Педиатрите във Варна - 4

• 75 860
  • 446
  •   1
Отговори
# 435
Моля за мнение за Д-р Тошка Атанасова.

# 436
В никакъв случай! Тя не е педиатър, а е личен лекар, но проблема не е в това.
Преди години беше наш личен лекар. Въобще не ни лекуваше адекватно. Махленско поведение, говори за политика нон стоп, овиква чакащите, пуши в кабинета си. Отказа ми, когато отидох при нея да поискам направление за АГ за потвърждение на бременност. Било рано, въпреки че знаеше предходните ми проблеми. По ковид, когато имаше пср по НЗОК с триста зора я убедихме да ни даде, пак по време на бременността. Когато се роди бебето се записахме на друго място, всички дружно. Не бих доверила здравето на детето си.

# 437
Навсякъде пише, че е и педиатър

# 438
# 439
И аз това се зачудих. Никъде не пише да е педиатър. Вероятно защото по фейсбук групите (и не само) често "педи" се нарича личния лекар.

# 440
Много хора по групите писаха, че им е личен лекар и педиатър за децата  от години ,когато питах за нея. Има и много добри отзиви. Мъжът ми кара такси и я е карал скоро,самата  тя му е казала, че е личен лекар и педиатър.

# 441
Личен лекар и педиатър са две различни неща. Няма как да е И двете.
Най вероятно е ЛЛ, който води детска консултация, слага ваксини и т.н. Но това не е педиатър.

# 442
Личен лекар и педиатър са две различни неща. Няма как да е И двете.
Най вероятно е ЛЛ, който води детска консултация, слага ваксини и т.н. Но това не е педиатър.
Много добре знам, че са две различни неща. Не е вярно, че няма как да е и двете. Има лични лекари, които имат и втора специалност Педиатър и могат да бъдат и двете. За жалост са по-малко и много от тях не приемат нови пациенти. По принцип личните лекари слагат ваксини. Ако нямат специалност педиатър, дават направление, когато родителят иска да заведе детето си на педиатър. Но, ако са и двете е много по-добре, защото не се налага да се обикалят кабинетите.

# 443
Дайте пример за такъв лекар със специалност педиатрия, който практикува като ЛЛ.

# 444
  • Deutschland/HE
Д-р Ваня Александрова, в ДКЦто на Терапията и беше кабинета.

# 445
Д-р Павлина Темнялова-Лозанова

# 446
Има такива с две специалности - да. Д-р Атанасова не е от тях.

Общи условия

Активация на акаунт