Перилни препарати и омекотители – 46

• 70 997
  • 750
  •   1
Отговори
# 405
Ей това купих днес. Преди няколко години /имам още от него/ Mr. Green купих подобен, но и двете части бяха с гел.
Скрит текст:

Рядко имам пълна пералня, затова капсулите ми залежават, ама сърце не трае.

veni, аз също съм доволна от златната орхидея 7Х. Купувала съм два такива в златен цвят, с различни орхидеи на картинката.
Предпочитам си аз Ленора и това е, нищо че му е по-силен аромата.

Последна редакция: сб, 29 апр 2017, 22:00 от vion

# 406
  • София - Рим и обратно
Тези комбинирани капсули Персил веднъж сгреших да ги купя и повече няма да повторя. Едва ги изразходвах, и то разтваряйки ги в топла вода предварително, иначе сухата част си стоеше на бучка до края на прането.
С комбинираните на ОМО нямам тоя проблем.

# 407
Двуфазните препарати са много добра идея. На теория дават възможност за съчетаване на съставки, които не могат да се комбинират добре, нито в прахообразен, нито в течен препарат. За съжаление, конкретното практическо изпълнение май не е на особена висота. Имам спомен, че преди време вкъщи някой беше купил такива за цветно пране. Проблеми с разтварянето не си спомням да е имало.

# 408
Двуфазните препарати са много добра идея. На теория дават възможност за съчетаване на съставки, които не могат да се комбинират добре, нито в прахообразен, нито в течен препарат.
А на практика, какъв е смисъла от тях като по последна информация Персил премахнаха избелителите от капсулите за бяло, а другите марки (Омо) никога не са съдържали избелители.

# 409
Капсулата се разтвори без проблем, торбичката в която я слагам е съвсем празна. Прах работни дрехи на 60 градуса и ги изкарах без абсолютни никакви забележки. Имаше блуза с две мазни петна, няма ги вече.

# 410
  • София - Рим и обратно
Не знам, моите може би са били неправилно съхранявани или нещо подобно, защото иначе си бяха в срок.

# 411
  • оттам, откъдето започва България
Уж течните препарати били вредни за пералнята, но в капсулите в комбинация с прах не са.  newsm78

# 412
  • София
Уж течните препарати били вредни за пералнята, но в капсулите в комбинация с прах не са.  newsm78

Това не е съвсем вярно. Ако течния препарат е качествен и не остава отлагания не е проблем за пералнята. Ползвам такива от години и нищо й няма на моята. Факт е обаче, че не всички са така и някои се отлагат по вътрешността на машината, което води до мухъл, миризми и т.н.

# 413
  • София
Като стана въпрос за собствини марки, някой пробвал ли е праха Clever на Била?

# 414
Уж течните препарати били вредни за пералнята, но в капсулите в комбинация с прах не са.  newsm78

Вредни е силно казано. Ако попадат на места, откъдето не се отмиват напълно, могат да образуват филм, върху който започват да се размножават бактерии, които водят до вмирисване и лошо хигиенно качество. Това е всичко.

А на практика, какъв е смисъла от тях като по последна информация Персил премахнаха избелителите от капсулите за бяло, а другите марки (Омо) никога не са съдържали избелители.

Смисълът е да се представи нещо ново на пазара, което да зариби домакините да го купуват, подобно на десетки ненужни неща от рода на всякакви кърпички, препарати за черни дрехи и джинси, ароматизатори за пране... всевъзможни щуротии.

# 415
Аз виждам засъхнали отлагания от праховете за пране,и в чекмеджето също,не знам как течен ще засъхне на едно място newsm78

# 416
  • София
Намерих всики видове ново Коколино в алтернативното магазинче. Нарциса ми хареса най-много поне от шишето.

# 417
# 418
Аз свърших Формил за цветно 2л.,и се оказа,че 2л.ми стигат за месеца.Сега искам да купя нещо ново,посъветвайте ме за течен за цветно 2л...Мислех си за капсулите на ДЕРО,но май няма за цветно  Thinking

# 419
Течен за цветно точно два литра... Joy Съжалявам, но няма. Продават ги за брой пранета, защото дозировката на различните е различна, оттам литрите са различни.
Формил е за 27 пранета, така че търси друг за толкова пранета.

Общи условия

Активация на акаунт