Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 7 част

• 116 132
  • 812
  •   1
Отговори
# 585
На отворените врати ни показаха вип стаи от 5ия етаж и наистина не бяха зле, но аз говоря за самостоятелния вип на 2ри етаж.

# 586
Не мисля, че съм от хората, които преувеличават, но не мога да нарека тези условия вип. Да, нормални са, но не и вип. При нас имаше откъртени части от стените, нощните шкафчета бяха пред разпад и в хладилника имаше мухъл. Банята беше със счупен душ и без решетка на сифона.

Пак казвам, че условията са абсолютно достатъчни. Но седмица преди раждането бях в патологията на 6тия етаж. Там е правен ремонт наскоро и условията са страхотни. Ако сравним 5тия с 6тия, то думата мизерно е точно използвана за вип стаите.

# 587
  • София
Бях във вип стая на 5тия ет. Като цяло не съм очарована. Санитарката всяка сутрин минаваше с парцала, но имаше памуци и салфетки които не бяха от мен. Има какво да се желае за цените които са в момента. Иначе да, нормални условия са си. Съгласна съм с schnappsyy. А за къпането и миенето си оставях бебето в кошчето  докато се намокря. Така или иначе ме беше шубе да мокря лепенката (бях секцио), а и стаята беше сигурно 7-8 квадрата и с 2 крачки стигах от банята до креватчето Simple Smile 

# 588
По отношение на избора на акушерски пост - коя акушерка бихте препоръчали? Може да ми препоръчате и на лично съобщение.
Когато е избрана само акушерка, дежурният ли лекар се включва, когато се наложи?

# 589
  • София
По отношение на избора на акушерски пост - коя акушерка бихте препоръчали? Може да ми препоръчате и на лично съобщение.
Когато е избрана само акушерка, дежурният ли лекар се включва, когато се наложи?
Само за Белишка съм чела, че я избират. Симпатична жена е. Майките са доволни. Второто ми раждане беше с екип. В екипа на д-р Киров е Теодора Костова. Страхотна е. Беше много мила, внимателна, обясняваше ми във всяка секунда какво ми прави. Имах прекрасно раждане благодаренуе на д-р Кирив и акушерка Костова.

# 590
За доктор Киров съм чувала редица хубави неща, но разбрах, че вече не прави поема планирани раждания. Ако някой има друга информация ще се радвам да сподели.

# 591
  • София
За доктор Киров съм чувала редица хубави неща, но разбрах, че вече не прави поема планирани раждания. Ако някой има друга информация ще се радвам да сподели.
Аз раждах октомври 2015г. Тук в темата се обсъждаше, че е поемал раждания. Даже една жена беше родила секцио, което искрено ме изненада. Аз през юли-август ще се опитам да го избера, ако ми откаже ще мисля вариант В.

# 592
Знаете ли, ако пропусна двата безплатни прегледа, които ми се полагат след раждането, ако искам да отида на контролен преглед след това в болницата ли трябва да отида или да запиша час за АГ в медицинския център (разбира се платен преглед)?

# 593
Знаете ли, ако пропусна двата безплатни прегледа, които ми се полагат след раждането, ако искам да отида на контролен преглед след това в болницата ли трябва да отида или да запиша час за АГ в медицинския център (разбира се платен преглед)?

До колкото съм запозната, всяка родилка има право на 2 контролни прегледа при наблюдаващия бременността, но в рамките на 42 дни от деня на раждането! Аз ходих в Тина Киркова на един от полагащите се 2 прегледа след раждането, но отказаха да ме прегледат, защото все още имах кървене. Да не говорим, че чаках 2 часа, за да ме приемат и да ми кажат това, въпреки че ме питаха защо чакам много преди да ме приемат... Преди мен бяха поканени за преглед няколко жени, които  дойдоха след мен, но се познаваха с лица от болницата. Няма как да не изразя отрицателно мнение по този въпрос, а именно да се прережда родилка и кърмачка от лица, които имат “връзки” в болницата...

# 594

Аз раждах с избор на акушерски пост Ева Белишка. Не мога да си представя по-нормално, естествено и хубаво раждане от това и то в държавна болница. Горещо я препоръчвам!

Последна редакция: пт, 13 апр 2018, 06:12 от Bossy_Girl

# 595

По втория въпрос - да, дежурният лекар се включва при необходимост. При мен се наложи да дойде за един шев от спонтанно разкъсване.

# 596

До колкото съм запозната, всяка родилка има право на 2 контролни прегледа при наблюдаващия бременността, но в рамките на 42 дни от деня на раждането! Аз ходих в Тина Киркова на един от полагащите се 2 прегледа след раждането, но отказаха да ме прегледат, защото все още имах кървене. Да не говорим, че чаках 2 часа, за да ме приемат и да ми кажат това, въпреки че ме питаха защо чакам много преди да ме приемат... Преди мен бяха поканени за преглед няколко жени, които  дойдоха след мен, но се познаваха с лица от болницата. Няма как да не изразя отрицателно мнение по този въпрос, а именно да се прережда родилка и кърмачка от лица, които имат “връзки” в болницата...

Значи не съм изгубила нищо, че не съм отишла и даже щях да загубя, ако бях отишла. На мен часовете, които ми бяха запазили за прегледа бяха 20на дни след раждането. Що за болница дава толкова ранна дата и след това те пращат вкъщи, защото кървиш още? Еми, нормално е да кървиш, трябва по-добре да си преценяват нещата... Както и да е, въпросът ми беше дали сега (след като нямам кървене) да отида на преглед в самата болница или може при който и да е АГ?

# 597

До колкото съм запозната, всяка родилка има право на 2 контролни прегледа при наблюдаващия бременността, но в рамките на 42 дни от деня на раждането! Аз ходих в Тина Киркова на един от полагащите се 2 прегледа след раждането, но отказаха да ме прегледат, защото все още имах кървене. Да не говорим, че чаках 2 часа, за да ме приемат и да ми кажат това, въпреки че ме питаха защо чакам много преди да ме приемат... Преди мен бяха поканени за преглед няколко жени, които  дойдоха след мен, но се познаваха с лица от болницата. Няма как да не изразя отрицателно мнение по този въпрос, а именно да се прережда родилка и кърмачка от лица, които имат “връзки” в болницата...

Значи не съм изгубила нищо, че не съм отишла и даже щях да загубя, ако бях отишла. На мен часовете, които ми бяха запазили за прегледа бяха 20на дни след раждането. Що за болница дава толкова ранна дата и след това те пращат вкъщи, защото кървиш още? Еми, нормално е да кървиш, трябва по-добре да си преценяват нещата... Както и да е, въпросът ми беше дали сега (след като нямам кървене) да отида на преглед в самата болница или може при който и да е АГ?

Аз бих се доверила повече на този, който ми е наблюдавал бременността. В моя случай това е гинеколог, който посещавам от много години и на който имам пълно доверие.

# 598
Аз също имам доверие на седящи ме АГ и си бях при него на преглед, след раждането.
Бях убедена, че с кървене ще ме върнат(от Тина Киркова) , е явно си е точно така!

# 599
Ами аз се следях при лекар в Тина Киркова и да си призная изгубих доверието си към него след раждането. От друга страна пък как да отида при друг лекар, който не знае нищо за бременността ми.

Общи условия

Активация на акаунт