Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря суши в Billa?
Къде мога да намеря 5-килограмови торбички с брашно на София мел на намалена цена?
Къде мога да купя консервирани артишоци?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря суши в Billa?
-
Къде мога да намеря 5-килограмови торбички с брашно на София мел на намалена цена?
-
Къде мога да купя консервирани артишоци?
-
Къде мога да намеря евтини филтри за Brita Canister?
-
Издават ли лични карти на физически лица за влизане в метрото?
Прясното пилешко бон филе на цена в брошурата 7,29 аз получих за 9,69. Попитах служителка защо ми е маркирано на тази цена след като е на промоция и тя ми отговори , че съм взела грешното, промоционалното е в големи тарелки ... Моята тарелка е 582 грама , как могат да задължават хората да купуват в промишлени количества ??? Та нали обявената цена е ЗА килограм следователно трябва да се преизчислява и за по-малък грамаж , както примерно е и свинският врат ... Лесковачките ущипци примерно са посочени 500 грама и знаеш,че цената е посочената , но при филето е писано ЗА килограм пффф