За носенето, допускам че ми казва да се пазя, защото след раждането имам леко свличане и предполагам не е добър момент да се натоварвам допълнително. Сигурно иначе не е проблем, обаче мен ме предупредиха още след като родих че с такова голямо бебе ще има последици по мускулатурата. Много ми е криво, той застава пред мен и с едни очакващи очички ми казва "Коко вземи мама", а аз не го взимам. Беше свикнал като го водим на ясла да го нося по стълбите до неговата група и днес беше в потрес защо баща му го носи, а не аз и много плака. Иначе всеки път като поиска да го взема го гушкам много, просто не го вдигам... Обяснявам му че ме боли кръста и затова не го взимам..
Вие подготвяте ли Криси за бебето? Много се чудя на толкова малки, но все пак разбиращи деца, как се обяснява за да са готови...
Пищене и рев с часове и така 2 дни подред. Накрая му я дадох, може би не беше мн правилно, но пък не ми се стори готов. Той само спи с нея де, но все пак...

Ще и мине... Коко като не стане момчнтално на неговото понякога го удря и той на отрицание. Например решил е че иска веднага да го взема и естествено се е разлигавил и като тръгне вместо това да го взима баща му, от "Коко иска мама" става лежане по земята и повтаряне "Коко не иска мама". Общо взето сме пълен цирк...
...Като цяло не се кахъря много, амааа усещам, че скоро ще започна.
Мисля,че когато реших,че няма да й я дам повече бибата, няколко дни заспиването беше ад. Толкова плака за нея, че сега ми се свива корема като се сетя. Но за това ние сме родителите, да сме лошите във филма