Била, Метро, Фантастико, Триумф, Хит, Т-маркет и др. - 10

• 132 533
  • 760
  •   1
Отговори
# 435
Да попитам:
Има ли някой навит от Пловдив да правим партия за тези столове
http://prikachi.com/images.php?images/780/9299780A.jpg
Гледам, че излизат на далавера 2 бр за 129 лв.

# 436
Здравейте! Христос Воскресе.
Искам да попитам дали има пилешки охладени/ замразени бонфилета във Фантастико?

# 437
В нашето Ф.има,седят до другите филета,бутчета-охладени.

# 438
Благодаря ти!

# 439
  • София
Сега видях, че и магазини Триумф присъстват в заглавието. Вчера пазарувах в един от тях. Не мога да си обясня как могат да продават насипни салати и готвени ястия в тави и към тях да няма предвидени кутийки, включени в цената? Взеха ми 10 ст. за малка кутийка, без която няма как да продадат стоката си.  Shocked И не става въпрос за някаква специална. Същите тънки прозрачни кутийки се използват в почти всички магазини безплатно.

# 440
И аз винаги съм се чудила за тази политика на магазин Триумф. Виждала съм възрастни хора, които си идват с посудата от вкъщи, за да си вземат храна.

# 441
  • София
В Про маркет са по 1 ст. И пак не е правилно. Политика в стил "Да издоим клиента до последно". Като ресторантите, които си режат салфетките на две.

# 442
Много странна политика, като по пазарите, където имаш опция да си донесеш своя кутия и да не плащаш.

# 443
Здравейте! Христос Воскресе.
Искам да попитам дали има пилешки охладени/ замразени бонфилета във Фантастико?

# 444
Вчера бях там и видях само на Ф марката и то замразено. Първоначално търсих на Градус, но нямаше и него. Дали в Била има?
П.С. За Ф в София на ул. Оряхово става дума.

# 445
  • Пловдив
В Триумф винаги кутийките са се плащали. Затова пък няма проблем, да си занесеш собствена!
Колкото по-малко пластмаса на боклука - толкова по-добре

# 446
  • Пловдив
Почти навсякъде кутиите за храна се заплащат под някаква форма - в Била, например, добавят тара от няколко грама в повече от закупувания продукт, което е същото...

# 447
Почти навсякъде кутиите за храна се заплащат под някаква форма - в Била, например, добавят тара от няколко грама в повече от закупувания продукт, което е същото...

Точно обратното. Тарата прави кутийката безплатна.
"Тара - Тара може да означава: Тегло на празен амбалаж​, опаковка, превозно средство и други"

# 448
За да не се плаща кутийката, трябва да нулират везната, след като я поставят празна (функция "тара"). Иначе ако тя е 5 гр., поставят 100 гр. храна и маркират за плащане 105 гр. храна, колкото показва везната, тогава плащаме кутийката като храна. Какво правят всъщност, не съм обръщала внимание? Като поставят на везната няколко грама храна в повече от исканата, после по-малък грамаж ли маркират за плащане?

# 449
  • София
За да не се плаща кутийката, трябва да нулират везната, след като я поставят празна (функция "тара"). Иначе ако тя е 5 гр., поставят 100 гр. храна и маркират за плащане 105 гр. храна, колкото показва везната, тогава плащаме кутийката като храна. Какво правят всъщност, не съм обръщала внимание? Като поставят на везната няколко грама храна в повече от исканата, после по-малък грамаж ли маркират за плащане?

Нямам пред мен нищо от Била, но съм почти сигурна, че на етикета има грамаж на закупеното и отделно тара. Преди години ми се е случвало да сложат първо само празната кутийка, но явно по-късно го направиха да е зададено някъде в кантара и излиза автоматично. А дали има разлика при използването на малка, средна или голяма кутийка - не знам.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт