Звездни компромати - 319 част

• 105 136
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
  • където ми харесва
Снимката на ДесиСлава е колаж.
Гледах предаването и такова вдигане на роклята нямаше.

# 451
  • София
Аз също съм изненадана за Десислава. Щях да забележа, ако е имало подобна издънка.  Grinning

# 452
Не познавам Иван (само сме били няколко пъти в обща компания) , но Андрей е много готин човек. Дори и в медийния му образ не разбирам какво толкова не му харесват хората...

# 453
Андрей и на мен ми е симпатичен. Жалко, че е още ерген! Какво чака това момче...

# 454
От Ирина винаги ми лъха на пошлост.

Анистън и Теру ги харесвам като двойка.

Според моята приятелка, Чарлийз наистина е напълняла, но била много красива в лице.

Хю Джакмън

Памела

Джина Родригез

Бекъм

Даян Крюгер и Оливия Палермо

Лонгория

Наоми Уотс и Брук Шийлдс

Алба

# 455
Аз също съм изненадана за Десислава. Щях да забележа, ако е имало подобна издънка.  Grinning
В интерес на истината на мен ми се стори също, че е без гащи в един момент /не в този показания, а в друго кълчене преди това/, но тогава си помислих, че сигурно аз не съм видяла правилно, че едва ли ще излезе така на сцената  Laughing. Затова си я гледах докрай, за да видя дали ще видя пак и видях, че все пак има гащи на края на изпълнението си.

Последна редакция: ср, 05 апр 2017, 15:08 от pepi_r

# 456
Никога не съм била фен на Иван и Андрей, но Иван особено ми опротивя покрай развода им с Вихра и помията, която избълва срещу нея - адски грозно поведение. След като стана възвишен с Ирина, ми изглежда като зомбиран.
В тази връзка, Андрей ми стана далеч по-симпатичен  Laughing

На мен пък този Андрей ми е супер антипатичен - един такъв нервен и припрян все, а Иван ми е по-сладък и смешен.  Grinning

# 457
  • Благоевград
Интервюто на Марчето, за което спомена съфорумка преди няколко дни
Скрит текст:
Мария споделя, че се надява много хора да намерят себе си в песента “Болна тема си за мен”, а парчето да се превърне в любимо на всички. За нея самата това е една от най-любимите й песни.

Признава, че е много горда с това, което са успели да направят с целия екип. Всичко е било плод на едномесечна подготовка и много труд, за да бъдат изпипани и най-малките детайли.

“За лятото подготвям огромна изненада – самостоятелен проект, който ще бъде много мащабен” - издава в аванс изпълнителката пред “Звездно”.

“Болни теми за мен няма никакви. Аз съм много силен характер и много дисциплинирана като човек. Онези, които ме познават, го знаят – аз съм много точна във всяко едно нещо и това, че постоянно се мобилизирам и самокритикувам, не ми дава възможност да имам болни теми” - признава звездата на телевизия “Планета”.

Мария предпочита да прескочи темата за личния си живот и дали е вярно това, че се развеждат с Християн Гущеров.

"Има една тема, към която спазвам хигиена на общуване, защото аз съм такъв тип човек, който уважава онези, които го обичат, които са го обичали, са помагали и са били част от неговия свят. И по-скоро, прескачайки темата за личния живот, не позволявам някой да се почувства обиден, засегнат. От тази гледна точка казвам "хигиена на общуване", а не нещо да избягвам и да нямам отговор. Имам отговор за всичко, но когато се отнася за личния живот, нека си остане в моята глава, в моето сърце. Имайки предвид всичко, което се изписва напоследък и начинът, по който се опитват и да ме опорочат, и да ме огорчат, ще кажа, че съм човек, който стъпва здраво на опита си, на рутината си и се е доказал във времето. Такива жълти послания и измислени цитати и грозни думи, няма как нито да ме огорчат, нито да ме обидят. Жалко е, че се случва, жалко е, че не си ценим хората. Във всяка една колеблива ситуация злоупотребяваме с това нещо. Аз не възпитавам детето си така. Разбира се, не ми е приятно, но няма какво да направя. Затова просто ще замълча, както съм замълчавала и преди шест години и половина, така и сега. Нито ще отговарям, нито ще давам обяснения. Просто ще кажа, че имайки предвид ситуацията ми в личен план, много хора се възползват и поднасят грозни лъжи за мен. Хората, с които ме свързват и думите, които казват, са лъжа и са грозни" - обясни тя, цитира Signal.bg.

По повод на цитираните думи на Християн Гущеров, тиражирани в медийното пространство, че двамата не живеят заедно и се развеждат, заради разгулния й начин на живот, певицата коментира: "Надявам се, че не е вярно, ако е вярно, ще се наложи да съжалявам за времето, което сме били заедно".

На въпрос дали са разделени официално, Мария отговаря така: "На този етап ще оставя, ако някой има да казва нещо, аз нямам какво да кажа. Това си е мой личен живот. Ще си замълча и заради Мери, и заради себе си, и заради достойнството, което нося. Ако някой иска да говори, да си говори".

Явно е предупредена да мълчи срещу солидно обезщетение. Не мисля, че ще си тръгне само с достойнството си без нищо в банковата сметка, все пак има да издържа бая народ.

# 458
Мишел Обама изловена неглиже
Скрит текст:

# 459
  • София
Не знам дали фамилия Гущерови са заплашили Мария да си мълчи, но ако даде още 2-3 такива интервюта, може да ги откаже да четат завинаги.

# 460
Бижу, сутринта в "Здравей, България", четоха статия, от техния си сайт, за твоята баба дето публикува.

Скрит текст:
Здравейте, Нова телевизия, как сте днес?
Е, бабата я имаше в Дир-а, да речем, че е от там, но те много си ни обичат и нас.  Crazy

Бижу, забравих да ти благодаря за линка и инфото за сръбско - италианската баба  bouquet
Моля ти се, за нищо. Hug
Не можеш да я следиш, ако нямаш акаунт в Инстаграм, освен ако не си запазиш страницата някъде във фейвърит и периодично да си я поглеждаш.

Никога не съм била фен на Иван и Андрей, но Иван особено ми опротивя покрай развода им с Вихра и помията, която избълва срещу нея - адски грозно поведение. След като стана възвишен с Ирина, ми изглежда като зомбиран.
Той явно винаги е бил толкова "качествен", та сега си намери идеалната половинка да си пасват.  Sick

Изобщо нямаше рокля отпред Laughing, а само едно парченце плат с големина на длан, което беше точно на дудата. Много е възможно при дървените чупки дето се опита баш пред Фънки да направи, да и е лъснала анатомията... Laughing

# 461
  • Варна
Ако щете ми вярвайте, но ми е жал за раздялата на Мария и Гущеров и не ми се вярваше да е истина.
Някак свикнах да ги гледам заедно, започнаха да ми харесват като двойка и ми се струваше, че си пасват по характери.

# 462
  • Rock & Roll feeling ...
ДесиСлава не носи ли бельо под това рокле ? ... В капките имат за цел да имитират максимално дословно, но не й пародийно,нали ?  Движенията й бяха абсолютна пародия.

# 463
Жоро Игнатов беше адвокат на Вихра и Иванушка нарочно не е плащал хонорара му по другото дело.

# 464
Мдаа, наистина си отиват Мара и Гущеров:
Скрит текст:
Зализал къдриците като цигански барон, поддържащ упорито рехавото си катинарче, а тя - препечена кръчмарска певица, постигнала мечтата на всяка чалгарка (по манталитет).  Mr. Green Нека да не забравяме и силната привличаща сила на милионите.  Laughing
Хайде, сериозно сега, човекът сигурно освен голям..портфейл има и наистина голямо сърце.  Party
Ако се вземе в ръце, може и да стане симпатяга.

Общи условия

Активация на акаунт