Парламентарни избори 2017 - Какво следва?

• 153 810
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 225
Последното ми мнение- БСП не е големия печеливш, просто се закрепиха след спада. Освен това си развързаха ръцете да не правят правителство. Така, че до някъде си е успех - имат възможности за в бъдеще.

Големият печеливш е ГЕРБ - ще имат възможност да управляват сами като след изборите 2009г.
Колко ще издържат един господ знае, може да е година, може две, пък може и мандата да си изкарат.

Патриотите да си правят сметка как цирковете около границата наляха гласове на ГЕРБ и на хоризонта има нова патриотична партия с 1% и субсидия.
Малките десни, които този път май ще останат за дълга извън парламента, при това без субсидия.

# 226
Ън, не съм фен на ГЕРБ, но към момента те са по - малкото зло. Всяко завръщане на БСП на власт би донесло поредната национална катастрофа и фалит на държавата.
С нежелание гласувах, но просто няма как.
Опитай се да бъдеш по - толерантна към мненията на останалите.
Относно заемите, вашият любимец Тодор Живков за 45 години комунизъм добри заеми беше натеглил и всичко преливаше от пусто в празно, така, че не ми давай за пример другарите от БСП  Stop

И според мен резултатите са приемливи.
Абсолюти глупости си написала за Живков и заемите,но от електората на ГЕРП не очаквам друго

Знам, че ви е мъчно за Живков, ама няма  Laughing
За Живков няма как да ми е мъчно,съжалявам хората гласуващи за ГЕРП ,явно българина обича да си е под робство и това е
Ей, добре, че ти го казваш  Laughing MG18, продължавай да ни съжаляваш, ние сме си доволни пък Mr. Green Ако твоята любима партия-майка беше спечелила, България щеше да изпадне в изолация, а сега, за хубаво или лошо, ще продължим процеса на сближаване с другите европейски държави. Стига ни един Радев, дето плюе ЕС и НАТО.

# 227
От политическите борби единствено губещ е народа. И както и Симеонов каза, за какво му беше на Борисов целия цирк - развъртя цялата държава, избори, пари, его... какво искаше да докаже?
Във времето ГЕРБ губят от първоначалната си сила и това се показа и на тези избори. БСП им дишат във врата. Оплюваната Нинова за краткото си управление, като председател на партията, вдигна високо летвата с тези незначителни проценти разлика.

Предполагам, следа освен пръстови отпечатъци да се въведе и ирисова идентификация за да получим достъп до  иначе полагащите ни се права като граждани на тази държава..

А забелязваш ли,той няма нито един мандат изкаран до край,от кметуването му  до днес.Това какво ти говори

# 228
  • Русе

Оплюваната Нинова за краткото си управление, като председател на партията, вдигна високо летвата с тези незначителни проценти разлика.

Чак пък незначителна. Като се вземе под внимание ,че хората обикновено се люшкат от едната партия към другата през мандат, Нинова беше сега наред да обере разочарованите от ГЕРБ гласове. Абсолютно неадекватна и самодоволна не знам дали е наясно, че никого не е привлякла, а обира единствено антиГерб гласове.

# 229
Ън, не съм фен на ГЕРБ, но към момента те са по - малкото зло. Всяко завръщане на БСП на власт би донесло поредната национална катастрофа и фалит на държавата.
Относно заемите, вашият любимец Тодор Живков за 45 години комунизъм добри заеми беше натеглил и всичко преливаше от пусто в празно, така, че не ми давай за пример другарите от БСП  Stop

Абсолюти глупости си написала за Живков и заемите,но от електората на ГЕРП не очаквам друго

За Живков няма как да ми е мъчно,съжалявам хората гласуващи за ГЕРП ,явно българина обича да си е под робство и това е
Ей, добре, че ти го казваш  Laughing MG18, продължавай да ни съжаляваш, ние сме си доволни пък Mr. Green Ако твоята любима партия-майка беше спечелила, България щеше да изпадне в изолация, а сега, за хубаво или лошо, ще продължим процеса на сближаване с другите европейски държави. Стига ни един Радев, дето плюе ЕС и НАТО.
Айде дай пример кога Радев е плюл НАТО И ЕС отвратителни лъжи сипете

# 230
Елена Йончева се държи много непрофесионално и винаги говори от името на всички журналисти и на журналистиката в България въобще.
Думите на ББ срещу нея "уронват доброто име на журналистическата професия". Много нахално твърдение, съдържащо се дори в исковата й молба. Дали всички журналисти са се ползвали от нейните привилегии се питам аз?
И като я видя с това черно кожено яке и вееща се коса - точно на народен представител ми прилича.

# 231
Аз твърдя, че нямаше друга приемлива алтернатива.

А Корнелия само където не обеща, че ще раздава безплатни пари  Joy
А пенсиите от къде си представяте, че ще се увеличат? И редно ли е минималната пенсия на човек, който не е работил и ден да е над 300 лв, а на някоя бивша учителка с 40 години стаж да е 320 лв.
Защото левите наблягат на популизма, а никой от тях не обясни от къде ще дойдат парите.
За оградата на границата е редно да се направи

Оффф, това направо не знам как да го коментирам, освен с констатациите на Бойко за електората му.  Минималните пенсии за хората с трудов стаж, за това се говореше. Ама ти между минимална пенсия и социална пенсия разлика не правиш явно? Никой никога не е говорил, че хората със социална пенсия(без трудов стаж) ще взимат 300 лв. Социалната пенсия май беше 110 лв или нещо такова, не помня точно Rolling Eyes Искаха да се осъвременят пенсиите на хора с голям стаж, но ниски пенсии. Майка ми взима 216 лв с 36 години стаж като електроспециалист с висока заплата. Баща ми взима 320 лв като инженер- конструктор с 41 години стаж. И двамата са пенсионери отпреди 90-та година. Има и много учители с по 30-40 г с 200лв. Но ще си умрат с такива пенсии. За инвалидните пенсии да не говорим, че там темата е блато..... ooooh!

# 232

Мен лично най-много ме тревожи поведението на ББ спрямо мигрантската опасност и вероятността да ни залеят с диваци. Знам, че за да угоди на Мути и подобни, би ни продал с лека ръка.

Shocked Каква коренна промяна в изказка! Сякаш чета друг човек. Да не би координатора по списване да се е включил?
Приятно ми е да се запознаем!  Simple Smile bouquet

# 233
  • София - Рим и обратно
ще продължим процеса на сближаване с другите европейски държави. Стига ни един Радев, дето плюе ЕС и НАТО.
Кога т'ва?

# 234
А забелязваш ли,той няма нито един мандат изкаран до край,от кметуването му  до днес.Това какво ти говори
А на теб какво ти говори, че единствено той печели 3 пъти избори?!
Не съм гласувала за него, но фактите са такива

# 235
Ън, а парите? Парите от къде ще дойдат? Това казаха ли?

# 236
ще продължим процеса на сближаване с другите европейски държави. Стига ни един Радев, дето плюе ЕС и НАТО.
Кога т'ва?

Нали знаеш, че простотията не ходи по гората, а по герберите.

# 237
Елена Йончева се държи много непрофесионално и винаги говори от името на всички журналисти и на журналистиката в България въобще.
Думите на ББ срещу нея "уронват доброто име на журналистическата професия". Много нахално твърдение, съдържащо се дори в исковата й молба. Дали всички журналисти са се ползвали от нейните привилегии се питам аз?
И като я видя с това черно кожено яке и вееща се коса - точно на народен представител ми прилича.
Я сподели какви са и привилегиите  ,журналисти в БГ ,няма много отдавна,говорители  колкото щеш

# 238

Айде дай пример кога Радев е плюл НАТО И ЕС отвратителни лъжи сипете
ма верно имате къса памет

# 239
  • София
Ън, а парите? Парите от къде ще дойдат? Това казаха ли?

От компотите за Русия, разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт