Дали имат връзка

• 106 554
  • 1 001
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
   Не знам, не мога вече първосигнално да съветвам някого, да се разделя; освен ако не става дума за абсолютно брутални неща. Не че, тук е цветя и рози, но авторката може да иска и втори шанс да му даде (ако някой й поиска такъв, де).
   Струва ми се обаче, че мъжът ще си наглее и отрича до последно. А след като е "невинен", няма какво да се прощава, нали така?
   Единствен съвет от мен - да не оставя любовчията, да стои без работа.
Авторке, не разбрах защо е напуснал, но не може повече да живее като ерген в отпуск.
   Едно е, човек да остане временно без работа и на издръжката на партньора си; съвсем друго (и супер нагло) - да върти любов през това време. Посвий му сармите малко. Иначе и самата ти, ще спреш да се уважаваш вече.

# 136
Историята е ужасна,но по-ужасни са някои мнения.Колко мъже биха простили и "просто една забежка за една вечер" ? Докато има такива жени,които прощават ЦЕЛИ 2 ГОДИНИ,ще има такива нагли простаци като този мъж.Какви са тези глупости "да говори с него и да сложи картите на масата докато децата ги няма"? ЯЯЯЯ шута в г*за! Той не е дете ! Причинява болка на съпругата си цели две години и не му пука.Наистина не му дреме.Две години са много време и си прави каквото си поиска.Авторке,ти издържаш цялото семейство,ще се справиш и сама,защото той не ти дава абсолютно нищо и дори един ден да прекрати тази гнусна "връзка"- какво? Такъв ли ти трябва? Манипулира те най-долно,води дечицата ти при тази жена и още какво ли не.Моля те,събуди се.От разговори няма нужда.След толкова време и толкова болка този "мъж" не заслужава нищо от теб.Или не можеш от "любов" ? Това са глупости,защото при него към теб очевидно няма.Моля те,събуди се.Не ме нападайте,заради мнението ми..това е най-логичния съвет.Никой не ни е раждал,за да ни правят на маймуни подобни "мъже".Срамота

# 137
Аз бих посъветвала авторката да предприеме това, което би предприел съпругът и, ако тя си имаше някого. Едва ли той щеше да се чуди има ли или няма нещо толкова дълго.
Питаш  защо иска да е с теб и не признава за другата  - ето една причина: Няма кой да го издържа, друга не би се навила да хрантути безделник, който от горе на всичко и трови живота най-нагло.
На другата жена и е необходим да и чеше егото. Харесва и да се хвали, че някой ще пренебрегне младата си жена заради нея, това я ласкае неимоверно.
Пожелавам ти да разбереш и направиш това, което е най-доброто за семейството ви!

# 138
Вижте, възможно е да имам вина, трудно ми е да анализирам собственото си поведение.
Преди бяхме нормална двойка, проблемите между нас бяха редки, породени от сивото ежедневие.
Той е по-избухливият, аз по-балансираната.
Защо напусна работа ли-той не се задържа на едно място повече от година-две, вечно се оказва в окото на някаква буря, или конфликт, или нещо го дразни.
Не съм емоционален инвалид, но да ви кажа честно съм толкова объркана...на кръстопът съм.
Объркването ми е породено от неговата реакция и отрицание и фактите, които чувствам и виждам с очите си.
Чувствата ми към него ли-държат ме общите спомени, но определено охладнях доста.
Ако се окаже връзката доказан факт ли?
С ръка на сърцето, да, изпитвам страх от самотата, но мисля, че съм готова да я избера.

# 139
Жена с две деца не може да е сама

# 140
Не се страхувай от самотата,понякога ще я има,понякога не.Каквото и да решиш,действай,защото наистина е минало много време и заслужаваш много повече от това,което имаш сега.Просто няма смисъл да чакаш и да се мъчиш,докато някой се гаври с теб по-този начин.

# 141
  • Nice
Все повече ще охладняваш като се има предвид отношението му.
Намери начин да разбереш истината, щом държиш да я знаеш. Поне да няма съмнения.
Дали са ти идеи, време е да предприемеш нещо.
Заслужаваш да знаеш какво се случва bouquet

# 142
Aз пък те съветвам да не се развеждаш. Ако е добър съпруг, ако се държи добре с децата, ако ти е хубаво в семейството и с него и МОЖЕШ да забравиш това негово увлечение бори се за своето семейство. Опитайте да започнете отношенията си от този момент напред.

Не си тръгвай докато не си убедена, че друг начин няма.  Peace

# 143
  • Варна
Дали имат връзка? Очевидно имат някаква връзка. Каква точно? Няма значение, но това явно е нещо, което те наранява. Единственият вариант е да поискаш от мъжа ти да прекрати тези контакти, защото ти причиняват болка. Ако неговата "просто приятелка" се окаже по-важна от твоите чувства в тази ситуация, изборът ти я ясен. Ако ти наистина се окажеш по-важна и все още имаш желание, пробваш да си заздравиш семейството. Поне след поставен така ребром въпрос, няма да продължаваш да си в неведение и да се измъчваш.

# 144
Защо да не може. Има много такива жени. Познавам.
А и майка ми е била една от тях.

# 145
Защо да не може. Има много такива жени. Познавам.
А и майка ми е била една от тях.

Има предвид, че няма да се чувства сама ако е само с децата.

# 146
Така е Дорис.
А и  се чудя в така създалата се ситуация мисля, че авторката пак се чувства сама.
А и той се оказа перманентно неработещ.
Авторке, с какво точно той допринася в семейството. Не работи, създава проблеми, гледаш го като малко дете, върти любовница. Та каква е неговата роля в картинката?

# 147
  • Вестерос
Да допълня, че човек може да се чувства самотен и в брак  Peace

# 148
Единственият вариант е да поискаш от мъжа ти да прекрати тези контакти, защото ти причиняват болка.
И да го поиска, той няма да сложи край ако не е готов. Аз съм била в такава ситуация. БНД ми обясняваше как са само приятели, как аз съм жената, най-важната, как никога няма да си разбие семейството .... бла, бла, думи без смисъл и тежест. Много зле го изживях. Не исках да повярвам на това, което виждах и усещах. По едно време престана да ми пука. Не разбрах кога и как приключиха нещата между тях. Не ме и интересуваше. Знаех само, че няма да живея с този човек. Не работеше, не се грижеше за детето адекватно докато аз ходех на работа, харчеше всичко което влизаше в къщи, за капак се и увлече.
Единственото за което съжалявам е, че позволих да затъна в тази калта толкова дълбоко и толкова дълго време.

# 149
Елора, acer  искаше да поясни /предполагам/, че  човек с  деца, няма как да бъде самотен, просто защото не е  сам.
Иначе  ще дам малко различен съвет, който  мисля, че daqna86  ще разбере . -Ти си балерина и  знаеш, че балансът е важен, иначе с един пирует можеш  да натресеш такъв удар на  господина, който може да му отнесе главата...но   равновесието ще ти се наруши.  Ама то  равновесието вече е нарушено и партньор, който  да ти съдейства няма.  В танца и  двамата трябва да са стабилни и в синхрон.  Спомни си какво се прави в такива случаи в  твоето изкуство, щото и семейството е изкуство.  Просто си спомни как се танцува красиво.

Общи условия

Активация на акаунт