Близнашки майки не се майте, а по-скоро с нас се запознайте!

• 19 708
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Мила Пунита, приеми и нашите най-искрени съболезнования за малкия Ясенчо!  Flowers Rose В такъв момент всички думи са излишни... и все пак трябва да намериш сили и кураж да продължиш напред и да дадеш цялата любов и топлина на света на твоето малко слънчице Яворчо. Трябва да си силна! Сълзите напират и в моите очи... не го очаквах и ми е трудно да го повярвям  Weary 

# 151
Пунита миличка приеми моите най-искрени съболезнования smile3518,знам че е много трудно но бъди силна Яворчо има нужда от теб.
Силно ви прегръщам

# 152
  • София
Пунита, моите съболезнования... и аз не го очаквах, молих се... не знам какво друго да кажа  Flowers Rose Продължавам с молитвите за Яворчо - искрено се надявам, че той е добре. С вас сме и даваме цялата си подкрепа.

# 153
Пунита ,продължавам да се моля за Яворчо! newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 smile3518
ДАНО СКОРО ДА НИ ЗАРАДВАШ С ДОБРИ НОВИНИ ЗА НЕГО
БЪДИ СИЛНА ДО КОЛКОТО ТИ Е ВЪЗМОЖНО!

# 154
Пунита, бъди силна заради другото ангелче! Ние сме с теб в мислите и сърцата си! spoko

# 155
Много съжалявам punita  Cry Бъди силна заради другата рожба. Вярвам, че ще бъде здраво и прекрасно дете.

# 156
mila  PUTINA  mnogo sajalqvam  smile3518 smile3518 smile3518 smile3518

# 157
Благодаря на всички за подкрепата!
Яворчо е вече 1400гр. и докторката предполага, че кръвоизливите са се резорбирали-ще разберем тази седмица...
На мама детето вече е без кислородна палатка и не прави паузи в дишането за сега...ДАНО да се се справи и пребори с всички трудности... Моето АНГЕЛЧЕ Ясенчо бди над него и го закриля-сигурна съм Praynig
За всяко нещо, което ни се случва си има причина, вярвам в доброто и мисля положително...  bouquet

# 158
Скъпа Пунита, браво на малкия Яворчо! Сигурна съм, че всички във форума се молим за него. Чакаме да ни зарадваш с още хубави новини - дано всичко с кръвоизливите да е отшумяло и малкия мъж да расте бързо и да наддава.

# 159
  • София
punita - браво на малкия юнак- знаех си аз че няма да се даде така лесно Hug
Стискам палци скоро съвсем да е здравичък и да наддава че да го гушка мама
  bouquet

# 160
Благодаря на всички за подкрепата!
Яворчо е вече 1400гр. и докторката предполага, че кръвоизливите са се резорбирали-ще разберем тази седмица...
На мама детето вече е без кислородна палатка и не прави паузи в дишането за сега...ДАНО да се се справи и пребори с всички трудности... Моето АНГЕЛЧЕ Ясенчо бди над него и го закриля-сигурна съм Praynig
За всяко нещо, което ни се случва си има причина, вярвам в доброто и мисля положително...  bouquet
Браво миличка, много се радвам  Hug
Сигурна съм, че Бог е с вас и ще помогне час по-скоро малкото слънчице да стане най-здравото и голямо момченце на света  bouquet

# 161
Мила Пунита, искренно съжалявам за сполетялото ви нещастие, но дано пък Явор - здрав и щастлив, бъде за вас опора и радост в живота. Това е орисията на близнашките мами. Радостта не е радост, когато е само за единият от близнаците. Сега нямаш сили да се зарадваш, но се надявам заради теб и малкия принц, да преодолееш болката, за да можеш да осъзнаеш - имаш живо детенце. То ще иска твоите грижи, внимание, обич и всеотдайност и това и на теб ще помогне в мъката. Приеми моите най-горещи поздрави и се надявам да споделяш само добри новини около Яворче. С теб сме, доколкото можем в болката и страданието.

# 162
Пинита дано малкия юнак се оправи бързо и да се прибере в къщи при вас.

# 163

Честит Първи Рожден Ден на Ники и Емо на Туисти!!!
С пожелание за весел празник,вкусна торта и най-големите подаръци!!!
Целувки Мими и Софи!!!

# 164
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ ЮНАЦИ И ОТ МЕН (ВСЕ ОЩЕ 3 В 1)!!! newsm59 happy bd
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО ИГРИВИ, ВЕСЕЛИ, НО И ПОСЛУШНИ!!!! newsm51 lovekiss

Общи условия

Активация на акаунт