"Този град ще дойде след теб" с Керем Бюрсин / Тема 32 / "Мотивация"

• 88 039
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
Привет!  Hug Hug Hug
Снежи  bouquet, наистина бяха много смешни двете, приличаха ми на ученичките, дето се забавляват с пакостите си, особено Аслъ. А Дерин голям спец се извъди, има си малко ген от родителите. Дано не реши само някой ден и тя да гърми някого, че ще стане страшно. Wink

Хубав ден!

# 376
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Лу Hug, благодаря за руските линкове на серията bouquet, утре ще се гледа, Синан Hug - за трейлъра bouquet, от който почти нищо не разбра х, но не ми се превърта втори път....ще видим какво още ще ни покажат Thinking

Поздрав с моята слабост - Нилпери за всички тук Heart Eyes

# 377
  • Ruse, Bulgaria
Този град ще дойде след теб
17.Епизод 2.Трейлър - Бг Субтитри

# 378
Този град ще дойде след теб
17.Епизод 2.Трейлър - Бг Субтитри

newsm68 newsm68 newsm44 newsm68 newsm68 newsm44 newsm68 newsm68

Пак ще ходим на сватбаааа  Grinning Grinning

Този сериал ще бие всички рекорди по брой сватби / на брой епизоди   Party Party
Е, други водят по брой бременни, там сме слаба ракия  Joy  Peace Peace

Извинявайте за сарказма, но трябваше да мрънна и аз  Blush

Всъщност се радвам за Аслъ. Тяхната двойка е готина,  Sunglasses очаквам следващата сладурска двойка да е Анне Рауф и аннето на Аслъ  Laughing Laughing

Синан, благодаря ти за неизменната вахта!  Hug  Peace Peace

Поздрав с моята слабост - Нилпери за всички тук Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes 

Лиа  Hug Hug

# 379
Лу Hug, аз си мислех, че вторият трейлър на 17 еп. от днес на Синан bouquet ще го гледам в 16 епизод Joy
Е, след толкова злост и отмъщение, след толкова страдания, ако се сформират 5 щастливи двойки, направо ще падна Laughing /включвам и онова високо момче, което искаше да излезе със сестрата на ония лудия, дето веднага каза да дойде с родителите си да я иска, чак тогава ще позволи да излизат Joy Joy Joy/

# 380
Добро утро и честит празник! Hug bouquet Hug

Скрит текст:

Синан,  Hug благодаря! bouquet Ами... Аслъ заслужава да е щастлива, ама точно с Бора... не знам. ooooh! Дано не остане разочарована. Praynig

Снейки, Лу, Лия,   bouquet bouquet bouquet

Ооо, Нилпери на мен също много ми харесва - страхотна актриса. Wink

Хубав ден! Hug bouquet

# 381
Привет!  Hug Hug Hug
Честит празник, здраве и късмет на именниците!
Синан  bouquet
Аз съм от тези, дето ще се радват на сватбата на Аслъ и Бора, ама все още се съмнявам, че ще стане. Ако и другите се оженят, нямам нищо против сватби да гледам, не ща убийства.
Снежи, не съм гледала епизода с превод, но от мимиките останах с впечатление, че Бора е много разочарован от това, че плана му да съсипе Текин и фамилия не успя. Белгин и тя му сякаш му начукваше канчето. Това, че Али също го отхвърли може да го накара да преосмисли приоритетите си, може да се промени. А пък с Аслъ сякаш си пасват, тя си е добро момиче и наистина очаквам да го вкара в правия път.
Дерин още колко разочарования трябва да получи от родителите си, за да се откаже напълно от тях. Дано поне бебето й да оцелее.

Хубав ден!

# 382
  • на Морето
Привет на всички! wavey wavey wavey

Честит Гергьовден!

Благодаря на всички,за труда,който полагате!

Малко изостанах със сериите Embarassed,но това е защото направо слънчасах от Слънцата!Вече 4-ти път ги гледам! JoyЕх,Сайер,ех!Нямаш равен! Heart Eyes
В града нещо любовта ми убягва,нито мога да я видя,нито да я почувствам!

Малко заигравки от мен!

Скрит текст:

# 383
Честити да са всички празници днес!
Имениците да са живи и здрави! bouquet

Сутринта исках да сложа и аз по още едно кафенце с тези хубави снимки на подругите, но влязох във водовъртежа на празничния ден и....чак сега сколасах....и серията остана за вечерта Wink

И като съм тръгнала да копирам ...ето ни и Керемчо Heart Eyes

# 384
  Здравейте Simple Smile Честит Гергьовден и Ден на храбростта Hug Hug Hug
  Благодаря за всичко споделено  Hug Hug Hug bouquet bouquet bouquet
  Вчера се опитах и аз да кача малко снимки, но не знам как става  ooooh! ooooh! ooooh!
   Хич ме няма с компютрите  Joy Joy Joy

Пожелавам на всички един хубав и усмихнат празник  Hug Hug Hug

# 385
 Hug

Ох, какво да кажа за 16-ти епизод newsm78...съшит с не знам какъв цвят конци Laughing

или по-точно:  https://vk.com/doc-126686270_443137816?dl=726c01bc47dc6cbe0c

Лека нощ Heart Eyes

Последна редакция: нд, 07 май 2017, 03:15 от lia-martin

# 386
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

СнейкиHug може и да се е  променил, но не ми се вярва да стане толкова внезапно.  Peace Той си я хареса от вестниците, ако правилно си спомням, и то след като разбра, че е богата. Wink Ще видим какво ще излезе. Peace

Благодаря на всички за споделеното в темата. Hug bouquet

Хубав ден ви желая! Hug bouquet

# 387
Добър ден и приятен понеделник! Hug Wink

Скрит текст:

Сценарият на 19 епизод е готов. Wink

Зад кадър... Wink Heart Eyes

Нилпери с Хазар Ергючлю. Wink

# 388
  • на Морето
Добро утро!

Да повдигна малко темичката,че изпаднала на 2-ра страница!

Последна редакция: вт, 09 май 2017, 15:07 от Poly@

# 389
Привет!  Hug Hug Hug
Снимките от 17 епизод са тук
http://www.atv.com.tr/diziler/bu-sehir-arkandan-gelecek/galeri/1 … galeri-1494324483

и озета на руски
Скрит текст:
ОЗЕТ 17 СЕРИИ!
ТОЛЬКО РЕПОСТ!

На место, где Шахин дрался ради Али, прибыла полиция. Али с трудом пытается увезти оттуда отца, однако у Шахина нет сил идти.В последний миг, им помогает человек, от которого они не ожидали.
Победитель Шахин захочет, чтобы Айдемир отдал договор. Однако, Айдемир не сдержавший своего слова, тяжело получит от Шахина.
Избиение отца прям перед глазами и странные выходки Али , выведут Гюлдже из себя. Гюлдже, в целях отомстить Али и Шахину, положит глаз на Вейселя.
Бельгин, которая хочет стать сильной в финансовом плане, решит без ведома Текина работать с Йигитом и захочет , чтобы Йигит снова начал дела с контрабандой.
Даже если Йигит пытался переубедить ее, говоря что это опасно, Бельгин решительна: чтобы сделать больно Текину, она пойдёт на риск.
Текин, для того, чтобы снова завоевать сердце Дерин, отправляет подарки для внука.Дерин, надеявшаяся на то, что отец изменяется, узнает некую правду и будет сильно разбита.
Аслы, которая начала отвечать взаимностью на чувства Боры, втайне от матери начнёт с ним встречаться. Однако Эбру поймает их.Аслы признаётся маме, что использует Бору, для того, чтобы вызвать ревность у Али. Потом Аслы, преувеличив ситуацию, скажет Али, что выходит замуж за Бору и хочет развестись.Реакция Али пойдёт на пользу Аслы .
Подарок Шахина очень обрадует Вейселя, однако он должен быть внимательным по отношению к детям в школе, которые беспокоят его. Он попросит Али научить его драться. Втайне ото всех они решат встретиться в лесу и тренироваться . Однако Вейсель не придёт на место встречи. Али будет беспокоиться и искать его. Пока весь район ищет Вейселя, Али придёт звонок, который приведёт к большой панике.
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт