Раждане в Окръжна Болница "Света Анна", София - 2

• 99 234
  • 850
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, към раждалите вече в Окръжна дами. Каква им е политиката относно бръсненето?

# 496
Здравейте, към раждалите вече в Окръжна дами. Каква им е политиката относно бръсненето?

Не разбирам въпроса Ви? Simple Smile

# 497

В почти всички болници, ако жената не е гладко обезкосмена в интимната област я бръснат.
Въпросът ми е дали има тази практика в Окръжна болница. Надявам се така е по-ясно формулирано Simple Smile

# 498

В почти всички болници, ако жената не е гладко обезкосмена в интимната област я бръснат.
Въпросът ми е дали има тази практика в Окръжна болница. Надявам се така е по-ясно формулирано Simple Smile

Аз си отидох в ОБ подготвена и не се е налагало дооформяне. Нека пише някоя дама, която е отишла неоформена Wink

# 499

Аз си отидох в ОБ подготвена и не се е налагало дооформяне. Нека пише някоя дама, която е отишла неоформена Wink
Ами ако можеш сама се обръсни, аз не успях и беше кошмар, все едно на сухо с техен бръснач, въпреки че казах, че имам едникратна в багажа. Акушерката те бръсне и е пуфтене, все едно не и е задължение ами нз какво.

# 500
Да, най-добре сама. Може да ползваш огледалце, ако ти е трудно да виждаш от корема. Аз преди да отида да раждам си взех душ вкъщи и се справих сама, там после не са ме пипали.

# 501
И аз се бръснах и си правих кола маска с огледалце, че от корема нищо не виждах. А за душа и бръсненето - при секцио преди раждането правят клизма и после директно в тоалетната, където има и душ, та ако някой е пропуснал душа (бръснене), може да си вземе кърпа и сапун (самобръсначка) и там да се измие (избръсне) набързо.

# 502
  • София
Аз също съм планирала да се избръсна сама. Даже онзи ден ме наболваше корема ниско долу и влязох в банята за всеки случай Smile
Размина ми, но мисля да се подготвям при най-малкото съмнение, за да не се оставям в техни ръце.

# 503
  • София
За секцио ,да може там да се оправиш, но с изтекли води и контракции на 5-6 мин последно ще ти е до това да се бръснеш.Simple Smile

# 504
За секцио ,да може там да се оправиш, но с изтекли води и контракции на 5-6 мин последно ще ти е до това да се бръснеш.Simple Smile
В моя случай беше с контракции на 2-3 мин. и почти пълно разкритие и тамън ме качиха на магарето и водите изтекоха, та да не е точно до бръснене, а иначе и вкъщи си взех душ, но каточели това засили още контракциите.
Всичко минава, не е страшно и да не сте се обръснали Simple Smile не сте единствените.

# 505
  • София
Засилва ги да. Аз отидох с 7 см разкритие, но се поддържах постоянно, че преносих 9 дни и ми се изчака чакането:)Simple Smile

# 506
Момичета , депилатоар на Вийт сензитив маха всичко за 10 Мин и няма притеснения. Да държат на без косми , то си е за нас - и хигиена и при шевове.

# 507
Благодаря на всички, ползвам кола маска, но все пак има непредвидими моменти Simple Smile

# 508
Здравейте, интересувам се ако бебета са постоянно при нас, памперсите от нас ли се сменят или има определени часове, в които взимат бебета за смяна. Достатъчно често ли се сменят памперсите? Необходимо ли е да си носим крем за подсичане?

# 509
Има определени часове, в които минават по стаите и на място правят тоалет. Друг е въпросът, че или при мен не минаваха редовно или са през много голям интервал от време и аз си го сменях на няколко пъти сама. Така че е добре да си вземеш кремче против подсичане, аз не се бях сетила.

Общи условия

Активация на акаунт