Близнашки майки не се майте, а по-скоро с нас се запознайте!

• 19 708
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
Мери,КЪСМЕТ ,мила!
ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ НАРЕД
Днес бях на ЖК,за сега са добре,абсолютно еднакви са като размериразликата с термина която ми показа видеозона е 4 дни,а от доц.Балев (известен като най-обрия диагностик във Варна)нормалната разлика при едно бебе била 11 дни,тоест моите бебчета поне за сега са доста долемички вървят всяко като едноплодна бременност Simple Smile ДАНО ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ТАКА
Мертци,ти нали питаше за синьо -лилаво петно около пъпа,днес питах и ми казаха че е от преразягането(дано)
ДА СЕ ПОХВАЛЯ КАЗАХА МИ СЪС СИГУРНОСТ ВЕЧЕ"УЖ" ЧЕ СА МОМИЧЕ И МОМЧЕ Simple Smile
САМО ДА СА И ЖИВИ И ЗДРАВИ:)
Пък аз ще повярвам като се родат живот и здраве:)
Мертци понеже знам че и ти искаш момиченце и момченце,ПОЖЕЛАВАМ ТИ ГО НАЙ ИСКРЕНО
Искаше ми се да ви питам дали сте ползвали крема за коремчета на "кокона майка",понеже аз тази серия си купих,а кожата ме боли ужасно ,аз съм качила 6.5кг до момента но само на корем,имам чуство че кожата ми ще се  скъса всеки момент
ЖЕЛАЯ  ВИ   bouquetВСИЧКО НАЙ- НАЙ- ХУВАВО

# 76
Е хайде Мери,леко и безпроблемно раждане,големи и здрави бебета  baby_neutral baby_neutral

# 77
Момичета до петък трябва да съм решила дали датата ще е 23 или 25,попринцип док искаше още на 22 да ме клъцне ама на мен тая дата не ми хареса нещо та затова ми даде време да реша ,харесала съм си 25 и тогава ще е датата ,дано малките да издържат още 9 дена стискайте палци че вече и някакво разкритие съм имала

# 78
Възхищавам ви се,майчета на близначета  bouquet

# 79
Аз съм за 25-ти newsm10
Моето мъжле е родено тогава - не е лесен характер, но е любвеобвилен и много ми помага Simple Smile
Но както се случи - по-важно е ти и децата да сте добре!

П.С. Много ми е интересно това с иъбора на дати Confused

# 80
Merito, и двете дати са страхотни според мен! Дано да остискате дотогава, но дори да не е така, не се притеснявай! Важното е да сте живи и здрави! Другото... ти едно го мислиш, то друго излиза...така че гледай по-философски на нещата...пък и дацата трябва да си се родят със собствения си късмет, нали така. Във всеки случай много успех от мен и дано дечицата много да те радват!  bouquet
LIBBRA, благодаря ти, че си питала за тези петна около пъпа. Аз днес следобед също съм на ЖК и не съм забравила да питам за твоя проблем с 30-та седмица. Ще ти пиша, като се върна довечера. Толкова е хубаво, че ще си имаш момиче и момче!  Grinning Дано и при нас е така, но не искам да се настройвам по този начин... ще им се радвам каквито и да са, само да са живи и здрави!!!
Поздрави и целувки на всички мамчета и бебчовци!  bouquet Heart Eyes

# 81
  • София
Мерито, успех и дано да устискате наистина - ти вече си на финала, малко остана! Дано всичко да е наред с вас - Бог да помага  Praynig И двете дати ми звучат еднакво добре  Simple Smile
И аз вече почнах да се чудя за пола... би било хубаво да са момче и момиче... ама няма скоро да разбера - чак средата на юни сигурно ще ме гледат на ехо. Ех, то дано всичко да е наред, пък каквито и да са.

# 82
Moмичета благодаря ви за подкрепата newsm51
Наистина дано устискаме че аз нещо не ми се вярва имам си едно предчивствие че ще се появим на бял свет по раничко и аз незнам защо  newsm78 чувствам се някак напрегната и физически и психически та май затова си правя такива изводи.
Честно да си призная много ме е страх да не започне нормално раждане страх ме е от контракциите затова силно се надявам да си изчакаме датата да си легна да си заспя а като се събудя ще му мился,поне всичко ще е при ключило и само възстановяването ще е останало а само като си представя че ще си видя и бебчетата ще скачам като младо яренце newsm62

Поздрави и целувки от нас тримката

# 83
Мацки и тук да напиша, организираме протест пред Парламента на 1 юни. Протеста е срещу ниското заплащане на майчинство и детски, ето връзка към темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=101038.0, ако имате желане, включете се с мнения, като уточним исканията ще правим подписка.
Поздрави  bouquet

# 84
Дано и ние майките най-накрая се организираме по повод на тия смешни майчински. Особено ние с близнаците дето ни дават като за едно дете. smile3515 Аз лично ще направя всичко възможно да отида, защото ми писна от тия подигравки с майките и децата. Хората в Чехия преди няколко години, заради увеличаване цената на бирата се вдигнаха и успяха, а нас ни тъпчат за какво ли не и никой нищо не прави. Това е моето мнение. Олекна ми малко като споделих. Дано не съм ви оттегчила. #Silly
Мери стискам палци мила! thumbsup
Поздрави на всички! Two Hearts

# 85
И аз адмирирам инициативата!  newsm10
Трябва обаче юридически добре да сме подготвени и исканията ни да са адекватни! Аз също смятам, че е крайно време тази държава да се погрижи за своето бъдеще, т.е. за децата си!!!
Не знам дали ще успея да дойда, защото като постоя малко повече време права и ми става зле, но ако съм ок, ще бъда там!

# 86
LIBBRA, къде се загуби? Не те виждам напоследък нито във форума, нито в ICQ-то. Надявам се, че всичко е наред при теб. Пиши как си.

# 87
Mertzi  ,благодаря ти че си мислиш за мен  Simple Smile
Спокойно горе-долу съм добре,стискам зъби(макар че ми кървят венците)
Имам чуството че малко по чести са ми контракциите(тези безболезните),а уж пия 3*1 магнерич,когато стана или докато вървя или ако седя нормално а не леко облегната на зад,дано това да е в рамките на нормалото,остава ми месец по последни данни до влизането ми в болницата,за пълни изследвания ,но  и моята лекарка понеже съм миниатюрна има болни амбиции да ме изкара до термина(14.09),за да бъдат големички,и това означавало че ще лежа май до края в болница,гадно е ,НО УЖАСНО СИ ГИ ИСКАМ МАЛЧОВЦИТЕ,ТАКА ЧЕ МИСЛЯ ДА СТИСКАМ ЗЪБИ
ЖЕЛАЯ ВИ ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО МОМИЧЕТА   bouquet

# 88
  • Канада
ЗДравейте момичета, надявам се да сте добре всички.
Аз също почнах да има Бракстон контракции, без болка, по няколко на ден, но предимно вечер.Иначе гледаха ми шийката на ултра звук и казаха, че е много добре, няма признаци за скъсяване или нещо подобно.Което малко ме успокои. Предупредиха ме за някаква инжекция, която се слага, с цел белите дробове на бебетата да се подготвят за дишане, но при мен не било наложително за сега.
Иначе сладурчетата са 1300 и 1150, а аз съм качила 17 кг от началото.Проблем ми става дишането, получавам и сърцебиене, но мисля, че е защото бебетата са много високо и много притискат.
Ами това е за сега, от нас

Целувки на всички
 baby_neutral baby_neutral Hug

# 89
Здравейте мамчета!
Родих преждевременно-в 28-ма г.с. на 16.05. Имам си две прекрасни малки момченца - Явор и Ясен. В момента са в кувьози на вече по-малък % кислород-дано са ми живи и здравички милите... Всичко се случи буквално за няколко часа - в петък бях на ЖК и всичко беше наред, но бебетата явно са били на друго мнение. През нощта на понеделник срещу вторник получих болки ниско долу в корема, помислих че едно от бебетата ме притиска... Сутринта станах но болките бяха зачестили и се обадих на лекарката си, сложиха ми но шпа мускулно, но болките не преставаха, направиха ми запис на тоновете и ме прегледаха. Оказа се, че "тапата" ми е паднала и имам 2см разкритие...Мъжът ми беше заминал предния ден в командировка във Варна и баща ми беше с мен. Дадоха ми талон за хоспитализация за Майчин дом с надеждата да ме приемат за задържане, но там решиха да ме свалят в предродилна зала под наблюдение и на система с магнезий. Болките не преставаха, а ставаха по-чести и продължителни, биха ми сърфектант за белите дробчета на бебетата, пак ме прегледаха и се оказа, че съм с пълно разкритие и 80% скъсена шийка. Спукаха ми водата и пешком си отидох до родилна зала-нямаше време за никакви упойки, просто защото след 2мин. вече раждах...Екипът се справи перфектно, както и педиатрите, които поеха децата-хиляди благодарности  bouquet Мен ме изписаха вчера, но децата ми останаха...Не мога да ви опиша какво е чувството да знам, че децата ми са между живота и смъртта и нищо да не мога да направя... Крепи ни единствено вярата в хората, които ги обгрижват и моята вяра в децата ми, че ще се преборят за живота си.
Разказвам ви всичко това, защото си мислих, че на мен не може да се случи, правих си планове за бъдещето и си мислех че има много много време... Истината е че бремеността с близнаци е рискова и трябва да се наблюдава много стриктно и каквото ви направи по-особено впечатление го споделяйте, питайте за всяко нещо, което не ви е ясно дори на пръв поглед да ви звучи елементарно, защото в момента вие и вашите бебенца сте на първо място.
Пожелавам ви здраве и леко бременеене и си почивайте максимално
Целувки baby_neutral baby_neutral Laughing

Общи условия

Активация на акаунт