Била, Метро, Фантастико, Триумф, Хит, Т-маркет и др. - 10

• 132 621
  • 760
  •   1
Отговори
# 240
  • у нас
Чух  реклама по тв на банани по 0,99 лв. от Метро, но не разбрах за кой ден е. Някой да знае?

Преди време имаше пак такава промоция. Въпросният ден бях в Метро. Еми, бананите бяха зелени и от дребните, фуражните. Не си взех де, но имаше търговци грабеха цели кутии.
Вчера в Билата в Бургас не ни дадоха емоджита, били свършили. А на касите висяха емоджи реклами. В София, обаче, в Била в центъра, на обяд имаше и ни дадоха.

# 241
видяхте ли регулярно ниските цени в Била - зеленият етикет ? днес попаднах на брошура с част от тези артикули ... ами лично аз не мисля, че цените са НИСКИ ...
Те пък, да не останат назад от Кауфланд. След малко ще ходя до Билла, та ще видя.

Имаше и брошури, но бяха за определен срок. Но не всичко беше с намалени цени.
Ами намалени са само продуктите от брошурата ... тя има срок 20 дни

# 242
влизам отново да изразя възмущение от Била Grinning Прясното пилешко бон филе на цена в брошурата 7,29 аз получих за 9,69. Попитах служителка защо ми е маркирано на тази цена след като е на промоция и тя ми отговори , че съм взела грешното, промоционалното е в големи тарелки ... Моята тарелка е 582 грама , как могат да задължават хората да купуват в промишлени количества ??? Та нали обявената цена е ЗА килограм следователно трябва да се преизчислява и за по-малък грамаж , както примерно е и свинският врат ...  Лесковачките ущипци примерно са посочени 500 грама и знаеш,че цената е посочената , но при филето е писано ЗА килограм пффф

# 243
Този път толкова неща съм си набелязала, че не помня откога не е било така. Тази седмица основно в Билла ще пазаря. Пък и от промоциите с Билла карта си харесах неща. Simple Smile

# 244
  • София/Севлиево
ММ донесе едни брошури от Метро ,ама само ме дразни с тях.Има толкова много намален шоколад, а сама няма да се дигна да ида до там, щото няма да си излеза само с 1-2 шоколада...Харесаха ми и доста от нещата в брошурата за месни деликатеси и колбаси...

# 245
  • Пловдив
Някъде тостер на промо?от онзи дето изскачат филийките Simple Smile

# 246
  • оттам, откъдето започва България
До днес в Кауфланд на 12,49 лв.
Все още имаш време. Blush
И тук има: https://zora.bg/category/toster

# 247
Вчера бях в магазин Триумф, платих сметката с карта и сега като гледам касовата бележка и бележката от ПОС терминала има разлика от 1 стотинка, т.е. дръпнали са ми с една стотинка повече. На всичкото отгоре има разлика и от 11 минути между двете бележки. И друг път съм хващала такава разлика, но не съм гледала часа на отчитане и съм хвърляла бележките. Вие забелязвали ли сте такова разминаване? В други магазини никога не се е случвало и разликата е била до 1 минута. Сега съм решила да събирам тези бележки и да сезирам КЗП. Разликата е само 1 стотинка, но не се случва за първи път, а и колко ли хора са го забелязали.

# 248
О, това е редовно при тях, с едната стотинка, за часовете не съм обръщала внимание. Интересното е, че понякога е със стотинка плюс, понякога - с минус и се случва не само при плащане с карта. Тоест казва ти сметката и като излезе бележката има разлика една стотинка плюс или минус. Не е редно и другаде не ми се е случвало, канех се и аз да се разправям.

# 249
Не обърнах внимание какво пише на монитора. Може пък там да е била сумата, която е дръпната от картата. Явно им е редовен номер, но не е редно да е така. Другият път ще следя внимателно и ако видя разлика ще викам управителя за обяснение. Става въпрос за магазин Триумф, който е на бул.Ал.Стамболийски.

# 250
Е, аз самата съм казвала на магазинерите по морето направо да пишат 1,50 на ПОС терминала, вместо 1,49. С 1 стотинка с нея и без нея.

# 251
  • 1st floor
На мен пък ми е странно как отчитат вечерта касата. Нали трябва да са еднакви сумите? newsm78

# 252
  • София
Възможно е парите в касата да са повече, някои хора не си вземат рестото понякога ( стотинките имам предвид).

# 253
Дефектен уред,купен от Метро,мога ли да го занеса в друг магазин,не от който е закупен?

# 254
  • Козлодуй
Купих от Т-маркет нощната лампа на Дормео тя е без точки и съм много доволна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт