Разбирай на детска градина пак. Говорил си с децата там, сутринта се метна да прегръща едно непознато момченце. Той много говори, не всичко му разбирам, но вече изречения се опитва да казва. Утре ще видим дали няма да му се изпари ентусиазма сутринта.
Дано и днес е било така, че сигурно вече си го взела...
На някои деца просто им понася лесно и им харесва от началото... малката плачеше само 1-2 дни и то по 1-2 мин, само опитваше дали няма да мине номера и да си я вземем, но уви
Сега плаче единствено , когато я вземаме понякога - когато правят нещо интересно или са се заиграли, хич не ми се радва тогава... Умници са - какво да не им харесва та - игра цял ден със себеподобни (не мама и тати, които имат задължения и се уморяват по-лесно), сън, песни и храна

Джинджър е
Да го игнорирам ли, да му се карам? Как да процедирам? Имащите опит ако могат да споделят ще е прекрасно.

Малееееее, за първи път ми крещя и се дра толкова силно, ужас и както беше тихичко около блоковете и само нашата Кристина кънтеше -срам, голям срам. Поне бях благодарна, че върви, крещи и се дере, ама върви и ме гони,а не да спре на едно място и да откаже, че тогава вече не знам.
) и в крайна сметка си тръгнахме след лека драма без поредната кола. 
За щастие само вкъщи го прави. 

Заспива с мен на спалнята, понякога му чета до припадък едни и същи книжки по няколко пъти, понякога си лежи и бута разни колички в леглото. После го местим в неговата си кошара. Сутрин му отварям ципа и излиза сам, опитва се да прескочи, но не го оставям и още не е успял. Живот и здраве май месец искам да го преместим в неговата стая на голямо легло направо, надявам се да му хареса от раз. То е ясно че пак ще трябва да лежа до него да го приспивам...
сигурна съм, че не сме и единствените, ама като се случи за първи път и си в шах.