ВИП отделение към АГ болница Варна

• 6 727
  • 122
  •   1
Отговори
# 120
Аз родих преди 20 дни. Секциото ми беше сутринта, след това прекарах целия ден и нощ в реанимация и на следващата сутрин ме раздвижиха. Бебето се примолих да ми го донесат да го видя следобед в деня на операцията, а вече за постоянно ме попитаха още сутринта след раздижването дали си го искам или ако искам могат да го оставят за още една нощ, но аз си го поисках веднага. Та още от сутринта беше при мен.

# 121
И при мен го доведоха сутринта, след като ме проведоха от реанимацията в стаята. Накъде около 10ч. Аз дори малко се изненадах и помислих че го носят само да го видя......но остана при мен.

# 122
Ще споделя и мнение относно "ВИП" етажа. Раждах края на декември секцио при д-р Мирчева. Докторката е страхотна, много бързо се възстанових след операцията и общо взето до тук ми свършват позитивите. Деня след операцията ме раздвижиха - което се изразяваше в това да ми донесат един стол с който ме оставиха в стаята и ми казаха да вървя... На другия ден не се чувствах добре изобщо и не бях в състояние да ми донесат бебето. На третия ден ми го оставиха в стаята следобед и само ме питаха дали ще кърмя или ще е на АМ, казах че искам да кърмя и това беше всичко(нито аз, нито те знаеха дали имам кърма, просто това ми беше желанието, и никой разбира се не провери). Тук искам да вметна че аз не съм ходила на консултации и като цяло не съм запозната с процеса добре. Имах късмет че първото хранене се получи, но второто не се справих, а АМ никой не ми носеше. Вече беше настъпила нощната смяна, едно лутане докато намеря сестра ... обясних си проблема, оказа се че са забравили да носят мляко за бебето ... чудесно нали Вип етаж Simple Smile .
Аз съм човек с доста алергии и затова болкоуспокояващото беше по-различно и не ми се слагаше постоянно. На следващия ден помолих да ми сложат и ми казаха че ще кажат на вечерната сестра тъй като е по-добре вечер, разбира се никой не се появи. Имах лош късмет с вечерната сестра, беше изключително незаинтересована жена, и аз като по-притенсителен човек изпитах големи затруднения в комуникацията с нея. Като цяло отношението беше несъществуващо, очаквах че когато се плати за този безмислено етаж, ще ми бъде оказана помощ и ще ми се дават насоки. Сутрин идваше докторката да ми натиска корема за да провери как върви възстановяването и анестезиолога ми проявяваше алергията. Не знам аз ли имах нереални очаквания или наистина персонала там просто е под всякаква критика. Не мога да генерализирам всички, има и любезни сестри, но определено в по-голямата си част е трудно да се говори с тях.

Общи условия

Активация на акаунт