Искам да кажа_(115)_27.03-02.04

• 64 225
  • 992
  •   1
Отговори
# 945
Такаа , изчетох ви

Тъкмо един клиент ми пожела лека вечер  Laughing Laughing как вечер , като имам 2 часа и половина докато затворим аптеката , а и пече толкова готино
 Laughing Laughing

Поне се е заатишило , хората са по разходки по паркчета и аз си крада време за форума  Laughing Laughingдокато няма клиенти

За храна говорите , амиии и аз избягвам да влизам в големи супермаркети като фантастико и лидъл , че живея сама ,  а пък все излизам с пълна торба с храна

Та гледам да си вземам неща от кварталния магазин до нас , от ден за ден
В по голямо количество само зареждам кисело и прясно мляко и плодове

# 946
  • София
Бояна, много съжалявам, че се получи така, определено предпочитам теб за събеседник. По сходни причини и аз вече пиша рядко.

# 947
  • Варна
Вкъщи сме мандраджии, както казва баща ми, значителна част от бюджета за храна се влага в млечни продукти. Останалото в месо и зеленчуци, плодове не купувам чак толкова редовно.

За цигарите и бирата хич не ми се подхваща темата. Аз не пия и не пуша, но гледам да подхождам с разбиране, защото човек трябва да си има малките удоволствия. Просто опитвам да вкарам нещата при мъжа ми в някакви граници и да не се прекалява, защото установих, че той колкото повече цигари има толкова повече изпушва. Затова скръцвам със зъби като реши да превиши кутия на ден. Ясно ми е, че няма да се откаже и не отварям дума за това.

# 948
Правя постен сладкиш с какао. Добавих портокалова кора, по мое усмотрение, но забравих орехите, които също исках да добавя, за да му обогатя вкуса. Суфлето с тиквички е следващото, което ще изпека. Oстава да измисля и основното.

# 949
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Много обичам тиквички и мисля да изпробвам това суфле.За мъж ми ще правя агнешко.Аз не го ям.......мирише ми.

# 950
Скрит текст:
Много обичам тиквички и мисля да изпробвам това суфле.За мъж ми ще правя
агнешко.Аз не го ям.......мирише ми.

И аз се чудя всяка година как да изям поне една хапка, за да не обидя майка ми. Не бих искала да я огорчавам.

# 951
  • ту тук, ту там
mariat, благодаря за обясненията за супата. Може да я направя утре по твоя начин.

И аз мушнах да пека някаква импровизация на суфле от тиквички. Ама и пържоли де, няма да минем само със суфле.
Аз съм силно месоядна, без мръвка не мога. Шоколад не ядем почти никак, дори детето. Преди седмица изпратих 3 Дядо Коледовци и 3 шоколада на свекър ми, от Коледа отлежават у нас.  Rolling Eyes

Детето ми бутна телефона и се нацепи дисплеят!  Sad
Вярно, че е за смяна вече, ама не ми се занимава точно сега да търся и да свиквам с нов.

# 952
Oтдавна стигнах до заключението, че точно от глезотийките не бива да се пести, защото те правят живота хубав. Не говоря за освинване и ядене само на чипс, кетчуп и луканка, но малко цигарки и прасковена ракийка никому няма да навредят. То само на овесени ядки и лобода живот ли е?
И да изокам, че ми писна от гълъбите, утре ще ходя да търся някакъв репелент за птици вече! Днес така хубаво си измих балкона, да светне направо и преди малко какво да видя - кацнали два влюбени един до друг, гукат си и го ползват за тоалетна  #Cussing out Хванах метлата и ги погнах с проклятия, когато зад гърба си чух ехиден и леко мутирал глас да казва "Мамка им пернАта, а!? Доообре!" И после добави, че псуването на крилатите обитатели на блока е признак на безсилие. Което си точно така - безсилна съм срещу тези вонящи торпеда, мамка им перната  #Cussing out

# 953
  • София
Мария, вие това суфле не го считате за основно ястие ли? Simple Smile

# 954
  • Mediterraneo
Аз се амбицирах и успях цяла година да вписвам в един ексел разходите  Simple Smile За храна месечно даваме между 250 и 350 евро. В това число не влизат препаратите за дома.
Храната е евтина тук. Последните 1-2 месеца започнах да свиквам да правя седмичен пазар, а през седмицата да се купува само пресен хляб. Вчера, например, за 50 евро купих кг месо за кайма, риба, ребра, наденици; стек прясно мляко, боб, зехтин, зърнени закуски; ябълки, ягоди, банани, круши, зелени салати, домати, краставици; от т.нар. глезотийки по 2 черни и млечни шоколада и кутия сладолед.

Дояде ми се суфле от тиквички като ви чета! Отивам да панирам пилешко филе  Crossing Arms

# 955
Тиквички обожавам, суфле не  newsm78 Мари, пиши после харесаха ли го у вас

# 956
Разбих се днес. Прах пердета, мих прозорци, бърсах кухненски шкафове...подреждах. Едва стоя.

Моля вид дайте идея за прахоснукачка. Нашата е доста стара, за нищо не става, някакъв Самсунг 1600W, с едно отделение пластмасово уж да събира прах..ама е много зле. То само пада, тя не събира нищо. Искам някоя наистина добра и мощна. Мисля да я взема сега, защото не мога да лиша любимия от радостта да мине с прахосмукачка.

# 957
Захир, аз съм предоволна от перящите Зелмер - акуа, нещо си модел беше. Даже и майка си взе същата, всичко остава във водния контейнер, обикновените прахосмукачки са чисти прахоРазпръсквачки. Пере супер добре, диван, седалки на кола... Минуси - тежка и обемна е, ако трябва да я вдигаш, ако ползваш предимно водния контейнер (както аз), трябва да я чистиш винаги след пускане, а не можеш да си представиш каква мизерия събира - чернилка всеки път, а я пускам 2 пъти седмично. Но поне остава в нея. Аз за чистенето съм хванала мъжа ми (често тоя я пуска, но в 90% от случаите я мие той)  и отпада този минус  Mr. Green

Вчера карахме бая колело двамата с мъжа ми, че след бара в петък, другите не можаха да станат Laughing Следобед спонтанно решихме да си вземем от най-хубавите дюнери за награда, че минавахме оттам, то пък им беше свършило месото, та си взехме бургери и картофки, много вкусни, закарахме колелата до нас, взехме колата и близо до София си намерихме жестока полянка със супер гледка и ни един човек! Хапнахме, припичахме се на слънце, почетох книжка и се прибрахме.
Днес ми беше цял ден релакс и слънце, мъжът ми ходи по някакви мачове по селата около София, не знам остана ли необиколен мач  Mr. Green Правих си разкрасителни поцедури, сега чакам вечеря, че пекат риба. Хич не ми се ходи на работа утре, а по-лошото е, че имам и работа... не е само ходенето  Crossing Arms

# 958
Суфлето ще се яде от мен и ММ по неволя. За него има осигурена и мръвка.  Mr. Green
Захир, сега ще си намеря поста с описанието на прахосмукачката ми. Супер доволна съм. Зелмер е, но не е перяща. Само да го намеря и ще допълня поста. Само да вмъкна, че когато избирах доста изчетох за прахосмукачките. И плюсовете на тази са й много, много в повече.

Зелмер, с хепа филтър, торбичка, 6 четки, едната турбо, друга с естествен косъм, метални дръжки и още много екстри за 170 лв. Заслужава си.
Ето, намерих я! Даже намалена.
http://gumbo.bg/white-electronics/for-home/vaccum-cleaners/bagged/82125041.html

# 959
Моята е като на Мари, супер лека, лесна за поддръжка, препоръчвам и аз

Общи условия

Активация на акаунт