Педиатрите във Варна - 4

• 76 361
  • 453
  •   1
Отговори
# 270
Някой има ли мнение за Д-р Наталия Симонска? Преглежда във Валем. Тъй като предстои да се роди голямата радост, вече търсим и педиатър. Снощи се сетих за Симонска, защото съм и виждала графика като ходя при моята. И също така защото хем се занимава с хомеопатия, хем с традиционна медицина. Мисля че, е добра комбинация за малко бебче. Не ми се иска още от самото начало да го тъпча с антибиотици и химии, все пак ще е крехък организъм. Бих записала мъника при моята, но е възрастна и с бастунче ходи. Домашно посещение при нас след раждането ще и е трудно-последен етаж, липса на асансьор...  Ако някой има впечатления за Симонска ще съм много благодарна! Или примерно някъде по центъра, пак в близост до този район, ако някой знае друг педиатър/хомеопат да препоръча? И още няколко въпроса... Трябва ли предварително преди бебето да се роди да ходя при избрания лекар да записвам или да предупреждавам, че ще записвам бебче? Наложително ли е да се прехвърлям при лекаря на бебето или няма значение?

# 271
Моя го записах при Карова във Валем. Тя приема бебенца, може да се срещнете с нея ,ако искате.
Някой има ли мнение за Д-р Наталия Симонска? Преглежда във Валем. Тъй като предстои да се роди голямата радост, вече търсим и педиатър. Снощи се сетих за Симонска, защото съм и виждала графика като ходя при моята. И също така защото хем се занимава с хомеопатия, хем с традиционна медицина. Мисля че, е добра комбинация за малко бебче. Не ми се иска още от самото начало да го тъпча с антибиотици и химии, все пак ще е крехък организъм. Бих записала мъника при моята, но е възрастна и с бастунче ходи. Домашно посещение при нас след раждането ще и е трудно-последен етаж, липса на асансьор...  Ако някой има впечатления за Симонска ще съм много благодарна! Или примерно някъде по центъра, пак в близост до този район, ако някой знае друг педиатър/хомеопат да препоръча? И още няколко въпроса... Трябва ли предварително преди бебето да се роди да ходя при избрания лекар да записвам или да предупреждавам, че ще записвам бебче? Наложително ли е да се прехвърлям при лекаря на бебето или няма значение?

# 272
Моя го записах при Карова във Валем. Тя приема бебенца, може да се срещнете с нея ,ако искате.

Карова ми е личната на мен Simple Smile Изключително много съм доволна от нея. От друг град съм и като нямах още ЛЛ тук съм ходила при нея и ми се иска и бебчето да запиша там, но стълби до 4ти етаж не ми се иска да я мъча. Sad Не знам дали Карова ще се съгласи и дали има вариант аз да отида с бебчето при нея след раждането. И се сетих за Симонска, че същия кабинет са и всеки път гледах налепените неща на вратата.

# 273
  • В центъра на моретата
Здравейте , търся мнение за Д-р Цветолина Радкова . Тя общопрактикуващ, педиатър или и двете е ? Ако запиша бебето, трябва ли и аз да се прехвърля при нея ? Ще се радвам ако някой предложи общопрактикуващ педиатър в района на окръжна , исками се да не бърза с антибиотика .
Д-р Мариета Драганова с кой Лл работи ?

Дъщеря ми е записана при д-р Цветолина Радкова. Тя е ОПЛ и педиатър. Не е необходимо да се прехвърляте и Вие при нея, ако запишете детето. Има доста пациенти. Не дава часове - като се наложи се отива и се чака. Даже и сега в пандемията ми се наложи да водя дъщеря ми - беше някакъв ужас. Да не говорим, че работи в ДКЦ и на целия етаж са само GP-та и е пълно с всякакви болни. Уж направиха зелен коридор за бебета и възрастни хора, ама като ходих в такъв ден, беше пълно с кашлящи и видимо болни хора. Даже лекарката коментира, че в такова състояни не им е мястото там...

# 274
  • Варна
babymonkey,
говорѝ с Карова първо. Уникален лекар, уникален! Ако ти откаже тогава търсѝ друг вариант.

# 275

Карова ми е личната на мен Simple Smile Изключително много съм доволна от нея. От друг град съм и като нямах още ЛЛ тук съм ходила при нея и ми се иска и бебчето да запиша там, но стълби до 4ти етаж не ми се иска да я мъча. Sad Не знам дали Карова ще се съгласи и дали има вариант аз да отида с бебчето при нея след раждането. И се сетих за Симонска, че същия кабинет са и всеки път гледах налепените неща на вратата.

При мен не дойде на първа консултация вкъщи. Бях под карантина (нищо ,че имах отрицателен ПСР, това е друга тема) и се разбрахме по-добре да не идва и се чухме по телефона, прочетох и епикризата на бебето и тя ми обясни всичко подробно. Сега след 3 дни ще се ходи на първа консултация.

# 276
Минавам да споделя отзив за 2 лекарки, с които се сблъскахме днес.
1- Д-р Грънчарова, детски пулмолог. Звъня и в 9ч и обяснявам, че ЛЛ ни праща спвшно при нея, защото детето е на 1.5г, със спазъм, бронхиолит и трябва да се започне лечение веднага. Тя ме прекъсна по средата, да ми каже че по ЗК няма да ни приеме. Започвам да обяснявам, че детето е много зле и ще си платим за прегледа, при което тя отново ми обяснява, че зле или не, по ЗК няма какво да направи. Не дочака да чуе, че ще платим, а и аз вече се бях отказала от тази “лекарка”.
2 д-р Мариела Ялназова - преглежда в спешен и неотложен кабинет. Думи нямам да изкажа благодарността и адмирациите си към нея. Младо момиче, явно харесва работата си, прегледа детето обстойно, изписа му всичко необходимо, даде предписания кое как да проследим и въпреки, че утре е събота, пое ангажимент да го види отново.
Надявам се отзива да е полезен

# 277
Къде преглежда др 2?
Минавам да споделя отзив за 2 лекарки, с които се сблъскахме днес.
1- Д-р Грънчарова, детски пулмолог. Звъня и в 9ч и обяснявам, че ЛЛ ни праща спвшно при нея, защото детето е на 1.5г, със спазъм, бронхиолит и трябва да се започне лечение веднага. Тя ме прекъсна по средата, да ми каже че по ЗК няма да ни приеме. Започвам да обяснявам, че детето е много зле и ще си платим за прегледа, при което тя отново ми обяснява, че зле или не, по ЗК няма какво да направи. Не дочака да чуе, че ще платим, а и аз вече се бях отказала от тази “лекарка”.
2 д-р Мариела Ялназова - преглежда в спешен и неотложен кабинет. Думи нямам да изкажа благодарността и адмирациите си към нея. Младо момиче, явно харесва работата си, прегледа детето обстойно, изписа му всичко необходимо, даде предписания кое как да проследим и въпреки, че утре е събота, пое ангажимент да го види отново.
Надявам се отзива да е полезен

# 278
Не съм сигурна дали има собствен кабинет, ще попитам. Със сигурност дава дежурства в спешното и неотложния кабинет в окръжна

# 279
  • Варна
Здравейте! Предстои ни избор на педиатър за нашето бебе и се интересувам от д-р Карова, тя работи във Валем така ли, не я откривам на техния сайт?
Също така д-р Харитонова от Medical Life, ме интересува тъй като е само педиатър, трябва да се търси и отделно личен лекар, за направления? Правилно ли съм разбрала?

# 280
  • Варна
Д-р Карова има кабинет в МЦ Валем, да. Понеделник, сряда и петък от 15 до 18 часа, вторник и четвъртък от 9 до 12. Силно я препоръчвам. Беше ЛЛ само на малкия, в момента цялото семейство сме при нея. Огромно доверие ѝ имам, дано да практикува още дълги години.

# 281
Да, ние сме при др. Харитонова. Взимаме направления от ЛЛ Simple Smile

# 282
Аз съм записала моето бебче при Карова. Много съм доволна до момента, доста адекватно ми подходи в ситуация с детето, прати ни при специалист директно, не ни е разкарвала да се прави на интересна за направления, дали може или не може. Консултациите са доста добре. Преглежда детето много обстойно. Ако не си вдигне телефона от първия път, вдига го от втория. Детето много я харесва, всеки път се смее.

# 283
Момичета имате ли впечатление от др. Събева или др. Александрова от ДкЦ на Терапията? Препоръчаха ми ги, но все още не съм звъняла да питам дали приемат нови пациенти.

# 284
Здравейте
Предстои ми избор на педиатър
Но се интересувам, дали може да ми препоръчате някой. Имам проблеми със щитовидната железа пия високи дози и  ендокринолога ми ме посъветва да споделя информацията с педиатъра.
Разглеждам сайтове, но не мога сякаш да открия подходящия.
Ще съм благодарна, ми препоръчате някой.
Хубав ден.

Общи условия

Активация на акаунт