Раждане в Окръжна Болница "Света Анна", София - 2

• 99 230
  • 850
  •   1
Отговори
# 525
Моето мнение е че е хубаво този, който ще те изражда да те следи. АГ, което следи бремеността ми не изражда и ме насочи за раждане към д-р Жекова, като каза хубави неща за нея. Аз лично не я познавам, живот и здраве след месец трябва да я видя. Като съм чувала, че хвалят много и д-р Дачева. Но и за двете  лично мнение нямам. Другите мами, които са се следили може за изразят мнение. И аз съм с първа бременост и доста се притеснявам. Успех да попаднеш на точният лекар Heart

# 526
Здравейте, мами! Насочила съм се за ЖК с Окръжна болница, но се колебая при кого да се запиша! Моля посъветвайте ме първа бременност ми е и ме е страх.  Трябва да изчакам още 3 седмици за да отида на преглед за да ме запишат!

Мен ме следи д-р Дачева и съответно тя ме изражда. Много съм доволна. Бях секцио. След раждането идваше да ме вижда всеки ден. Едно от момичетата с които бях беше при д-р Жекова и също беше много доволна.

# 527
  • Елин Пелин
Здравейте, мами! Насочила съм се за ЖК с Окръжна болница, но се колебая при кого да се запиша! Моля посъветвайте ме първа бременност ми е и ме е страх.  Трябва да изчакам още 3 седмици за да отида на преглед за да ме запишат!

Мен ме следи д-р Дачева и съответно тя ме изражда. Много съм доволна. Бях секцио. След раждането идваше да ме вижда всеки ден. Едно от момичетата с които бях беше при д-р Жекова и също беше много доволна.
А понеже те е следила и после и раждане при нея плаща ли за екип?

# 528
Плаща се, да.

# 529
Здравейте, имам едно раждане вече в Окръжна през 2014 и сега ми предстои второ. Този път съм решила да е с избор на екип, защото ме притеснява позицията  на бебето. Първият път бебето се роди седалищно и цялото отделение разбра, но реално само д-р Жекова имаше идея какво точно се случва, затова този път съм решила да я търся предварително.  От тези, които се следят в Окръжна или вече са говорили с нея за раждане, може ли да ме посъветвате кога е най-удобно да се отиде,  така че все пак да си спестя малко чакане по коридорите, въпреки че и за такъв вариант съм се подготвила. Тя като завеждащ хвърчи през цялото време.

П.с. ако вие любопитно ще разкажа и моето раждане преди 4 години. Simple Smile

Последна редакция: ср, 25 апр 2018, 12:33 от frozen_rs

# 530
Д-р Дачева не завежда отделение. Да не би да се бъркате с Жекова?
За избор на екип се ходи около месец преди раждането, за да се уговорите. Може да ходите там за запис на тонове. Аз също се бях насочила натам и ми обясниха подробно от отделението Simple Smile

# 531
  • София
Аз с д- р Жекова  се уговорих 10 дни преди да родя. Simple Smile нямах възможност по- рано.

# 532
Д-р Дачева не завежда отделение. Да не би да се бъркате с Жекова?
За избор на екип се ходи около месец преди раждането, за да се уговорите. Може да ходите там за запис на тонове. Аз също се бях насочила натам и ми обясниха подробно от отделението Simple Smile

Да. Жекова. Simple Smile   Вчера изчетох цялата тема и в бързината съм сменила имената. Да. Знам, че се ходи месец по-рано. Въпросът ми е по-скоро, по кое време на деня. Дали има значение да е на кабинета и просто да чакам по някое време да се  появи от някъде. Струва ми се неудобно да я дебна в коридора, а ми казаха, че  щом е за избор на екип няма нужда да се записва час.

# 533
  • София
Обадете й се по телефона и се уговорете. Как ще висите  и ще я чакате.

# 534
Извинявам се, не съм разбрала правилно. Аз и това попитах, че не ми се чакаше около 5 часа за това, но ми се сопна акушерката - "ами, отиваш и чакаш, какво ти е работа днес?"

Има жени, които се следят там, дано се включат, те по-добре знаят кога ще е по-лесно да я "хванете".

От влаченето ми по кабинети в годините съм установила следното - по-малко се чака без записан час, ако отдете в края на работния ден, а не преди или в началото му. Може и в този случай да важи Wink

# 535
Не съм раждала при Жекова, а при Дачева, но предполагам, че принципът е същият. Звъннах ѝ по телефона и тя ми каза кога е добре да отида, и съответно не съм чакала. Да отидеш ей така и да рискуваш да висиш в отделението половин ден, е безумие. Дори и да нямаш друга работа, защо пък да висиш там напразно?!

# 536
  • София
По принцип Жекова е цял ден там, всеки ден. Аз също отидох без час, като реших да се срещна с нея. Беше там и съм я чакала 10-15 мин.

# 537

А понеже те е следила и после и раждане при нея плаща ли за екип?

Да, платих си за екип, но аз бях секцио и предпочитах д-р Дачева да ми изроди бебето, защото я познавах.

# 538
Здравейте,
Търся д-р Василева. Някой да знае как мога да я намеря било то в болницата или ако има кабинет на друго място.

# 539
Доколкото знам д-р Василева е стажантка в окръжна и може да се намери само там на място, но ако става въпрос за следене на бременност или израждане не става, иначе е много мила и внимателна и аз исках да раждам при нея,но ми каза, че няма как да я избера.

Общи условия

Активация на акаунт