Пазаруване от Amazon - тема №65

• 96 139
  • 757
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте,
има Л размер
http://es.buyvip.com/#page=d&asin=B019ZIHQBI&cAsin=B00Q1 … amp;ref=qd_ic_t_d
отговаря ли си и как е качеството?

# 346
  • София
Мога да се включа с нещо дребно от италианският, ако някой иска.
На лични.

# 347
  • София
Моля за мнение, търся сандали за майка ми. Спряла съм се засега на тези Rieker https://www.amazon.de/gp/product/B009T3BZAS/ref=ox_sc_act_title_ … mp;th=1&psc=1 Какво мислите? Добра ли е цената? Искам да е с лепки, за да й е удобно обуването. И не трябва да са равни и има малко краче  Wink
Ако видите нещо друго изгодно, моля свирнете  Wink Praynig

# 348
  • Русе, София
Момичета, моля за помощ
Скоро някой подробно беше обяснил къде трябва да се пише за непристигнала поръчка от испанския вип,  но не го намирам.
Имам поръчка изпратена на 7 март,неполучена - къде трябва да пиша?

# 349
  • София
Момичета, моля за помощ
Скоро някой подробно беше обяснил къде трябва да се пише за непристигнала поръчка от испанския вип,  но не го намирам.
Имам поръчка изпратена на 7 март,неполучена - къде трябва да пиша?
Отиваш в менюто си избираш секцията Contacto , от табчетата горе Otras opciones, и после Otras preguntas от менютата. Избираш от бутоните най-отдолу начина за комуникация да е по мейл и готово.
Аз им пиша на английски и няма проблем. По принцип да я водят закъсняла пратката трябва да е минал един месец от изпращането.

# 350
  • pomorie
Може ли някой да ме включи с едни очила 😎

# 351
На мен винаги ми отговарят, че за изгубена поръчка приемат тази, която не е пристигнала до 10 дни от датата, на която е трябвало да пристигне, което понякога е месец от изпращането или по- малко.
Според мен нещо правят и не ги изпращат на обявената дата, а по-късно и затова се бави пристигането.

# 352
  • Sofia
И според мен се бавят и ви съветвам да не бързате с писането. Най-вероятно ще дойде.

# 353
И според мен се бавят и ви съветвам да не бързате с писането. Най-вероятно ще дойде.

А дано ама надали Simple Smile
Досег загубените ни поръчки са около 30% и ако ен дойдат до обявената дата - а винаги идват няколко дена по-рано, никога не пристигат ... не знам даи зависи от съответния пощенски клон, но в нашия положението е това ... скоро ще го сменя с този до работата ми за да видим дали наистина се губят или в клона се отклоняват.

# 354
Три мои поръчки пристигнаха месец и 4 дни след изпращането, така че не е точно така това, че ако се забавят няколко дни - значи няма да дойдат.

# 355
  • ...на безопасно
30% загубени поръчки е много.
Смени пощенския клон.

# 356
  • София
как се ориентирате за размерите на очилата?!? Аз в оптика трудно избирам, а така от сайта... а има инетересни предложения

# 357
  • here and now
как се ориентирате за размерите на очилата?!? Аз в оптика трудно избирам, а така от сайта... а има инетересни предложения
Аз лично меря според тези, които имам. Първите ми очила закупени онлайн преди няколко години се оказаха най-сполучливите, тогава просто си ги харесах, нито съм мерила нито нищо.

# 358
Момичета, на въпросното яке маншета на ръкава и горе при деколтето текстил ли са?

Текстил е.

# 359
  • София
http://de.buyvip.com/#page=d&dept=outlet&sale=A1QMQAC44C … qd_outlet_eb_1_15 тези очила заслужават ли си? Демоде ли са според вас? Аз обичам по светли рамки но са за сестра ми , тя е доста по фешън от мен и не знам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт