ВИП отделение към АГ болница Варна

• 1 014
  • 24
  •   1
Отговори
  • Варна
Добре дошли в новата тема!
Сайта на болницата
https://agvarna.bg/?page_id=12

Списък за раждане

Предишната тема:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1027879

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 11:29 от Daisy_D

# 1
Здравейте! Някой родил скоро секцио има ли? Може ли отзиви? Кога ви приеха, на предния или на същия ден? С каква упойка бяхте? Кога ви раздвижиха и кога ви дадоха бебето да е за постоянно при вас?
При кой доктор бяхте и колко заплатихте общо? Мерси!

# 2
Здравейте! Някой родил скоро секцио има ли? Може ли отзиви? Кога ви приеха, на предния или на същия ден? С каква упойка бяхте? Кога ви раздвижиха и кога ви дадоха бебето да е за постоянно при вас?
При кой доктор бяхте и колко заплатихте общо? Мерси!
Родих вчера близнаци с планово секцио към 11ч. Приема е на предния ден, упойка е спинална. Раздвижване казаха тази сутрин. Показаха ми ги веднага дори им направиха снимка до главата още на масата. Днес ще мога да ги видя ,кога ще ги дават не знам,защото са и по-мънички. Избора ми за екип за опреация беше д-р Мирчева/ тя ми следи и самата бременност/, работиха заедно с д-р Танев, а анестезиолог д-р Али. Относно заплащане като крайна сума не знам. Избор на екип е 900лв. Цена но стаите зависи от етажа ,аз избрах 7ми -140лв. на ден  доплащане-доколкото знам си сам и има климатик. Тъй като обаче всичко беше пълно при постъпването ,чак евентуално днес ще ме преместят там,тъй като първия ден намериха място на 6тия етаж,а вчера бях в реанимация след операцията. За момента съм доволна докторката и екипа бяха чудесни, до момента и сестри и акушерки са адски мили и отзивчиви.

# 3
  • Варна
Чудесно! Бързо възстановяване ти пожелавам. Ще съм благодарна като те изпишат да се включиш пак с финални думи- колко време стоя, заплащане, битови условия и отношение на екипа.

# 4
Честито! Живи и здрави!

Благодаря за информацията! Доктор Танев е страхотен специалист и Човек. 😍

# 5
Честито! Живи и здрави!

Благодаря за информацията! Доктор Танев е страхотен специалист и Човек. 😍
Благодаря Ви много❤️🙏Така е бяха страхотни целия екип и персонал ,с когото имах някакъв контакт.

# 6
  • Варна
Mira_7 Ако имаш възможност да се включиш с финални думи за престоя ти в АГ? Благодаря.

# 7
Mira_7 Ако имаш възможност да се включиш с финални думи за престоя ти в АГ? Благодаря.
Нас ни изписаха на 6тия ден от плановете секцио. Доколкото разбрах заради това ,че са малко по-малки и в началното се е наложило да постоят на палатка заради малко по-трудна адаптация и са по-мънички и стояхме 1 ден повече. Иначе мисля на 5тия ден изписват след секцио. Като цена 900лв. платих за избор на екип и 5 нощувки по 140лв. за ВИП стая на 7мия етаж. Там е приятно, 2 стаи споделят баня и тоалетна. Тоалетната е много тясничка, а в банята малко трудно се отича водата от душа, но не е проблем. Има си топла вода и климатик в стаята, телевизор работещ с жетони, кана за притоплене на вода, детска кошара и малко гардеробче. Доволна съм общо взето.
Опитах се да прикача снимки,надявам се съм успяла.

# 8
  • Варна
Благодаря за споделеното, за мен е много полезно, живот и здраве, февруари ще съм там и аз.

# 9
И аз благодаря за коментара и снимките. Живот и здраве към края на август и аз ще се включа с информация 🙂

# 10
  • Варна
Здравейте,АГ-то ми ме насочи  към Аг Варна (термин 09.12) ..днес бяхме там (по друга причина)..и ни казаха ,че списъка с необходимите неща щял да излезе Октомври(можело да има промяна) и днес видях този ..и да попитам документите за раждането ,всичките от АГ ли ги взимам ..или ми трябва нещо от личната..до колкото съм чувала ,личния лекар издава документите за постъпване (първа бременност ми е и за това не съм наясно )

# 11
Здравейте,АГ-то ми ме насочи  към Аг Варна (термин 09.12) ..днес бяхме там (по друга причина)..и ни казаха ,че списъка с необходимите неща щял да излезе Октомври(можело да има промяна) и днес видях този ..и да попитам документите за раждането ,всичките от АГ ли ги взимам ..или ми трябва нещо от личната..до колкото съм чувала ,личния лекар издава документите за постъпване (първа бременност ми е и за това не съм наясно )

Не знам къде се следиш - аз се следих и раждах в АГ. Всички документи за прием ми ги дадоха от АГ, когато влязох в 9 месец. От мен се искаше здравен картон, всичко в една папка най-отгоре в куфара и си готова.

# 12
  • Варна
Здравейте,АГ-то ми ме насочи  към Аг Варна (термин 09.12) ..днес бяхме там (по друга причина)..и ни казаха ,че списъка с необходимите неща щял да излезе Октомври(можело да има промяна) и днес видях този ..и да попитам документите за раждането ,всичките от АГ ли ги взимам ..или ми трябва нещо от личната..до колкото съм чувала ,личния лекар издава документите за постъпване (първа бременност ми е и за това не съм наясно )

Не знам къде се следиш - аз се следих и раждах в АГ. Всички документи за прием ми ги дадоха от АГ, когато влязох в 9 месец. От мен се искаше здравен картон, всичко в една папка най-отгоре в куфара и си готова.

Благодаря,следя се в момента в Шумен Blush

# 13
Здравейте! Понеже ми казаха, че няма свиждания, има ли на кого да оставиш бебчето и да слезеш до входа на болницата?

# 14
Моето дете оставях при момичето в съседната стая, после тя на мен нейното и така успявахме да слезем до долу.

Общи условия

Активация на акаунт