Имам още много примери. Тя е ЛЛ и педиатър (уж). Но нищо общо. Отделно кабинета е супер стар, мизерен и т.н.
Работи без часове и в повечето случаи доста се чака за преглед. Консултациите, обаче са с час, сравнително навреме се влиза. Кабинетът е един за всички.
Ако става дума за д-р Радица Алексовска - виждам, че голяма реклама й правят във Facebook, та дори и за нея се зачудих, защото така ми се иска да намеря някой непрехвален (съответно неояден), но добър и интелигентен млад доктор... Явно няма да стане
Ако става дума за д-р Радица Алексовска - виждам, че голяма реклама й правят във Facebook, та дори и за нея се зачудих, защото така ми се иска да намеря някой непрехвален (съответно неояден), но добър и интелигентен млад доктор... Явно няма да стане 
Това, че й нямам много доверие, се базира на един преглед на малкото ми дете, Александрова я нямаше тогава, при който от един поглед изкара, че има гъбички в устата, които естествено бяха отдадени на биберона, който според нея трябваше да махна на секундата, изписа ми разни мазила, с които да я мажа и т.н. А поводът за прегледа беше леко неразположение на детето + запушен нос + малко кашлица, която подозирах, че е от секретите, които се стичат назад, вместо напред в носа. Абсолютно не бях съгласна, че това са гъбички, така че след няколко дни отидох пак на преглед (уж за проследяване) при д-р Александрова, която я прегледа, потвърди каквото си мислех и аз, и дума не обели за каквито и да е гъбички. Та оттогава съм с особено мнение за д-р Алексовска. Но пък чувам и доста хвалби по неин адрес.