Звездни компромати - 319 част

• 105 152
  • 750
  •   1
Отговори
# 375
От снощи Лепа Брена
Скрит текст:

Няколко пъти оператор приближи камерата до нея и изобщо кожата й не е такава  Laughing Направо им се възхищавам как успяват така да си обработват снимките, аз не мога  Laughing

Естествено, че кожата и не е такава. Използвала е филтър. Пълно е такива приложения, много са лесни за използване.

# 376
С Лепа Брена си приличаме Mr. Green И моите вежди вече са направени, ама са по-хубави и изглеждат по-истински. Зъбите ми не са изкуствени, цвета на косата ми е по-интересен... Абе, по-готина съм даже с филтър! Stuck Out Tongue Winking Eye  Joy
Дано не се задавят много хора. Whistling
 hahaha

# 377
Амал и Джордж
Скрит текст:

# 378
  • София
Амал още малко ще вземе да ги роди тия близнаци, а коремът й е като на бременна с едно дете в 6-ти месец.   Grinning Други какви каци стават, тя дори бузки не е заформила. Блазе й.

# 379
Преди цирковете на Бионсето, сякаш не обръщахме толкова внимание на бременеещите знаменитости. Не е задължително да се окръгли яко, но наистина Амал грам не заглади косъма  Laughing

# 380
  • Бургас
Тъкмо се радвах на хубавата бременееща Амал,колко е естествена и Тити ме подсети за онези грозни,кичозни и безумни снимки на Бионсето. Mr. Green

# 381
Преди цирковете на Бионсето, сякаш не обръщахме толкова внимание на бременеещите знаменитости. Не е задължително да се окръгли яко, но наистина Амал грам не заглади косъма  Laughing

Имам позната изкара подобна бременност с близнаци..последните месеци качи малко повече и то само на корем.. Родиха се нормални деца..

Амал преди 5 седмици, понаедряла ми се срува иначе на мен.. предвид колко е финна..
https://www.instagram.com/p/BQ6drpug6Vd/?taken-by=amalclooney
Ева Лонгория
https://www.instagram.com/p/BSdjTRbgxOn/?taken-by=evalongoria
Кристи Търлингтън
https://www.instagram.com/p/BSdBHYpF1K3auetO4FoOFTlGqufvoRQUFRme … ken-by=gossipsoff

# 382
Лепа  Брена под носа изглеждаше по- набръчкана.

# 383
  • София
Амал хич не ме интересува колко и каква е бременна. не ми харесва тази жена и това си е.

много искам Евата бременна. че е грехота Wink

а Кристи Т. ми е една от абсолютните красавици любимки евър Heart Eyes

# 384
slavka70, не беше нарочно, ама г-жа Жей Зи остави сериозен отпечатък в съзнанието ми, особено последното фотоизвращение Joy
Струва ми се, че Лонгория скоро ще сподели нещо хубаво  Heart Eyes

# 385
много искам Евата бременна. че е грехота Wink
Четох, че няма такова намерение, освен ако не е размислила напоследък.

# 386
Брена ми е симпатична от време оно. Здрава, висока, хубава жена. Май бях писала, че поведението ѝ се е променило коренно с годините. Като беше млада, излизаше на сцената по шорти и яхнала през врата един от оркестъра. Сега е дама.

# 387
  • Пловдив
Пике се похвали със задните части на Шакира
То си е за хвалене Simple Smile Аз по принцип съм й голям фен, всичко в нея харесвам.

# 388
Брена ми е симпатична от време оно. Здрава, висока, хубава жена. Май бях писала, че поведението ѝ се е променило коренно с годините. Като беше млада, излизаше на сцената по шорти и яхнала през врата един от оркестъра. Сега е дама.
Е ,то остава и на тия години да го прави😁😁😁

# 389
  • София
Албена Михова и тя ли се е обезобразила в лицето, или повредата е моя телевизор? В момента при Гала. Да е напълняла, не е щото скоро я видях, в тялото си беше същата. Сега очите и' и устните - цепки.

Албена е надебеляла и то доста. Laughing http://lifebg.net/179873/

Аз нея слаба не я помня Rolling Eyes

Снимката на Мелания ми харесва, но това е защото я харесвам нея самата.
Не знам защо, тъй като не съм фен на малки очички и тънки устни, но ето на нея я харесвам.

Джей Ло напоследък хич не ми допада как се облича.

Общи условия

Активация на акаунт