Пазаруване от Amazon - тема №65

• 96 784
  • 757
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
А старите ти поръчки си стоят в профила ти, заедно с всичките ти данни, така ли ?  Shocked

# 121
  • София
А старите ти поръчки си стоят в профила ти, заедно с всичките ти данни, така ли ?  Shocked

Да, всичко си стои. Добавен е нов адрес, име , телефон и карта. Чудя се дали да му звънна на въпросния да го питам какво правят данните му в моя профил #2gunfire . Ако е измамник, явно е много некадърен, за да си остави данните или не знам просто какво да мисля.

# 122
  • София

Да, всичко си стои. Добавен е нов адрес, име , телефон и карта. Чудя се дали да му звънна на въпросния да го питам какво правят данните му в моя профил #2gunfire . Ако е измамник, явно е много некадърен, за да си остави данните или не знам просто какво да мисля.
Погледни си в профила дали имаш скрити поръчки. Peace

# 123
Влизам, за да похваля тази рокля на Пепе Джинс: http://es.buyvip.com/#page=d&asin=B00IAPW2I0&cAsin=B00BNQQ3PG&fc=1
Много ми харесва как стои, по-добре, отколкото на снимката. Материята е тъничка, вероятно за да държи прохладно, има съвсем къса подплата. Няма разтегливост, а талията е леко висока и съвсем тясна, за XS измервам 31,5 см (това на мен ми допада, но само още два сантиметра и нямаше да мога да я нося). Има колан, който може допълнително да се увие около кръста. Деколтето зяпа почти до кръста, но с брошка, която да го прибира, стана съвсем добре.
Тези сандали на Бата 36 номер: http://es.buyvip.com/#page=d&asin=B01KTPEXXA&cAsin=B01BQUPQLA&fc=1
много ми харесват. Елегантни са и в същото време стабилни, защото имат дебел ток и пета. Само не ми харесва, че са почти изцяло синтетика, но не съм обърнала внимание, че plantilla се отнася само за стелката, а и да не съм се заблуждавала по надписа под петата real leather  Laughing.
Тези обувки на Бата 36 номер: http://es.buyvip.com/#page=d&asin=B01L2FEI8Q&cAsin=B01BQUD7PC&fc=1
отговарят на номера си на дължина, но са ми жестоко тесни и много изрязани (вижда ми се началото на пръстите). Ще помисля още, ако ги задържа, задължително трябва да минат през обущаря за разпъване. Иначе са кожени и с добро качество.

# 124
  • Sofia

Според мен е станала някаква грешка. Преди време (само не съм сигурна дали беше в амазон или в mytoys), когато се пуснеше линк от 'логнат' профил и всички останали влизаха в кошницата на потребителя, пуснал линка.

# 125
  • София
Имаше за Амазон, определен продукт ако си го вкараш в кошницата и се появяваше нов адрес в доставките на който да го пратиш. Peace
Но тук дамата казва че излиза и нова карта за плащане в профила, което е леко притеснително.

# 126
  • София
А старите ти поръчки си стоят в профила ти, заедно с всичките ти данни, така ли ?  Shocked

Погледни си в профила дали имаш скрити поръчки. Peace

Миленски, би ли ми казала къде да проверя за скрити поръчки. Виждам опция да скрия поръчка и дори скрих една стара, но не намирам как да я открия.
Shantal, надявам се да е грешка. Но сайт като Амазон, който работи с банкови детайли да допуска подобни грешки Rolling Eyes . Освен това линка на поръчката съм го копирала само при регистарцията на поръчката в Габко, по форуми не съм.

# 127
изтрих си картите за всеки случай, ама че история...

# 128
  • Варна
Някой дали си спомня по ЧП на каква цена беше Philips Lumea SC2009/00 ?
https://www.amazon.de/gp/product/B012W0SCGY/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1

# 129
  • София
За немският: като си влезеш в профила , в 1-вият правоъгълник най-отгоре, където са ти поръчките:

Verborgene Bestellungen ansehen

За Английският:
Archived orders

# 130
  • София
Благодаря  bouquet
Аз също я изтрих веднага след поръчката моята. А телефонът е с една цифра повече и не може да се избере.

# 131
  • Варна
Сега видях че Kindle Paperwhite е на оферта  Grinning  79,99€
https://www.amazon.de/Amazon-Kindle-Paperwhite-6-Zoll-4GB-eReade … MGFXHYQJ2CXFBY3HM

# 132
  • In transit

добре де, аз друго не разбирам...ти нали се логваш с твоя имейл, имаш парола? Ако някой поръча от твоя акаунт, дори да е до друг адрес или с друга карта, пак ще получиш имейл, че е направена поръчка от твоя акаунт? Това не го проумявам. Не си носила лаптопа/компютъра на сервиз скоро? Аз лично плащам с виртуална карта и не държа никакви пари в нея, но винаги когато се опитам да вляза в акаунта си или да си видя поръчките ми иска да се логна. При теб как е?

# 133
  • София
При мен паролата ми е запеметена на служебния комп, който стои в офиса и на телефона. Изключвам всякаква възможност някой, който има достъп до устройствата ми - в офиса или вкъщи да е злоупотребил. Нямам e-mail за направена поръчка. Нямам и поръчки, дори и скрити, които аз не съм правила. Хубавото е (не си спомням при предишните две поръчки дали беше така), че ми поиска да потвърдя картата като я въведа отново и се виждаха само последните 4 цифри. Може би това е попречило да си напазарува за моя сметка. Но пък твърде лаишко изпълнение, освен ако имената са фалшиви. Нямам никакво обяснение.

# 134
  • София
Каквото и промени да направя в профила​ си, ми иска отново да се логна. При поръчка на нов адрес ми иска да препотвърдя картата.
Някой случайно е влязъл и е пробвал явно, но нищо не е успял да направи.

Общи условия

Активация на акаунт