Перилни препарати и омекотители – 46

• 70 968
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
Сигурно вече ставам досадна, но Максима е най-трайният и силен омекотител, който съм ползвала. Обаче в Кауфланд е скъп дори с намалението, плюс това не е концентрат, слагат се по 100 мл и стига за 20 пранета. Аз ползвам концентратите.

# 451
По препоръки от тук купих Максима омекотител, обаче "пропуснах" концентрат Simple Smile
Купих такъв 2л, но не концентрат, от Кауфланд преди време, розов, беше около 6-7лв, е не ми харесва и не е траен. За момента съм впечатлена от Бинго-бял, Юмуш и Семани-те с цетето и ползвам само тях. Малко съм се спряла с покупките(поне този месец), че съм зарината с прахове и омекотители.

# 452
Ползвала съм от неконцентрирания Максима, и в бутилка, и в плик, всички възможни цветове и аромати и винаги е бил траен и силен. Разбира се, някои аромати не ми харесаха и повече не съм ги взимала. Обаче никога не съм го купувала от Кауфланд.
Като цяло обаче предпочитам концентрирания заради по-малката опаковка (не заема място), по-малката доза (на неконцентрирания 100-те мл не ми се събират в чекмеджето) и това, че излиза по-евтин, защото е за 40 пранета някъде 7-8 лева.

Ето тук може да разгледате, за доказателство, че не лъжа. Даже имам концентриран musk, който не съм го снимала. Има и албуми с почти всички перилни, които съм ползвала.

# 453
  • Бургас
От години си ползвам неконцентрираната Максима /бял-2л/ от Кауфланд и все още не ме е разочаровал.
Ухае вълшебно. Heart Eyes

# 454
Аз нали имам голяма торба от К... Grinning

Някой ако има нужда, да знае просто че и там го има на промоция  Peace
Забравила съм те  Laughing И аз съм се кротнала за момента с Персила, но нещо с омекотителите не ми се получава  Laughing

milena, и аз ползвам в момента розов омекогител Максима, неконцентрат, но съм с точно обратното мнение. Много е траен, а не слагам по 100 мл, макс 50 мл. Ароматът обаче ми е по-сладникав отколкото ми харесва и няма да го повторя скоро.

# 455
И аз в подкрепа на Гес да кажа - Максимата е страшно добър омекотител и ароматизатор.
За любителите на силни миризми обаче, не препоръчвам. Наистина е доста силен и траен.

# 456
Ползвах ИМПРЕСАН,синя течност е,точно като антифриз.Силен,леко химичен аромат,но се усеща и аромат на чистота.Днес си взех суперконцентрата ФОРМИЛ за цветно от ЛИДЛ,на опаковката пише,че само една капачка е достатъчна за едно зареждане на пералнята.Имаше ОМО за 70пранета на 21лева,обаче май е само за бяло,някой знае ли newsm78 Имам спомен че пишеше УНИВЕРСАЛЕН,но на табелката с цената на ЛИДЛ,те понякога си драскат наизуст... newsm78

# 457
Убедена съм, че е добър. Явно нещо му има на моя или защото е от Кауфланд, сега се сетих, взимала съм пак от там преди време в плик и бял и розов, и пак беше слаб аромата. Мои познати също са доволни от омекотителя. Май трябва да си взема от друго място,по принцип доста продукти на Сано,които съм използвала, съм доволна. И май трябва да спирам с Кауфланда  Laughing Grinning Laughing Grinning

PELLI Tова ОМО от Лидъл, знам от темата тук, че не особено добро и е универсално.

Guess Who колекцията от омекотители ти е супер  Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: ср, 03 май 2017, 22:44 от milena_dyakova86

# 458
След години четени хвалби, най-накрая купих омекотител Сано. Хич не ми се даваха 9 лева, но все пак съм доволна, че намерих концентрираната версия, та ги прежалих. Толкова положителни отзиви съм чела, че на сляпо, без да го помирисвам, взех белия. Много съм доволна! Наистина е много хубав! Май наистина е и траен. Снощи го ползвах за пръв път и днес като прибирам дрехите ще кажа как е след изсъхване. Peace

# 459
Днес си взех суперконцентрата ФОРМИЛ за цветно от ЛИДЛ,на опаковката пише,че само една капачка е достатъчна за едно зареждане на пералнята.
Да, 35 мл на зареждане. Има подробна табличка отзад.

Имаше ОМО за 70пранета на 21лева,обаче май е само за бяло,някой знае ли newsm78 Имам спомен че пишеше УНИВЕРСАЛЕН,но на табелката с цената на ЛИДЛ,те понякога си драскат наизуст... newsm78
Мани го това ОМО от Лидл. Ако искаш ОМО, вземи ultimate от другите супермаркети и магазини.
Преди прахът беше за бяло, а течният - за цветно, но го промениха и вече и двата формата са за бяло ( или универсални, както са известни в Германия).

Вчера в бургаското Болеро едни момиченца с роклички на нарциси промотираха новия Коколино с аромат на едно цвете. Ако си купиш, можеш да спечелиш одеяло за пикник, омекотител и още нещо там. Ама близо 5 лева беше. Казах на момата, че ще чакам промоция, защото по пикници не ходя поради страх от кърлежи, пък и имам Коколино нарцис, ама италиански. Доста е траен този нарцис, пък и мирише приятно.

wdv, траен, плюс това дезинфекцира (съдържа полиаминопропил бигуанид вещество, което е бактерицид и фунгицид).
Боже, и на мен ми дойде до главата дезинфектанти за пране да ползвам, но няма да взимам импресани, а ще си ползвам Максима.

Последна редакция: нд, 07 май 2017, 12:57 от Guess Who

# 460
Боже, и на мен ми дойде до главата дезинфектанти за пране да ползвам, но няма да взимам импресани, а ще си ползвам Максима.
Защо? Какво е станало? Всичко наред ли е? Hug

# 461
Нищо не е наред. no Мъжа ми има в бъбреците бактерии, резистентни на всякакви антибиотици, и е направо мъка. Толкова белина и дезинфектанти в живота си не съм ползвала.

# 462
  • София
Гес, взех Импресан, защото не слагам омекотител на детските дрехи. Ползвала съм го няколко пъти и все се чудя едно - защо е предвиден да се вземе чак с последната вода?  Какъв е смисълът да остава в тъканите? И дали не му развалям действието, като пускам отделно изплакване след края на програмата? Не ме кефи да остава в тъканите и да се трие в кожата.

# 463
Гес, желая скорошно оздравяване на мъжа ти! Hug А всички омекотители на Сано ли съдържат дезинфектант и според теб, кой е с най-силен и траен аромат?

# 464
Скрит текст:
Нищо не е наред. no Мъжа ми има в бъбреците бактерии, резистентни на всякакви антибиотици, и е направо мъка. Толкова белина и дезинфектанти в живота си не съм ползвала.
А тези бактерии не са ли резистентни и към дезинфектанта в Сано?

Скрит текст:
Дано всичко е наред и скорошно оздравяване! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт