Искам да кажа_(115)_27.03-02.04

• 64 190
  • 992
  •   1
Отговори
# 375
  • Mediterraneo
Добро утро. Още не съм си изпила кафето. Имам нов шезлонг на терасата и точно сега смятам да го пробвам  Heart Eyes

Моите двете са ниски и слаби в сравнение с връстниците си. И двете са най- дребни в класовете си. Аз обаче също бях така до към 5-6 клас- от последна в редицата по физическо, скокнах първа! Дано не са високи като мен  Praynig Максимум 170 см харесвам за жени. Отделно, че ако имат моя( и на майка ми) ген, ще им се лепи всичко на дупетата и баджаците ooooh! Ако са на баща си, екстра!- има много добър метаболизъм, до степен,че не може да качи маса даже с голяма упоритост, помпене във фитнеса и добавки( това навремето).

Няма шанс да пусна някой да ми чисти вкъщи. Винаги ще вървя след него да оправям, така че не! Прозорците ми са с външни щори всички, та рядко виждам колко са мръсни  Mr. Green

# 376
  • някъде ... тук ...
Белинде, дръж го твоя синковец под око, ограничавай тук-там, но си имай едно на ум, че скоро ще се промени Laughing
Като се сетя как тормозех големия като по-малък - ограничаване на хляба, тестените, сладкото, изобщо количествата храна. Винаги е бил голям, едър, масивен. Обаче изведнъж в 7-8 клас като се промени тая ми ти физика - килограмите същите, обаче няма шкембе, източи се, разшири се в раменете. Пак е едър, но не е дебел. Показвах го наскоро.
Дребният е много различен - по-дребен и жилав, изглежда щекав, но не е. Има си оформени мускули, но той и тренира доста, за разлика от батко си.

# 377

Няма шанс да пусна някой да ми чисти вкъщи. Винаги ще вървя след него да оправям, така че не! Прозорците ми са с външни щори всички, та рядко виждам колко са мръсни  Mr. Green

И аз. А и не виждам какво има да ѝ се чисти толкова. Не сме я оставяли до положение да се чудим как да изчистим.
В България цялата домакинска работа беше на моята глава и така дълги години наред. Тук на няколко пъти почнах да си сгъвам багажа и да приготвям котките за път, след което ММ и дъщеря ми някак се научиха, че не съм им слугиня. Всъщност сега ММ чисти повече от мен.  Laughing

Имам безброй прозорци тук, които често трябва да се мият заради гадния вятър, който духва от Сахара. Всичко става в кал. Затова си купих си електрическа чистачка за стъкла, с която миенето е детска работа и всеки може да я свърши за нула време. За земята прахосмукачка робот и после парочистачка, килими няма.  Над двеста квадрата е площта, в т.ч. две големи бани, но поддържаме и не се налага никога основно, т.нар. пролетно почистване. А и сме под наем и трябва да пазим. Скоро ще се местим в друго жилище и като предаваме това, ако не е във вида в който сме го взели, само за чистене ще ни удържат от депозита много повече от 480 лева.

# 378
Осмичка, а рецепта за кракерите няма ли да дадеш!  Laughing
Селест, след това кърмене- следващо бебе и ще си запазиш имиджа за по- дълго!
Да кажа за прозорците- измити. Корнизите откачени, пердетата изхвърлени.  Mr. Green
MM e в неведение.....все още.

# 379
  • Mediterraneo
А и сме под наем и трябва да пазим. Скоро ще се местим в друго жилище и като предаваме това, ако не е във вида в който сме го взели, само за чистене ще ни удържат от депозита много повече от 480 лева.

И това също  Peace Кучката изрови на входната врата от едната страна, ММ трябва да го поправи, та чистенето ми е най- малкият зор  Laughing 400 евро ми е депозитът, та искам или не, трябва да пазим. И да не позволяваме да се захабява, да го оставим наистина във вида, в който е получен.

# 380
В общежитие съм аз
Чистенето е лесно
Една стая + коридорче мънинко + баня
А и сме две и си поделяме чистенето Simple Smile
Иначе и нашите прозорци се нуждаят от чистене ,но сме на 4 ти етаж и съм си наумила да си намеря от тези телескопичните дръжки и тогава да ги изчистя ,че иначе ме е страх да се кетря Simple Smile

# 381

Че то при вас комунизъм направо.  Laughing

# 382
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Толкова излиза основно чистене,ама основно за апартамента ни 116 квадрата.Тераси включително.Моят мъж веднага се съгласи,но като знам каква съм после ще мина и аз  Blush Иначе тези пари никога няма да ги дам.Много неща ще си накупя с тях.
За среща,ако се организира в София и аз бих се включила.

# 383
  • Mediterraneo
Един наем  Simple Smile Толкова плащам за 2 спални, тераса, колкото половината апартамент, и 180 градуса гледка към морето  Heart Eyes

# 384
  • София
Мъжът ми, който се занимава с чистенето, миналата седмица най-тържествено се закле, че няма да пипне прахосмукачка и парцал до края на живота си, заради навика ми да чопля семки. Аз не се трогнах естествено, а той точно след 2 дни престъпи клетвата си.  Mr. Green Майка ми вече не живее вкъщи и за да има мир мъжът ми чисти, а майка ми готви дистанционно и се разнасят тенджери и кутии с храна между два съседни квартала.  Crazy
Онзи ден се замислих, че имам някаква психическа непоносимост към домакинска работа и моето си е патологично състояние. Чак пък толкова да ме мързи.  Rolling Eyes

# 385
Един наем  Simple Smile Толкова плащам за 2 спални, тераса, колкото половината апартамент, и 180 градуса гледка към морето  Heart Eyes

Знам, че е един наем, затова казвам комунизъм.
Скрит текст:
Тук вече не можеш да намериш студио за толкова, ако ще да е в село, в което кракът ти не би стъпал. 400 искат за по една стая в споделени къщи/апартаменти. Абе полудяха с наемите. Ние със сто зора и връзки, препоръки за пред наемодателите и т.н., намерихме с три спални за 950, на хубаво място. Всички брокери, които ни търсиха жилище и сега питат какво сме взели, ни казват, че сме ударили джакпот. Без брокер пък въобще няма. При това жилището в момента е в ремонт, но платихме за да ни го пазят за след два месеца.  Crazy Изобщо не го бяха обявявали. Такива са по 1300 и нагоре. В забити райони или много стари и гадни неща са поне 800 и ги вземат веднага. За часове буквално. Отвратителна работа. Все едно сме в Копенхаген, егати!

# 386

Че то при вас комунизъм направо.  Laughing
Направо, нашият е €1100.

# 387
Лято, имено. И тук така стана, горе се допълних. Че и си избират наематели според националност, семейно положение, доходи, външен вид и т.н. При нас бонус беше и че наемодателят е рокер и с мъжа ми само дето не подскачаха от радост като се запознаха. В гаража видяхме барабани и затова стана на дума. Жена му ни оглеждаше и разпитваше безобразно, но рок музиката си каза думата.  hahaha

# 388
Няма лошо човек да си чопли семки, стига после да си ги чисти Simple Smile
Семки в къщи не влизат, но дори и навън не давам да се ядат и плюе по земята.

# 389
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
480 лв. и на мен ми се вижда много за чистене. На мен миналата година ми изчистиха банкенската къща, 420 кв. м с два прозореца 350/350 плюс останалите по-нормални,  4 бани, 2 кухни, за 320 лв. Нино Тино  ми даде адрес на една фирма, 4 момчета два дни чистиха - всичко излъскаха, много съм  доволна.
Тази година обаче не знам дали ще мога да отделя толкова пари за чистене, че други разходи изникнаха...

Ящни деца харесвам аз. Не прекалено лакоми, но такива, които с удоволствие се хранят. При нас в общи линии е мъка храненето на малките, а тийнейджърката вече цени храната и при нея всичко е ок. Даже има тенденция да се ограничава от любимите й домашни хлябове, банички и други такива.
Хубавото е, че се приема такава, каквато е и не се вманиачава, че нещо не й е по общоприетите стандарти.

Искам дави кажа, че ми харесва вашето разумно и умерено отношение към чистенето. Сега много ме е яд, като си помисля как в почивните дни съм се блъскала да чистя всичко до блясък, вместо да си изведа децата някъде на въздух. Една съседка и досега ми напомня как ми се чудела, че лъскам непрекъснато крановете. Глупава съм била. Не е нужно чак толкова да се престарава човек. Едно здравословно отношение към хигиената е напълно достатъчно, няма нужда от мании.
Изобщо, през годините се научих да избягвам хора с мании, независимо какви. Много са натоварващи. Като чуя как някой гордо казва аз съм маниак на тема чистота или на каквото и да било, давам заден и изчезвам.

Споделям мнението на Янечек, че красотата идва от хармонията на чертите, не от съвършенството на формите.
Докато загрея за коя Мира Радева говорите - Мира Янова я знам аз и не свързах веднага името с образ. Наистина носът й придаваше индивидуалност.

Общи условия

Активация на акаунт