Ще се наредят нещата, а живи и здрави, да имаме щастливи финали на бременносттите, още по-голям купон ще стане 
С гърнето сме на средно положение - ту имаме успехи, ту провали. С пишкането в гърнето е ок, но трябва или да го хвана за ръка и да го заведа (и да се надявам да не се е заиграл много и да тръгне без скандал) или казва в най-неочаквани моменти. Една нощ ме вдигна в 5 ч, защото имал пиш и искал на гърнето, а през деня рядко ми казва! Направо ме изуми, памперсът му беше съвършено сух, нямах избор, освен да го заведа. Някои сутрини има малко напишкан памперс и сяда без драма на гърнето и го пълни, друг път в същата ситуация почва да плаче и не иска да седне. Обаче акане в гърнето е мираж! Вчера не беше акал, тази сутрин като стана се изпишка хубаво в гърнето, стана и докато му взема памперс и дрехите за яслата да го обличам се изака в пижамата! Точно както пише по книгите - акото го възприема за своя собственост и не си го дава на гърнето. Не знам как ще се справим...

Как са другарчетата по бременност?
Първия път се беше спукало дясното тъпънче .... Странно ми е, че не казва да го болят уши. За морето мислим да вземем тапи за ухи, ако може така да ги предпазим от водата.

Миличкото, много са ми беззащитни и мъчно ми става за болни дечица и като не ядат и са слабички още повече