Дали имат връзка

• 106 710
  • 1 001
  •   1
Отговори
# 690
Скрит текст:
Здравейте, дами!
Темата е банална, изтъркана, но наистина се нуждая от странични, безпристрастни мнения, които да дадат отговорите на моите въпроси.
Живея с мъжа ми от 10 години, имаме близнаци, момче и момиче на 8.
От няколко години той започна работа (към момента не работи в тази фирма) и се сближи с една от колежките си. Случайно разбрах това, когато ми се изясни, че всяка вечер излиза с едно от децата ми на площадката, където тази жена ходи. Тя е по-възрастна от него с около 8-9 години но има голямо и малко дете.
Разбирайки, че се срещат (да вметна мъжа ми не обича да ходи по площадки) се ядосах и скандала беше налице. Той се ядоса и заяви, че жената е много точна, ще ни запознае, добри приятели са и трябва дори да станем семейни приятели с тяхното семейство.
Успокоих се. Наближаваше Нова година и мъжа ми предложи да изкараме празника с тях. Съгласих се, нали съм широко скроена, а не ревнива женичка, съмняваща се в себе си.
Тогава за пръв път видях съпруга и. Уравновесен мъж, счетоводител, с мъжа ми не намериха общ език.
Прекарахме нормално, но така и впоследствие не станахме семейни приятели.
Приятелството между мъжа ми и тази жена продължи...Започнаха да се срещат с децата, без децата, с кучето, без кучето..но -постоянно.
Един ден той се прибра по-рано от разходката с кучето и докато беше в банята телефона му започна яростно да цъка в мъжката чантичка.
Тя му пращаше злобни съобщения във вайбър...разтреперих се..пишеше : "какво искаш, да ти се хиля цяла вечер ли"..Той излезе, грабна телефона и обясни, че я е избъзикал за нещо и тя реагира остро.
Замълчах.
Един ден прибирах децата от детски РД и ме спря моя приятелка. Чудела се дали да ми каже, но беше и направило впечатление, че мъжа ми и тази жена прекарват доста време заедно. До този момент приемах, че са приятели, но започна да ми писва. Поисках му обяснение за срещите му, за заключения телефон, бях убедена, че пишат постоянно във вайбър. Той отричаше.
Последва разговор във фейсбук между техни колеги, който "доброжелател" ми изпрати анононимно. В този разговор ставаше дума, че те имат връзка.
Отделно намерих нейна цигара на задната седалка на колата ни (знам какви цигари пуши)
Една сутрин той се върна от фирмено парти в 7,30 сутринта. Твърдеше, че изтрезявал в колата след запоя..
Показах разговора от анонимния профил го на мъжа ми, той побесня. Твърдеше, че всички ме настройват срещу него, че ми гледат сеира, а аз се връзвам понеже съм наивница и не слушам близките си, а клюкарите.
Рязко спряха да излизат с децата. Чата вечер рязко спря. Помислих, че е отминало (каквото и да е имало).
Но миналия месец ми казаха, че са ги видели заедно.
Той отрече и е много, много убедителен.
Понякога мисля, че е просто манипулатор, понякога-че може би е прав и всичко е в главата ми.
За това с риск да ме нахокате и упрекнете пуснах темата.
Моля, за Вашето мнение-съмнителна, или несъмнителна ви се вижда връзката (отношенията им).
Всяко мнение е ценно за мен, така, че предварително благодаря на всички включили се.

има нещо повече от срещи тука...

Последна редакция: сб, 08 апр 2017, 07:55 от bubanka

# 691

има го в youtube  епизод 6 се води, мъжа не пипа нищо, жената изнемогва

А, в другата двойка, жената не пипва нищо, не работи, не знае цените на хранителните стоки, защото никога не е пазарувала за 30 години съвместен живот, а мъжът не изнемогва- свикнал си е, готви и домакинства, и всяка седмица ѝ дава по 300лв. за парцалки, отделно за фитнес и специален хидратиращ масаж.

Накратко, идеално бяха уцелили двойките- всяка с по един абсолютно ненужен търтей, но добре обгрижван.........
Поне обгрижваната жена се грижеше за детето си и се държеше уважително със съпруга си и подхождаше с любов, докато онзи нехранимайко не гледаше нито деца, а с жена си се държеше като с прислужница. Някак си разликата е съществена според мен.
Аз имам едно приятелско семейство,  където главно жената работи,  мъжа се случвало да не работи доста дълго време (брокер е и не винаги има работа за него) но вкъщи чисти, готви, занимава се с всичко общо взето, като успее да направи сделка им идват доста добре парите. Но не е с постоянен доход.
Не знам,  според мен трябва да има човек за какво да се хване, за да остане с някого. Ясно е, че всички хора имат недостатъци. Хубаво да не работи мъжа на авторката, но поне да шеташе вкъщи, да гледаше децата, да се държеше добре с нея и да се опитваше да й направи живота по-лесен... по-може човек да се замисли дали да прости прегрешение.  Ама да не работи,  да не му пука за жена си и за децата си и да й харчи парите за любовницата си ми се вижда ту мъч вече.

# 692
Звучиш много печена и готина, направо ме е яд на тоя комплексиран мухъл, че ти причинява това.
Не бих му повярвала.

Знам как се чувстваш и нито ти е лесно, нито ще ти бъде, но той не те заслужава. Никога не прави компромис със себе си в името на човек, който не те заслужава. Остави го да пасе трева.

Пожелавам ти успех!

bouquet

# 693
  • Лудницата на втория етаж
Имат връзка със сигурност. Такива мъже на късичка каишка се държат. Спретни му скандалче да се освести, отрови му животеца и му постави ребром въпроса- или да се държи прилично и да не те прави за смях или да си събира партакеша и да се омита където си иска!

# 694
  • Варна
  И? Защо да го прави? Тя, звероукротителка ли е или жена?
Ще му слагам каишка, как не!
 Той е възрастен човешки индивид. Ако не може да се владее, прав му път. Унизително е жената да се превръща в пъдар на съпруга си; да му "спрята скандалчета" и да поставя ултиматуми. Само и единствено, за да го задържи - Него - Златния и Единствен на света...
   Наистина ли постъпвате така: със зъби и нокти драпате да задържите мъж, който иска друга/и?

# 695
Имат връзка със сигурност. Такива мъже на късичка каишка се държат. Спретни му скандалче да се освести, отрови му животеца и му постави ребром въпроса- или да се държи прилично и да не те прави за смях или да си събира партакеша и да се омита където си иска!
Добре де, за тази ще му върже каишката...пича да речем, ще се кротне.
Ами, като заточи лиги след следващата?Пак каишката?
И така на всяка следваща?
Щото, един мъж като почне "да гледа извън дома", рядко се спира след първия опит.
Та, цял живот ли ще го играе надзирател и "звероукротител"?!

# 696
Такива мъже на късичка каишка се държат.
А намордник трябва ли? За една прЕятелка питам. Joy

# 697
  • На земята, която е всъщност звезда.
Достатъчно е да го натъпче с антидепресантите на любовницата и ще има и каишка, и намордник. Ама освен за фикус в ъгъла, за друго трудно ще го ползва. 

# 698
Шишенце "антидепресанти" май има само по филмите. В нашите аптеки всичко дето е за лечение е в блистери. В шишенца са билкови успокоителни хапчета Wink

# 699
Да му сложи малко английска сол в кафето преди да тръгне за работа и когато знае, че ще води децата на площадката, и ще видим дали отраканата любовница ще преживее още една романтична разходка с колата.  Mr. Green

# 700
  • В.Търново
Напускам темата, че последните коментари вече прехвърлят нормалния тон и са супер не на място.

# 701
Здравейте, мили момичета,

Отдавна не бях писала, но искам да споделя последния развой на събитията около мен.
Моята съперница ми писа лично във вайбър, че очевидно между нас има някакви недоразумения и искала да ги изясним. Някакъв човек бил ходил на местоработата и разпитвал за нея и мъжа ми и тя подозирала, че е пратен от мен.
Според мен това беше блъф понеже мъжа ми не работи отдавна там, с мъжа и са в отворена връзка и не се интересува а и тя постоянно пише закачливо с мъже. Стилът и на писане беше досущ като на мъжа ми, отделно на два пъти се издаде че знае много лични неща за мен, за които знаем само аз и мъжа ми.
Отговорих и студено и по-скоро делово, че имам прекалено много служебно ангажименти, че не ми е до чатове, след което тя постна невероятно унизителен пост публично във фейсбук как била обвинена от “една дама” че имала връзка с мъжа и, да си го затворела у тях с черна лента на очите и да се преместим всички в манастир да не общува той с други жени. Поста завършваше с това как трябва да ми се съберяла благотворителна сума за да си купя дрехи, ходела съм като циганка, облечена от битака, последва описание на облеклото ми, а аз работя в сферата на финансите и ходя с бизнес облекло, никога не съм си позволявала лукса да изляза зле облечена ..и поста завърши как да се завра в дупка с бутилка алкохол за да оплача нещастното си съществуване откак съм се “пръкнала на бял свят”..
Просто беше ужасно, при все какво знаех за срещите им не бях си позволила една обида.
Беше пропито от злоба, грозно и вулгарно..
Направих скрийн шот и пратих на мъжа ми, той каза че сигурно аз съм я предизвикала, но най-много наблегнах да ми обясни откъде тази жена знае толкова лични неща за мен. Той каза, че тя налучква..
Но знам, че е споделил...!
Въпроса е до каква степен са било близки за да и споделя толкова.
Много ме обиди всичко това и живея с горчивината от случката..не исках да развалям семейството заради някакви догадки и мои усещания и предположения, но мисля, че все пак са стигнали доста далеч!

# 702
Ами важно е самият ти мъж дали те унижава или уважава, мани я тази простачка
Вземи решение по въпроса с мъжът ти и почни да работиш по набелязаният път
Това е

# 703
Здравейте, мили момичета,

Отдавна не бях писала, но искам да споделя последния развой на събитията около мен.
Моята съперница ми писа лично във вайбър, че очевидно между нас има някакви недоразумения и искала да ги изясним. Някакъв човек бил ходил на местоработата и разпитвал за нея и мъжа ми и тя подозирала, че е пратен от мен.
Според мен това беше блъф понеже мъжа ми не работи отдавна там, с мъжа и са в отворена връзка и не се интересува а и тя постоянно пише закачливо с мъже. Стилът и на писане беше досущ като на мъжа ми, отделно на два пъти се издаде че знае много лични неща за мен, за които знаем само аз и мъжа ми.
Отговорих и студено и по-скоро делово, че имам прекалено много служебно ангажименти, че не ми е до чатове, след което тя постна невероятно унизителен пост публично във фейсбук как била обвинена от “една дама” че имала връзка с мъжа и, да си го затворела у тях с черна лента на очите и да се преместим всички в манастир да не общува той с други жени. Поста завършваше с това как трябва да ми се съберяла благотворителна сума за да си купя дрехи, ходела съм като циганка, облечена от битака, последва описание на облеклото ми, а аз работя в сферата на финансите и ходя с бизнес облекло, никога не съм си позволявала лукса да изляза зле облечена ..и поста завърши как да се завра в дупка с бутилка алкохол за да оплача нещастното си съществуване откак съм се “пръкнала на бял свят”..
Просто беше ужасно, при все какво знаех за срещите им не бях си позволила една обида.
Беше пропито от злоба, грозно и вулгарно..
Направих скрийн шот и пратих на мъжа ми, той каза че сигурно аз съм я предизвикала, но най-много наблегнах да ми обясни откъде тази жена знае толкова лични неща за мен. Той каза, че тя налучква..
Но знам, че е споделил...!
Въпроса е до каква степен са било близки за да и споделя толкова.
Много ме обиди всичко това и живея с горчивината от случката..не исках да развалям семейството заради някакви догадки и мои усещания и предположения, но мисля, че все пак са стигнали доста далеч!
Ох, този човек наистина е намерил някаква с психични отклонения.
Искам само да ти кажа, че подобна гадория говори много повече за този, който я е написал и всеки с малко акъл ще усети, че такъв човек е злобен и болен.
Но мъжът ти определено е за разкарване. Ама определено. Мале, ако някой напише някога нещо такова за ММ, ще го блокирам навсякъде и ще го разкарам с пълен игнор. Той те обвинява, че си я била предизвикала. Сериозно, прати й го да си се гледат. Явно толкова са им възможностите.

# 704
  • София
Ама Даяна, ти още ли си с този мъж?
Еми...

Общи условия

Активация на акаунт