Звездни компромати - 319 част

• 104 978
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
"Те израснаха заедно(Християн и Марая) и тази любов е породена от нищото", Разположена съм към брак, не си падам по мЕмолетните връзки - защо бе, защо ходи да се излага така жалко... Tired Нямало да се прави на многострадалец. ooooh! И това чудесно, "вносно" (ъ)Р(лъ), което от време на време забравя... Добро утро, събуди ме таз Мара още преди да съм пила кафе Shocked
Диана Любенова се измъчва видимо с това благодатно интервю.

Боне,  Laughing Hug

# 661
А каза ли "истината", че пуснах късно, разделени ли са или не, че не мога да спя...
Не казва, бре. Уж анонсираха, че ще казва, споделя, а ся само се лигави. И едни въпроси и подкрепа от водещата..... ooooh!

# 662
"Трябва да ти кажа като земна зодия, че винаги си мисля, че може да се случи точно на мен." Леле.

Много здраво тъпа. Ако аз трябва да правя интервю не бих се спряла на тази. Ама то и Диана Любенова е един колос на мисълта... Екстра зелени обувчици е барнала и тя впрочем.

"Случва ми се понякога да не спя по 50 часа". Въх.... То сигурно затова така ѝ е пораснала косата.  Crazy

# 663
  • bad@ss
Мария за отношенията м/у Хриси и Марая:
"Ми те израснаха заедно и...
Това е една любов породена от нищото."
Уау! Simple Smile
Хахах  Joy

# 664
Да, това беше мега тъпо присъствие...
Любенова и тя се представи смайващо с Андрю Лойд... Вебер! От къде пък на къде Вебер?! Shocked Роден на 22 март 1948 г. (69 г.) Лондон, Обединено кралство и си е Уебър от всякъде. Ама нали е женена за хамериканец, много знае и тя... Mr. Green

# 665
Дали нямаше да е по-добре Диана Любенова да ѝ каже:
"Мария, предлагам нашият разговор да приключи преждевременно, защото
1. Не отговаряш по същество на зададените въпроси
2. Ръсиш бисер след бисер и е по-добре да спреш да се излагаш"

# 666
Тая Ива и в сутрешния блок на Нова ли има рубрика? ooooh!

# 667
На Ива рубриката в сутрешния блок ми харесва.
Миналата седмица интервюираше сина на Благовест Сендов и ми беше интересно.

# 668
Гостите й бяха добре, но тя самата с една пресилена усмивка Rolling Eyes ако някой така ми се усмихва насреща, ще ме откаже.

# 669
За Мария и Хррррриси -те доста издържаха. Мара+антураж е трудна за понасяне, още повече от семейство с претенции. Татковото момче се наигра, играчката му омръзна. Що му трябваше да се жени само, да си беше играйкал без обвързване. Жалко за момиченцето, вероятно емоционално ще му е трудно.

# 670
  • Sofia
Да, жалко за детето. Има явно нещо в Мария, бившите съпрузи не искат да чуват за нея. newsm78 Вярно ли е, че е имала предбрачен договор и не получава нищо?

Филип Аврамов зарязал жена си, чака дете от друга

# 671
Съпругата на Филип Аврамов ми изглежда много мила жена.
Новата му приятелка не.
Какво им става на тези мъже? 15 години връзка, малко и дете и накрая - хоп, наиграхме се, давай следващата  ooooh!
И Краси Ванков  имам чувството, че поизкара някой лев покрай бозите, които снима и се наигра и той на семейство с Невена.

# 672
Ммм, и на Мария долната джучка живее свой живот. Ся ще ни се обяснява в "тази събота и неделя".

Оф баси мамата... тая жена едно изречение не може да изкара. Нищо не ѝ се разбира.
Мани ,мани😁😁😁😁това беше голяма мъка за зрители и водеща😁

# 673
Новата н Филип Прилича на чага певица. А на снимката от статията- на Ваня Червенкова Simple Smile

# 674
Знаех си, че Мария ще направи "култово" участие! Чак ме е яд, че я изтървах.  ooooh!  Grinning Чакам запис...

Цвети Стоянова в реклама на клиника за естетична хирургия

Последна редакция: сб, 08 апр 2017, 11:38 от Ellinor*

Общи условия

Активация на акаунт