Любители на Котки - Тема 113

• 46 307
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Преди няколко дни стана дума за пробиотици. Май съм излъгала за името на пробиотика, който ни бяха предписали. Затова не намирах линк към капките за бебета. Днес се сетих, че всъщност беше БИОГАЙА за бебета.   Embarassed

Зизу, прекрасно бебче!  Heart Eyes Има си две майки.  Wink

# 331
Таня, мерси за името на пробиотика

# 332
Зизу, завиждам ти съвсем неблагородно за бебоците  Hug

# 333
Те и трите ме третират като своя майка ... ама по-търпелива от другата, та ми се качват на главата - и в пряк, и в преносен смисъл Joy А към нея изпитват респект и не се гевезят толкова.
Бебоците вече излизат от кашончето безпроблемно, та ще се налага да си гледаме добре в краката Mr. Green А дамата от снимката снощи почти ми изяде пръста, миришещ на пиле. То хапане, близане, душене ама като й дадох едно миниатюрно парченце не искаше да опита. Рано им е още де, нека не бързат да хапват, хихи.

# 334
Една Бела от мен:

# 335
# 336
  • Somewhere beyond the moon and stars
Здравейте, котколюбители!

Епизодично се появявам и аз, но пък си плащам данъците:
Скрит текст:

Рижавият демон си спинка щастливо.

Мисля, че не би бил толкова спокоен, ако знаеше, че утре вероятно ще му вземем другарче.
Едно улично (по-точно ресторантско) котенце с възпаление на оченцето остави отпечатъци от лапички в сърцето ми и след доста усилия убедих половинката да си го приберем.
Силно се надявам да е женско, за да се разберат по-лесно с моя котак. Както и докторът да може да оправи оченцето и да бъде здравичко.   Rolling Eyes

# 337
SilverSign, много благородно и мило от твоя страна Heart Eyes Направо се разтопих. Стискам палци да се оправи оченцето на милото.

Аз не мога да убедя моя приятел за второ. Твърдо е против  Sad

# 338
И от мен една голяма  Hug

# 339
Стискам палци на малчо. А тебе те прегръщам. Този рижавият демен е просто великолепен. И той и Бела напрово ме разтопиха. Много са красиви

# 340
  • София
Ние минахме през двама лекари за онези черни точки, единитя ни каза с йод да я мажем 5 % разтвор. Успяхме да я изгорим с него.  ooooh! Вече си е с възпалена уста и ранички. Вчера се опитахме да отидем в ЦВК, но ни върнаха, кожен лекар ще има началото на другата седмица. Надявам се да изкараме леко празниците и да поутихнат нещата. Първият възможен час ще го запиша.

# 341
Данък от нас. Не стоим за хубава снимка, но тази от преди няколко дни бива, хихи  Heart Eyes
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 15 апр 2017, 16:26 от Зизy

# 342
  • Козлодуй
Зизy, аз не виждам снимката Simple Smile

# 343
Нещо ми се лигавеше линка, но сега трябва всичко да е наред. Надявам се Whistling

# 344
  • София
Ах, каква бебешка купчинка!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт