Любители на Котки - Тема 113

• 45 360
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Много съм доволна от ЦВК. Бяхме при кожен специалист, директно каза, че не са гъбички, а си е нормално котешко акне, само си измъчихме котето месец и половина. Хубавото е, че нищо ѝ няма.  Heart Eyes

# 391
Ния, много се радвам, че котана е добре

# 392
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
`

На пост пред хладилника:)
hahaha hahaha hahaha  Любимо!  Crazy

И съм забравила да припадна ритуално пред спящата тройка на Таня ... разкошни са!  smile3544

# 393
  • на брега на морето
Много съм доволна от ЦВК. Бяхме при кожен специалист, директно каза, че не са гъбички, а си е нормално котешко акне, само си измъчихме котето месец и половина. Хубавото е, че нищо ѝ няма.  Heart Eyes
Супер новина
Зарастнаха ли раничките по устата?

# 394
Знаех си, че е акне, но не смеех да се обадя, много се радвам, че всичко е наред.

dikobraz, тук ще се обадя обаче.
Топчо имаше подобни "подутини", именно на небцето,  ветеринарите ги наричаха язви, но имаше и рани по устните, това всичко заради автоимунното заболяване.
Ако са направили биопсия, сподели какви са резултатите, надявам се всичко да е наред при вас. Praynig

# 395
За друго не знам, не вярвам котарака да е изчерпал лимита от животите си.
Но ще го споделя тук.
Доктора не можа да му свали абоката.
Реже с тъпа, тъпа ножица.
А посещението при него е 30 лева - деноминирани.
Остави ми го за домашна работа.
Та днес и лекар бях...
Свалих го

# 396
  • София
То и аз при първия лекар отидох като за акне (бях чела в нета, но есетствено само като да имам представа, иначе лекар да лекува, ако има нужда). Вече направо в ЦВК ще ходя, само излишни мъки и разходи при предишните двама. А това, с което я мазахме 10 дни, трябваше да я държим по 15 минути със затворена уста и без да мърда, за да не се обърше. Добре, че ми е послушна, наче не виждам как може по-бурна котка да се държи така толкова време.

Благодря ви, момичета.  Hug

dikobraz, щом не са ти дали много информация (както аз не получих много на първото място), потърсете и второ мнение, ако имате в града и други ветево.

# 397

dikobraz, щом не са ти дали много информация (както аз не получих много на първото място), потърсете и второ мнение, ако имате в града и други ветево.
точно от ЦВК не дадоха никаква информация.
Там е втория упоменат по горе "доктор"
Но взеха 190 лв

# 398
ПиратЯ Ришко скоро не се е появявал тъдява. Та да кажем Добър вечер.
Наскоро се бях сетила как го открих случайно докато надзъртах в темата. Па колко чудене му хвърлих как ще ми го докарат, па това, па онова. Сега е вече голям оранжев кьорчо.

Голямо животинче стана. Голямо оранДЖаво.

Спинка сладко.

# 399
  • София

точно от ЦВК не дадоха никаква информация.
Там е втория упоменат по горе "доктор"
Но взеха 190 лв

Много неприятно, то навсякъде има и нетолкова добри лекари, които не обръщат достатъчно внимание. Всъщност и аз имах проблем там миналата седмица със записванто на час и спор с единия лекар, наложи се да повиша глас. За радост, днес имахме час при друга много мила лекарка.

# 400
  • на брега на морето
Доктора не можа да му свали абоката.
Реже с тъпа, тъпа ножица.
На Рафаела също свалиха бинтовете от абоката с тъпа ножица със заоблени върхове. Жива мъка беше, котката се дърпа с всички сили, докторката я заклещила под мишница. Изглежда ножиците трябва да са тъпи, знам ли. След свалянето на абоката трябва да сложиш ластична превръзка, за да не кърви и след час се маха. Ветовете имат такива бинтове.

# 401
Пиратя, мамин той, сладък..... Изглежда ми много доволен. Да го нацелуваш по нослето от мен Heart Eyes

# 402
  • София
Ох, суперсладкия оранДЖав Риш! На цвят е като току-що изпечено кроасанче, душичката кьорава Wink Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Дано повече душички ги споходи късметът да попаднат на Човеци с огромно Ч.

# 403
Хубав Пиратчо Wink И той папал, слушкал мама  Hug Heart Eyes

Таня, какви са ти хубави Heart Eyes И у нас е рядкост да са на куп тримата Wink

Аз от кога се каня да сложа нова снимка.
Мацката ги трепе здраво и двамата  Laughing

# 404
Отдавна не бях влизала в темата. С бебоците какво стана?

Общи условия

Активация на акаунт