Звездни компромати - 319 част

• 105 183
  • 750
  •   1
Отговори
# 330

Да ама от как стана Кейтлин  жена веднага стана много лансиран   Wink
печелившо е да си жена в таз фамилия !

В книгата на Шон Смит за Ким една жена от нейното градче му споделила: "В тяхното семейство без вагина не може да се улови нищо. Брус е разбрал това..."

# 331
Тази игра "Прахосницата"  малката я получи като подарък от баба си. Забавно й е, нещо като монополи с много събиране и изваждане.  Peace Не виждам нищо лошо.

Децата на Джей Ло:
https://www.instagram.com/p/BR9c4J4gVCR/?taken-by=jlo

# 332
Парис е красавица! Heart Eyes
На Кейтлин ръцете са плашещи... Confused

# 333
Тази игра аз я играя всеки месец, но само с изваждане  Simple Smile

Бабата я виждам за първи път, чудесна фигура, но в лице не ми допада - много пипана изглежда.

# 334
Аз отворих скритата снимка на бабата и мислех ,че е Райна..

# 335
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Икони в бяло
http://en.vogue.fr/wedding/inspiration/diaporama/icons-in-white/14732

Роберто Боле
https://www.instagram.com/p/BSZUSV9jwVi/

# 336
Бабата има уникален стил за моя вкус. Много стилна и поддържана дама.Не ми харесва в лице.

# 337
  • Mediterraneo
О, да, тая баба и аз я помня от темата за носталгията. Изобщо не мисля, че е нещо особено, да, в тялото е много запазена, поддържа се слаба, но  с пластичните намеси по лицето, а може и по тялото да има, е прекалила и прилича на остаряла кифла. Пък и жена на близо 50г. с такова лигаво държание Stop

Превтасала кифла е! Отвратителна ми е.

# 338
  • Варна
Бабата има уникален стил за моя вкус. Много стилна и поддържана дама.Не ми харесва в лице.
+1
Стил и дрехи, аксесоари, много по мой вкус.

# 339
Преди малко случайно попаднах на интервю на Мария за ТВ Планета и  наистина са били разделени с Гущеров. Явно не са се и чували скоро, защото като я питаха дали той е дал такова негативно за нея интервю (бяхте го споделили в темата преди време) , тя измърмори, че се е надява да не истина, в противен случай би съжалявала за времето прекарано с него. Grinning Разбира се не пропусна да се похвали за "успешната" си кариера и т.н.
ЗАВИЖДАЙТЕ! Марчето пускала хит след хит, а пък ние не сме разбрали.. hahaha

# 340
Скрит текст:
Не съм фенка на Николета, това имах предвид, но може би не сме се разбрали.

Вие разлика между такива, които пътуват и опознават други култури и такива, които просто отсядат в хотели в различни географски точки, правите ли? Аз харесвам хора, които искат да се самоусъвършенстват с всеки изминал ден, независимо дали това ще стане, като научат нов език, опознаят нова култура, прочетат нова книга, сдобият се с ново умение и т.н.. Плиткоумни нарциси, които се имат за съвършени и си мислят, че всеки друг на тази планета им завижда, не само не харесвам, но и се стремя да държа далеч от себе си.

Дакота Джонсън
Белла Хадид в Мексико
Орландо Блум
Парис Джeксън
Ким и нейния гримьор Марио

# 341
На Дакота спешно и трябва фитнес програма!
Орландо е такъв селинджър, че има вид на средно статистически български овчар ooooh!
Парис, повтарям се, прекрасна... Ще си оставя и аз такива корени Mr. Green
Ким да не види нещо от Николета! Mr. Green Mr. Green

# 342
Сега в "Капките" видях дъщерята на Никола Гюзелев - Адриана.
Много красиво и чаровно момиче, не я бях виждала, но съм страшно впечатлена.

# 343
  • До морето

Орландо е такъв селинджър, че има вид на средно статистически български овчар ooooh!

hahaha hahaha hahaha Овчар каза  hahaha hahaha hahaha

Бижу, мисля че те обичам  Hug

# 344
Бижу, мисля че те обичам  Hug
Ми... добре е човек да е сигурен когато изрича такива съдбоносни слова и да носи отговорност за тях! Rolling Eyes
Скрит текст:
Joy Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт