"Този град ще дойде след теб" с Керем Бюрсин / Тема 32 / "Мотивация"

• 86 660
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
И това, последно, и спирам да досаждам Mr. Green, един Туит, който Керем пусна наскоро, мисля, че не сме го споделяли тук, а ако греша, извинете ме за повторението тогава. Praynig

https://twitter.com/KeremBursin/status/847017218307182592

"Не е от значение, какво знаеш. От значение е това, какво вършиш." - Mark Twight

Преди час изгледах епизода с превод, благодаря за който, засили интереса ми.

Хубава вечер! Hug

Последна редакция: вт, 04 апр 2017, 22:07 от Анонимен

# 106
  • Sofia, Bulgaria
    Габи,благодаря за преводите Peace bouquet
 От тях се затвърди мнението ми,че Керем е един умен и здраво стъпил на земята човек!За мен лично,той успя да промени и Серенай като човек(защото тя е талантлива актриса) Grinning Peace
 Снощи изгледах 12 епизод на Градът ... и реших,че ако искам да запазя прекрасните си впечатления от всичко което научих за Керем Бурсин,трябва да спра да гледам сериала Naughty
Но,няма да спра да ви чета Peace Grinning
 Радвам се,че бях във вашата прекрасна компания Heart Eyes Hug

Цитат
"Не е от значение, какво знаеш. От значение е това, какво вършиш." - Mark Twight

Grinning

# 107
Добър вечер! Hug

Дидко, Габи,   Heart Eyes Heart Eyes благодаря ви за всичко споделено.  bouquet Радвам се на вниманието към Керем и Лейля.  Party Дано има и резултат. Praynig

ЛияHug няма я Нилпери - само двамата главни. Wink

Искре, Hug  както си решила. Hug

Вярно, без да се усетя, но да ти кажа, от обяд съм така, като видях снимката на Керем с ризата ...  Joy И не знам какво говоря ... Joy
Извинете ме. Mr. Green Peace Лягам си, че явно имам нужда от почивка, докато не съм написала за пореден път "Серенай" ... Mr. Green Даже вече написах ... Mr. Green
 Hug Heart Eyes

Шегичка, миличка,  Hug развесели ме, като го прочетох. Hug

Едже Йоренч сподели тази снимка в Инстаграм-а си. Heart Eyes

Ей, уредила се е пак.  Mr. Green

# 108
Здравейте, момичета Simple Smile Искам да ви благодаря за всичко споделено, тези дни нямам много време за писане, но наминавам да попрочета какво се случва  Hug Hug Hug  bouquet bouquet bouquet
 Габи благодаря за преводите  bouquet bouquet bouquet
 Всички изглеждат прекрасно на снимките Simple Smile Прическата на Лейля много ми харесва  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Утре вечер няма да има серия, правилно ли съм разбрала?  newsm78
Пожелавам ви приятна вечер Simple Smile Hug Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes

# 109
ВеселиноваHug няма да има, заради някакъв мач. ooooh!

Още една снимчица от Кан на СерКер.  Wink

# 110
Добро утро! Hug
Като се сетя, че тази вечер няма епизод, изобщо не ми е добро на мен ... Tired Както и да е! Hug

Веселинова,  Hug няма да има, заради някакъв мач. ooooh!

Още една снимчица от Кан на СерКер.  Wink

Heart Eyes, благодаря за снимката! bouquet

Още една снимка от Кан на красивата ни двойка. Heart Eyes

Режисьорът Ферзан Йозпетек е започнал да следва Керем в Инстаграм.

Последна редакция: ср, 05 апр 2017, 07:43 от Анонимен

# 111
А тези двете ги оставям, с пожелание за добро настроение, през целия ден. Blush

Предлагам да го вземат за рекламно лице на слънчеви очила ... Crazy Mr. Green

# 112
Добро утро! Heart Eyes Hug Hug

Скрит текст:

Кафенце към чудесните снимки на Габи! Hug bouquet Плюс пак нашето момче в тройно колажче. Heart Eyes

Хубав ден! Hug bouquet

# 113

Режисьорът Ферзан Йозпетек е започнал да следва Керем в Инстаграм.

Благодаря за всичко  bouquet bouquet

Особено онзи клип със "Щастлива ли си... да!" ме разсипа  smile3544 smile3544 Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Чудесни са двамата, Керем и Серенай имам предвид  Grinning
Чудесно щеше да бъде и да бяха направили този сериал заедно, но не би!   Blush Grinning  Peace

Слънчево настроение, момичета!  Hug Hug Hug Heart Eyes

# 114
# 115
# 116
Озет на епизод 14

Приемайки предложението на Гюлдже да стане мениджър, Али разваля отношенията с баща си и с Дерин. Шахин не успява да пречупи ината на Али. Бора е казал на полицията, че този който го е прострелял е Текин. Полицията арестува Текин, докато празнува с Айдемир и Гюлдже. Йиит и Сюрейа се опитват да се отърват от трупа на Сеит, който са намерили в багажника на колата. Но някой ги наблюдава ... Али, заминава с Гюлдже на лагер извън града. Там ще се подготвя за мача, далеч от проблемите. Запонавайки се с новия треньор, Али е разочарован. Треньора не е като Шахин. А Шахин намира утеха за болката си от Али при Несрин. Аслъ  ще замине на почивка под натиска на майка си. В тази почивка тя вижда възможност ... Отсяда в хотела, в който е и Али което ще обърка нещата наоколо.

Последна редакция: ср, 05 апр 2017, 20:14 от x BlackRose x

# 117
А тези двете ги оставям, с пожелание за добро настроение, през целия ден. Blush

Предлагам да го вземат за рекламно лице на слънчеви очила ... Crazy Mr. Green

Аз още чакам да ми рекламира паста за ЗЪБИ да ти напомня!  ooooh! Whistling Crossing Arms

# 118
# 119
Озет на епизод 14

Приемайки предложението на Гюлдже да стане мениджър, Али разваля отношенията с баща си и с Дерин. Шахин не успява да пречупи ината на Али. Бора е казал на полицията, че този който го е прострелял е Текин. Полицията арестува Текин, докато празнува с Айдемир и Гюлдже. Йиит и Сюрейа се опитват да се отърват от трупа на Сеит, който са намерили в багажника на колата. Но някой ги наблюдава ... Али, заминава с Гюлдже на лагер извън града. Там ще се подготвя за мача, далеч от проблемите. Запонавайки се с новия треньор, Али е разочарован. Треньора не е като Шахин. А Шахин намира утеха за болката си от Али при Несрин. Аслъ  ще замине на почивка под натиска на майка си. В тази почивка тя вижда възможност ... Отсяда в хотела, в който е и Али което ще обърка нещата наоколо.

Резюмето е трепач Joy Joy Joy Благодаря ти bouquet
 Шахин не успял да пречупи ината на Али hahaha, ама това не става с пречупване бе човек, а с казване на истината, защо не харесваш Гюлдже и баща и newsm78
Хайдее нагласиха и почивката на Аслъ в хотела при Али, в момент, когато той е скаран с Дерин newsm78 Много навързани и сценарно нагласени "случайности", сякаш точно те правят сериала непривлекателен...
А колко са красиви, естествени и усмихнати "Али" и "Дерин" в Кан Heart Eyes Heart Eyes Сладури!

Какво само прави един куц сценарий от такива симпатяги ooooh! Wink

Общи условия

Активация на акаунт