ВИП отделение към АГ болница Варна

• 6 744
  • 122
  •   1
Отговори
# 105
Не е много за тук въпросът ми, но се чудих къде да го задам. Става въпрос за записването на детето, имаме сключен брак.  Двамата ли го записваме? Или може само единия? Ако някой е наясно Simple Smile ако ли не се чудя къде да питам - на регистратура в Аг?

# 106
  • Варна
Не е много за тук въпросът ми, но се чудих къде да го задам. Става въпрос за записването на детето, имаме сключен брак.  Двамата ли го записваме? Или може само единия? Ако някой е наясно Simple Smile ако ли не се чудя къде да питам - на регистратура в Аг?
Може само бащата да отиде да го запише. Става в делничен ден още на влизане в АГ в ляво има едно гише. Там. Иначе на регистратура да питате пак ще ви обяснят.

# 107
Благодаря, Daisy_D. Значи ще оставя на него това 🤭🤭

# 108
  • Варна
Благодаря, Daisy_D. Значи ще оставя на него това 🤭🤭
Аз за по- сигурно слязох с таткото. Работа за 10 минути е. Жената е много мила и отзивчива всичко ще му обясни. После след около седмица се ходи в голяма община да се вземе Акта за раждане.

# 109
Аз да попитам, понеже настаняването е от предния ден.
Може ли в този ден в който е настаняването вечерта да се излиза долу, ако някой дойде да ни види?
Т.е това е вечерта в която нито още е минало раждането, нито сме с бебе, но не знам дали пускат да се излиза от сградата.

# 110
Аз да попитам, понеже настаняването е от предния ден.
Може ли в този ден в който е настаняването вечерта да се излиза долу, ако някой дойде да ни види?
Т.е това е вечерта в която нито още е минало раждането, нито сме с бебе, но не знам дали пускат да се излиза от сградата.

Нямаше проблем преди 2 години, но си на тонове сравнително често, може би трябва да се уговориш акушерките, кога може да слезеш.

# 111
Има вечерни тонове, може да попиташ кога ще ти ги правят, за да си планираш кога да слезеш до долу.
Моите бяха около 21ч

# 112
А знаете ли дали ако си на Вип етажа се допускат посетители?
Аз януари бях в АГ да ми правят една манипулация и чух портиерката да казва на двама бащи да се качват към 7 етаж.

# 113
А знаете ли дали ако си на Вип етажа се допускат посетители?
Аз януари бях в АГ да ми правят една манипулация и чух портиерката да казва на двама бащи да се качват към 7 етаж.
Началото на Юли 2024 ,когато раждах не можеше да се качват горе,за сега не знам.

# 114
  • Варна
Тази седмица на отворените врати казаха, че не може. Дали е така, ще разбера месец май.

# 115
Може да се качи в деня на раждането, ако заявите присъствие на бащата, срещу 150лв.
На втория ден като бях там, чух акушерките да казват "пуснете татковците да вземат багажа на изписаните". Явно някои дни ако има много багаж, може би пускат до 7ет да си вземат багажа при изписване.

# 116
Здравейте, момичета! Някоя от вас наскоро ползвала ли е допълнителната платена "екстра" бащата да види бебето след раждането? Бихте ли споделили в какво реално се състои, струва ли си или е по-скоро разочарование и загуба на пари?
Благодаря! Simple Smile

# 117
Здравей, ще се включа прясно, днес се възползвахме от тази "екстра". Възможнс е само ако си на 7ет. В случая бях секцио и случаят е следния:
По време ма приема казах, че искаме да го ползваме като опция, но май няма значение.
Вечерта след приема питаш за график коя поред операция си. Аз бях за 8.30ч, таткото заплати към 7.40ч такса, качи се горе в стаята при мен и така повече от половин час. После мен ме вкараха в операционна, а той остана със сестрите на етаж. Докато вадят бебето, бсщата го обличат стерилно и му го носят, едно 10-15мин беше при него, мерили го-ръст, килограми, снимали го с бебето. След това донесоха бебето при мен в операционната да го видя и аз + да ни снимат. После взеха бебето, мен ме довършиха и вкараха в реанимация, където извикаха бащата да постои 5мин с мен. За нас си струваше, таткото поне успя да го гушка, преди операцията да ме успокои, в реанимация да види веднага, че съм добре, а не вкъщи да се чуди какво се случва.

# 118
Честито бебе! Ще се радвам да споделите кога ви раздвижиха след операцията и ви преместиха в отделна стая. В едно от предните мнения бяха споделили, че бебето го дават на следващия ден за постоянно при вас (ако всичко е наред) - ако може да споделите и като цяло впечатления.

# 119
  • Варна
Честито бебе! Ще се радвам да споделите кога ви раздвижиха след операцията и ви преместиха в отделна стая. В едно от предните мнения бяха споделили, че бебето го дават на следващия ден за постоянно при вас (ако всичко е наред) - ако може да споделите и като цяло впечатления.
аз родих януари. Раздвижиха ме на следващия ден на сутринта, а бебето ми го донесоха следобед и беше постоянно при мен

Общи условия

Активация на акаунт