"Този град ще дойде след теб" с Керем Бюрсин / Тема 32 / "Мотивация"

• 87 766
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
# 481
Благодаря, Дива  bouquet

Party Party

# 482
  • Ruse, Bulgaria
Този град ще дойде след теб
19.Епизод Трейлър - Бг Субтитри

# 483
Дива, Синан bouquet
Не ми хареса този фрагман, дано да се заблуждавам в тълкуването му. Praynig Макар че от Текин очаквам всичко, особено сега, когато загуби Белгин и Дерин.

# 484
Благодаря за фрага bouquet

Снейки Hug, то където погледнеш, по турските сериали, все сватби, но следва едно "но"...злото бди Mr. Green Е, ако и на тоя наш измъчен сериал му спретнат и един фатален край, направо ще призная, че турската дизи индустрия е достигнала своя апогей newsm11 newsm47
Скрит текст:

# 485
Тук си изглеждат съвсеееем щастливи  Crazy Crazy Party Party

# 486
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Мерси за фрагмана и превода.  bouquet  Не мисля, че ще посмеят да убият жена в толкова напреднала бременност, затова друг очаквам да пострада от пистолета на Текин. Peace

Хубав ден! Hug bouquet

# 487
И аз не искам да прострелят Дерин, но сценаристите са станали едни кръвожадни...  ooooh! Mr. Green

Добро утро  Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes

# 488
 Hug

Лу Hug, много сватби, много нещо, но и аз смятам, че от немощ какво интересно да измислят, сценаристите са станали кръвожадни Mr. Green Шокът винаги разтърсва зрителите Mr. Green "Романтичните сериали" отдавна вече не са романтични, а победа на злото над доброто hahaha Е, ще видим и тук какво са ни подготвили newsm78

# 489
Привет! Hug Hug Hug
Гледах фрагмана кадър по кадър, та имам надежда, че тази стрелба няма да е на сватбата им. Макар че и тогава ще се случи нещо неприятно.
Текин с пистолета дебне някого по едно стълбище, после се вижда пред къщата му с пистолета, има жена, сякаш ранена на двора пред къщата и ми прилича на Белгин.  newsm78
Йиит е коленичил пред италианеца и ми се струва, че ще го занулят, защото преди това дават пристанището и много коли, май Текин ще разбере за контрабандата.
Въобще убийствата ги нямат за нищо тия СЦ, с това ли трябва да свикват турските домакини. #Crazy

# 490
Здравейте  Hug Hug Hug
Синан благодаря за преведения фрагман  bouquet
Не знам какво ще стане в серията, но и Керем и Лейля са много хубави. Дано няма смърт  Praynig Praynig Praynig
Сватбената рокля на Лейля също много ми харесва Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Пожелавам ви едни хубави и усмихнати почивни дни  Hug Hug Hug

# 491
Хубави са Лейля и Керем!  Heart Eyes Heart Eyes

И Несрин абла и майката на Аслъ /е, не и запомних името  Joy Joy/ са прекрасни  Crazy Crazy

А тази идея с рамките, божурите и свещите в аранжировката е семпла и ефектна!  Crazy  Peace

а Рауф аннето колко отслабна  Shocked  Peace

Снежи  Hug , Лиа  Hug , Снейки  Hug , Веселинова  Hug , Дива Hug , Синан Hug

# 492
# 493
Привет на всички Hug

Днес Керем е рожденик, да е жив и здрав, да има нови творчески успехи, да бъде обичан и обича!  smile3525 newsm59 newsm67 Gift

# 494
Честит рожден ден на Керемджим. Heart Eyes Hug bouquet

Да е здрав, щастлив и успешен във всяко отношение! Praynig Heart Eyes

И новата му агенция отбелязва рождения му ден.  Wink

Хоп, музеят на Мадам Тюсо в Истанбул поздравява Керем и Анджелина Джоли с рождените им дни. Wink

От Тафф... Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт