Перилни препарати и омекотители – 46

• 70 996
  • 750
  •   1
Отговори
# 420
С какво да премахна „вкаменелост„от стикчетата под мишниците на блуза.Третирах днес и с антикалк препарат..е няма оправия. ДАЙТЕ идеи.

# 421
Виж на 1 стр.
С лимонтозу също може.

# 422
С какво да премахна „вкаменелост„от стикчетата под мишниците на блуза.Третирах днес и с антикалк препарат..е няма оправия. ДАЙТЕ идеи.
Пробвай с обезмаслител. Махала съм, но при първо пране. Не зная дали ще подейства след като си изпрала блузата, ако са се "запечатали".

# 423
Сигурно сте го коментирали страшно много пъти. Бях взела Формил някакъв концентрат, доволна съм, отварям втората бутилка, и като цена е по изгоден от останалите марки:) Какво мислите, аз мисля да продължа с него, дали се доближава като качество с топ марките?Simple Smile)
https://www.lidl.de/media/product/0/1/9/2/5/4/8/formil-superkonz … tel-28wl-zoom.jpg

# 424
Купували ли сте от серията PERSIL PROFESSIONAL?Със сигурност е по-добра от обикновената  newsm78

# 425
Сигурно сте го коментирали страшно много пъти. Бях взела Формил някакъв концентрат, доволна съм, отварям втората бутилка, и като цена е по изгоден от останалите марки:) Какво мислите, аз мисля да продължа с него, дали се доближава като качество с топ марките?Simple Smile)
https://www.lidl.de/media/product/0/1/9/2/5/4/8/formil-superkonz … tel-28wl-zoom.jpg
Идеален е.

Купували ли сте от серията PERSIL PROFESSIONAL?Със сигурност е по-добра от обикновената  newsm78
Не, същата работа. Professional е само количеството.

# 426
Идеален е.

Не, същата работа. Professional е само количеството.
Hug
Значи си продължавам с него  Hug

# 427
  • Бургас
Аз също бих пробвала този концентрат за цветно. Преди години съм ползвала и за цветно, и за бяло в едни огромни туби. Много добре ми изпираше, за аромат не помня дали имаше, но за мен това не е от особена важност.

# 428
  • Враца
В Кауфланд има Импресан на -38%.
Цената му е 3.99лв.  Peace

# 429
В Кауфланд има Импресан на -38%.
Цената му е 3.99лв.  Peace

Тия дни ще отида да си купя. Благодаря! А става ли и за цветни дрехи?

# 430
За това какво ще кажете, дами. Някоя да го е ползвала newsm78

# 431
Здравейте!Пробвах праха за цветно и за бяло на Denk mit и много ми хареса резултата.Не харесвам омекотителите на ДМ,но праховете ми допадат!  Peace

И един въпрос-не е по темата,но все пак...  Embarassed Детето ми налепи разни лепенки по леглото,които оставиха ужасни следи от лепило!Знаете ли как се почиства това чудо!!!  #Crazy

# 432
Изстържи ги със шпакла за керамични котлони или стъкла. На новите дограми слагат подобни лепенки по стъклата. По същия начин си стържа стикерите от винетки и др по предното стъкло на колата.

# 433
Бел Ами, препарата, за който питаш, не върши абсолютно никаква работа. Казвам го от личен опит.

# 434
Бел Ами, препарата, за който питаш, не върши абсолютно никаква работа. Казвам го от личен опит.
Мерси, да не се харча значи bouquet

Общи условия

Активация на акаунт