Перилни препарати и омекотители – 46

• 70 976
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
Днес използвах Ленор сензитив,пише че е дерматологично тестван,има лек и приятен почти бебешки аромат,пък ще видим  Peace

# 436
  • Враца
В Кауфланд има Импресан на -38%.
Цената му е 3.99лв.  Peace

Тия дни ще отида да си купя. Благодаря! А става ли и за цветни дрехи?

Не знам. Thinking
Не съм го ползвала, само съм чела в темата за него
и реших, че за някой от ползващите го, информацията може да е полезна.

# 437
  • София
Става за цветни, съдържа дезинфектант. И на мен ще ми е нужен, че за втори път тая година с детето стигнахме до болница  ooooh! Tired

# 438
  • Русе
Здравейте!Пробвах праха за цветно и за бяло на Denk mit и много ми хареса резултата.Не харесвам омекотителите на ДМ,но праховете ми допадат!  Peace

И един въпрос-не е по темата,но все пак...  Embarassed Детето ми налепи разни лепенки по леглото,които оставиха ужасни следи от лепило!Знаете ли как се почиства това чудо!!!  #Crazy
Търкаш с памук, напоен с олио или каквато и да било друга мазнина Peace

Аз пък констатирах, че синия омекотител Силан мирише силно след изсъхване на пране, простряно навън, когато е комбиниран с Персил. С ОМО почти не усещах аромата му. Laughing

# 439
Аз съм много доволна от течния на ТЕМА. Където има беличко го избелва и изпира много добре  Peace

# 440
Половин капачка бяло Бинго омекотител,успя да „надвие”  аромата на Омо за цветно прах. Много се радвам и ще продължавам да си ползвам Омо-то, че откъм изпиране съм много доволна.

# 441
Бел Ами,Вики,благодаря ви! Hug Тези детски лепенки ще ме побъркат!  Crazy

Някой ползвал ли е препарата за петна на ДМ?
Скрит текст:

# 442
Ползвала съм Power-Weiss - този за бели дрехи. Без някакъв съществен ефект. Обаче солта за петна е супер.
Скрит текст:

# 443
  • Pazardjik
Здравейте!Пробвах праха за цветно и за бяло на Denk mit и много ми хареса резултата.Не харесвам омекотителите на ДМ,но праховете ми допадат!  Peace

И един въпрос-не е по темата,но все пак...  Embarassed Детето ми налепи разни лепенки по леглото,които оставиха ужасни следи от лепило!Знаете ли как се почиства това чудо!!!  #Crazy
пробвайте с обезмаслител и грапавата страна на гъбата....изчиства перфектно!

# 444
Обезмаслител не препоръчвам да се ползва върху мебели. На мен ми съсипа едно лакирано бюро.

# 445
  • оттам, откъдето започва България
Вярно е за обезмаслителя. Веднъж го обърках с мебелин и бюрото, което е тъмно, побеля.  Peace

# 446
Гледам, че в Кауфланд е намален омекотител Максима 2л. Как е като действие, никога не съм го използвала? Продължавам да си ползвам Формила уникален е! Grinning Взех си и един малък Персил за цветно, а за бяло май ще взимам Ариел.

# 447
Купих си боя за коса от Лили и на касовия бон гледам ваучер за 30 процента намаление на Персил до края на май месец. Нищо не ми споменаха на касата, но да го имате предвид...всъщност редовната цена не му я погледнах, за да сметна колко излиза с 30 процентното намаление..

# 448
 Редовната цена му е към 10.50 лв, ако не се лъжа. Около 7 лв ще ти излезе с отстъпката.

# 449
Аз нали имам голяма торба от К... Grinning

Някой ако има нужда, да знае просто че и там го има на промоция  Peace

Общи условия

Активация на акаунт