Впрочем, не намирам ежедневна комуникация в продължение на часове за нормална - за нито един от двата пола след определена възраст. Не сме в гимназията, че да е извънредно важно да си разкажем всеки един дребен детайл от... знам ли и аз какво. Истинските приятелства нямат нужда от часове дрънкане на глупости. Несериозно ми е, не съм такъв човек, не бих била и с такъв празнодумец.

Общи условия

Активация на акаунт